• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
küfür; sizin vatanı için 18 19 yaşında insanlara dediğiniz 'terörist' kelimesidir. küfür benim sözlüğüm de olmaz. ben haddimi çok iyi biliyorum,sizde bilin . iç savaştır bunun adı. soğuk savaştır. ayrıca edicektin gibi 1.tekil şahısla konuşamazsınız benimle 'haddinizi' bilin .

güldürme beni . senle aynı fikirde olmadığım için banlanıcaksam banlanırım umrumda değil . ordaki olay gezi parkı değil bunu herkes biliyor . gezi parkına hiç gittiniz mi bilmmiyorum . benim hayatımın yarısı taksimde geçti . taksimi burda benden başka kimse iyi bilemez . taksimi benden fazla kimse sevemez burda . bana masal anlatmayın . karşıt fikirlere saygı duymayı öğrenin önce . ben sana konuşursam bık bık demeyin . iç savaşa sürüklemenin ülkeyi kimseye faydası yok . sen kendin söylüyorsun zaren öle olduğunu .ne dediğinin farkındamısın acaba

Bazı tweetlerde polisin meydanı boşaltma sebebinin sonrasında hepsini orda sıkıştırmak olduğu yazıyor.
Umarım doğru değildir .
doğru sanırım
insanlar parka girdikten sonra polis tekrar gaz bombası atmaya başlamışş
polisin çekildiği falan yok yani

neyin ne olduğunu senden öğrenicek değilim . saygı duymak zorundasın devlete karşı gelmenin cezası bellidir . sandıkta kazanamayanlar zorla başa gelmek için insanları ayaklandırıyor .. muhalafet bile olmayı beceremiyorsunuz . meydana inelim ne oldu indin zamanındada indin birşey oldu mu adamın oyları katlandı gitti . senle demokrasiyi tartışmayacağım . kimin neyi desteklediği belli . bir sürü örgüt var orda kimse gezi parkının derdinde değil .neyin ne olduğu açık .

:) Sakin olun ve bana "siz" diye hitap edin lütfen.
Zira ben öyleyim. Önce haddinizi bilin.
Neye saygı duymalıyım?
Anayasal haklarınızdan habersizsiniz.
Görüyorum ki benimle zaten tartışamazsınız.
Dünya tarihinde meydana inmeden, tepki konmadan alınmış bir kazanım yoktur.
Demiştim ya tv izlemeyin diye, biraz da kitap okuyun.

tweterda bikaç yerde 24 saat sürerse hükümet düşücek falan diyor doğru mu bu

hükümet bu kadar kolay düşmez. hiç sanmıyorum. malum koltuğu yapışmış durumdalar ,koltuğu seviyorlar. halkı idam ederler yinede düşmez bu hükümet. başımızdaki DİKTATÖR gibi. her şey ortada... :51:

neyin ne olduğunu senden öğrenicek değilim . saygı duymak zorundasın devlete karşı gelmenin cezası bellidir . sandıkta kazanamayanlar zorla başa gelmek için insanları ayaklandırıyor .. muhalafet bile olmayı beceremiyorsunuz . meydana inelim ne oldu indin zamanındada indin birşey oldu mu adamın oyları katlandı gitti . senle demokrasiyi tartışmayacağım . kimin neyi desteklediği belli . bir sürü örgüt var orda kimse gezi parkının derdinde değil .neyin ne olduğu açık .

Belin87, neyin ne oldugunu senden ögrenecek degilim tepkin savundugun "astigim astik, kestigim kestik" leri cagristiriyor nedense. Pardon ama siz hepiniz ayni misiniz? Tayyip amac IBB`yi almaktir dedi, ideolojiktir dedi, sen de inandin. Öyle bir inandin ki karsindakine saygi duymuyorsun ama " devlete" saygili olunmasi gerektiginden bahsediyorsun.

Adiler milleti toplayın bir araya sonra biber gazı sıkın Allah bildiği gibi yapsın bu canileri :47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47:
ama o meydan öyle ya da böyle bizimmmmmmmmmmmmm:15::15::15::15::15:
az kaldı çok az...

kimse kimsenin düşüncesini değiştiremez
kafalar yıkanmışsa eğer çok zor.
peygamberimizin hayatını okuyan nasıl dinsizlere din tüccarlarına karşı savaştığını okuyan
bilen insanlar, zaten şuan da nasıl dinimizi kullanarak ceplerini doldurup kullanıldıklarınıda
bilir... allah herkese akıl vermiş
unutmayalım ahirette aklını kullanamayanlara çok büyük bir azap var.

Allah belanızııııı versiinn şerefsizlerrr Hallaa sıkıyorlarr hani çekilmişşttinizz hanii llaannn insanlaraaa bunu nasıll yaparsınızz yazıklaarr olsunnnn insanlarıı kandırıp kandırıp durmanızz yetttiiii beee yeterrrrrrrr!!! :47: :47: :47::47:

neyse amaçlarına ulaşıyorlar,kardeşçe yaşamak,saygı ve sevgi içersinde beraberce yaşayabilmek dururken,bakın yine ne hale geldik.

amaç da buydu zaten.insanlar çok seviniyor bu duruma.yazıklar olsn

zaten yeteri kadar can acıtan iç burkan şeyler görüp okuyoruz özellikle dün akşamdan beri, gece gözümü bile kırpmadım, birde şu aralardan çıkan haddini bilmeyen çatlak sesler iyice dellendiriyor adamı.
neyin kavgasını yapıyorsunuz, kime karşı kimi savunuyorsunuz? savaş mı var diyenler evet var, iç savaş bu, bir milleti yine aynı millete kırdırtmaktır. canlı yayın yapanları, kendi imkanlarıyla video çekenleri görmediniz mi? sokakların halini, insanların yaşadıklarını görmediniz mi? hadi görmediniz onca insanın yazdıklarınıda mı okumadınız? orada direnişte olan insanlarımızda var hiç bir şeyden haberi olmayanlarda var. Ankara kızılayda yiğenim mahsur kalmış dershane çıkışı, helikopterden gaz bombası atılıyorlarmış üstlerine. dün geceden beri sosyal medyayı ayağa kaldırdık, halka kapılarını açan yerlerden tutunda gaz maskesi dağıtan yerlere kadar, avukat numaralarından gönüllü doktor numaralarına kadar her şeyi yayınladık. öğlenden beri face ve twitter hesabıma giremiyorum. Adana'dayım. oralardan gelişmeleri kontrol edemeyince burayı görünce altın bulmuş gibi oldum. iyi ki varsınız. o çatlak sesleri duymazdan geliyorum ve hepinizi seviyorum...

paçalarınızdan cahillik akıyor ,ne yazık.

karşı fikirlere tahammül edemeyip beni cahillikle itham eden bir kk kadını . hehe sen evinde oturup bütün dünya dertlerini çözerken ben istanbul üniveristesinde okuyordum şekerim . cahil senin gibilerdir . haddini bil . ben fikrimi söyledim . senin ne haddine beni yargılamak . buraya konu açmışsınız fikrimi beyan edebilirim heralde . madem çok destek veriyorsun ne oturuyorsun evinde koş takisme .

tek bi hava kirliliği var o da sensin:27::27:

halka temiz hava lazımmış

Son düzenleme:
Çatlak sesleri sallamayın konuşur konuşur susarlar, tepki verdikçe gaza geliyorlar çünkü:34:
Amacımız birlik olmak ve yapabileceğimiz maksimum desteği sağlamak, konuyu kapattırmalarına izin vermeyelim.
:72::72::72::72::72::72::72:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back