Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

15 yil once eylem yapana direk kursun sıkılırdi.. Simdi biber gazi ile tepki veriliyo.
Ayrica eylemde bdp milletvekilleri var. Teror toplulu degilmidir bunlar?

hükümet istifa etmeli zaten yeterince zengin oldular...
şehitlerimizin kemikleri sızlıyor...

Trafikteyim,
Ben kornaya bastıkça ters ters bakanlar var.
Peşime sadece 3 araba takıldı.
Sapolsunlar alkışla destek olanlarda var,ne yaptığımı anlamayanlarda.

twitter ve facebooka giriş yok
bu kadar mı korkuyorlar halkın örgütlenmesinden bu kadar mı çaresiz kaldılar

-Sabah ezanın arkasından cadırında sessiz sedasız uyuyan,sohbet eden insanlara sabahın 5'inde saldıran POLİSTİ!
-Bunu cep telefonlarıyla gezıparkından yayın yapan arkadaşlar sayesınde canlı canlı oturdugum yerden izledim,ağladım..
- '' ABİ BURDA 3 YARALI VAR NE OLUR GAZ BOMBASI ATMAYIN ABİ '' dıye haykırmalarına rağmen Polislerin attıklarını gördü bu gözlerim.
- Bu mesele 3,5 ağaçtı başta ama artık ağaçlıktan çıktı .. İnsan haklarına döndü..
- Biz hukumete halk olarak istemediğimiz birşeyi söylemeyemeyeceksek o hukumet neden orda ? Nerde demokrası işte bunları 3 gundur goruyoruz ..
Her anını oturdugum yerden cep telefonuyla canlı yayın yapan arkadaslar sayesınde Tarafsız goruyorum..
Onlara destek olup gıdemedıgım ıcın cok uzgunum .. fırsatını buldugum an gıdıcem..
Belkı kafam kırılıcak polısın attıklarında belkı de ölücem aama Konuşma hakkımızın olmadığı, susturuldugumuz bir ülkede yaşamaktansa ben öleyim, yeter ki bu devlet devletlıgını bılsın..

kesinlikle akp sempatizanı değilim . ama bu yapılanı son derece yanlış buluyorum . halkın seçtiği bir hükümet var karşımızda . öyle yada böyle ülkenin nerdeyse yarısının oyunu alarak tek başına başa geçmiş bir hükümet var . bu direniş yada herneyse gezi parkını korumak için falan değil kimse kimseyi kandırmasın . ülkeyi kaosa sürüklemeye kimsenin hakkı yok . hükümeti beğenmezsen vermesin oyunu olur biter . karşısına sağlam bir muhalafet çıkarırsın çıkarsın meydanlara anlatırsın derdini . bu şekilde yakıp yıkarak birşey olmaz . orda bir sürü terörist camı çerçeveyi indirerek neyin direnişini yapıyor . bırakın allahaşkına . muhalafetin gücü yetmiyor bu sefer bunlara başlıyorlar yazık bu millete . demokrasiyi sindirememiş bir halk üzülüyorum .

Yabancı basında çıkan haberlere bakıyorum da, bizimkilerden kat ve kat daha şeffaf göstermişler olan bitenleri. Bu arada 'Türk Baharı' diyen de var.

arkadaşlar sanırım paylaşım siteleri sanırım olayların yogun oldugu yerlerde gitti..
su şifreler vardıya onları deneyincedemi girilmiyo:44:

Sİvas meydanında bir grup şimdiden toplanmış bile. Polisler vardı etrafta ama ak parti binasının orada da on kadar polis hazırlanmış bekliyordu.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…