• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
SON DAKİKA! - AKP'den halka tuzak! Polis önce Gezi Parkı halka açtı sonra helikopterlerden biber gazı atılmaya başlandı!

:72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72:o yürüyen kalabağa bizim için canlarını ortaya koyanlara ara sokaklarda kıstırılmış ama pes etmemiş canlarıma hepinize teşekkür ediyorum üzerimde hakkınız büyük nasıl öderim bilmiyorum hepinizi büyük küçük demeden alnından öpüyorum iyiki varsınız NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE 1.vazifemizi gerçekleştirdik hepinizden Allahrazı olsun...HANGİ ÇILGIN BANA ZİNCİR VURACAKMIŞ ŞAŞARIM:72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72:

:72:
SUÇLUYORUZ!

- Halkın isteklerini en ön planda tutacağına yemin etmiş, ama halkıyla savaşmaya başlayan kendi öz deyimiyle Yezid olmuş iktidarı,
- Yıllardır azar azar özgürlüklerinin elinden alındığını hisseden halkın göstermeye başladığı tepkiyi bir avuç aşırı uç, görevini becerememiş muhalefet söylemleriyle hiçe sayan körleşmiş sayın devlet büyüklerimizi,
- Yıllardır barış içinde yaşayan bir sınır komşumuzu kan gölüne boğan dış güçleri her şekilde destekleyen, bu şekilde binlerce masumun kanından sorumlu olan, ve sonunda dönüp bizi de vuran politikaların mimarları sayın liderlerimizi,
- Açıkça Atatürk ve İnönü’yü ima eden “iki ayyaşın yaptığı yasa” söylemine varacak kadar gaflet dolmuş sayın başbakanımızı,

Gazetekeyfi olarak suçluyoruz.

Gazetekeyfi olarak taraftarı olduğumuz olmadığımız her tür özgür düşüncenin barışçıl demokratik söylemlerle dile getirilmesinin arkasındayız, yaşam biçimlerimizin ne şekilde olursa olsun yasaksız bir şekilde yaşanmasının arkasındayız, her tür demokratik söylem ve gösteri haklarımızın arkasındayız.

Sayın iktidarımızı yaşanmakta olan vahim olayları sadece ve sadece diyalog ve karşılıklı anlayış yoluyla çözmesi için aklı selim davranmaya davet ediyoruz.

Gazetekeyfi sitesine devam

Resmen oyun oynadılar millete.
Bu da güya saygı duymamız gereken devlet, saygımı içten gönderiyorum bu devlete zaten. İnsanları kandırıp gaza boğdular.

ilim yayma cemiyetinden konuşuyomuş, acaba bu şak şak alkışlayan amcalar mı ilimi yayacak:27::27:

Bazı tweetlerde polisin meydanı boşaltma sebebinin sonrasında hepsini orda sıkıştırmak olduğu yazıyor.
Umarım doğru değildir .

ortaya yalan yanlış fotoğraflar yayanlar var.

Allahtan bu fotoların gerçeklerini yani üzerinde birtakım oynamalar yapılmadan önceki halini gösterenler de var da görüyoruz neyin ne olduğunu ki görmesek de zaten biliyoruz bu ilk değil.

.. neyse...

10 yılda 2,5 milyar fidan dikildiğini,900 bin hektar yeni ormanlık alan meydana getirildiğini bilip ona göre düşünmek gerektiğine inanıyorum.

ayrıca,orman içine yapılan mis gibi piknik alanlarımız 1 sene geçmeden berbat hale geliyor.yerler çöp,ağaç dalları milletin sallanmasından mütevellit kırılmış,üzerlerine isimler kazınmış,kamelyaların tahtaları sökülmüş.pis rezil bir halde.

insan acıyor üzülüyor gidip ben ve benim gibi olanlar topluyor arkalarından milletin attığı peçeteleri,pislikleri.

yol kenarlarındaki fidanlar sökülüyor,çiçekler eziliyor.ya da koparılıyor.

yılbaşında kullanılan ağaçlara da yazık değil zaten.(!)

hayvanlara bile biber gazı falan,ortaya bi foto atmışlar saçma sapan.polisler başka ülkeden,görüntüler başka ülkeden.

ya da alakasız fotolar alınıp altına notlar düşülüyor.

insanlar esnafta cam çerçeve,müşteri bırakmamış,kaldırım taşlarını sköüp polislere atıyorlar.

vs vs vs.................

bana katılan da olur katılmayan da.ama ben neyin ne olduğunu biliyorum çok şükür.burdaki parkları,yapılan yeşillik alanları hepsini de görüyorum.yapılan hizmetleri de görüyorum.

gülse birsel “eeeah yetti beaaa!”

şehrin ender yeşilliklerinden birinin duman edilip, topçu kışlası çakması bir rezidans-alışveriş merkezi yapılmasına direndi şuurlu istanbullu. gitti, sakince, kibarca, silahsızca nöbet tuttu.
e niye saldırdınız onlara kardeşim?
parkı korumaya yönelik bir eylemdi. ama son dönemin duygusal birikimi ve polisin saldırgan tavrıyla büyüdü, yayıldı, bir kırılma noktası olmaya gidiyor.
mizahçının antenleri açıktır. şimdi yazacaklarımı, ak parti'nin akıllı başlı insanları okusun:
bakın kardeşim, millet çok sıkıldı! otoriter tavır artık kristalize oldu, kafamızın üstünde sallanıp duruyor! halka vergisiyle verilen hizmetleri, devlet tiyatrosuydu, şehir tiyatrosuydu, parktı, bahçeydi, kafanıza göre halktan geri alıp duruyorsunuz!
saygı göstermiyorsunuz, dinlemiyorsunuz kardeşim! tek manevi değerimiz islam değil, anlamak istemiyorsunuz! islam’ın yanında, cumhuriyet de, mili bayramlar da, atatürk de, yaşam tarzlarımız da, sadece anayasal bir ilke gibi görünen laiklik bile milletin manevi değeridir! çünkü özgürlüğü, ümmet değil millet olmayı, birey olmayı, hakkı hukuku, adaleti, hayatını istediği tarzda yaşamayı, kadın haklarını, eşitliği, pozitif bilimi, aydınlığı sembolize eden kelimelere dönüşmüşlerdir! “laiklik”, trafikte biriyle kavga etsem, o beş vakit namaz kılıyor ben kılmıyorum diye hakimin onu haklı bulmamasının garantisidir mesela! hayata dair, gelecek umutlarına dair, “kalbi duygular”dır artık bu kavramlar!
bunu fena halde gözden kaçırıyorsunuz!
alkol malkol derken özgürlüklere çatır çatır müdahale ediyorsunuz, “ama..” diyene basıyorsunuz gazı! ve “biz yaparız, kimseyi de takmayız” diyorsunuz!
“sizin alınız al, inandım, sizin morunuz mor, inandım, ama benim dengemi bozmayınız” yav!
“gezi” eyleminin temel meselesi ağaçlardır. ama eylemin büyüyüp yayılmasındaki sivil ve duygusal altyapının tercümesi şudur: “eeeah yetti beaaa!”​

kızlar cnn falan bayram yeri gibi gösteriyor alanı ama napıyo bunlar.

ama bayraklar açılsııınnn :72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back