• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
50 Otobüsle Yola Çıkan ADANALILARDAN RECEBE MESAJ ;
"BİBERLER ACILI OLSUN, BİZ ACI BİBERİ SABAH KAHVALTISINDA YİYORUZ"
HELAAAL!
Süpersinizzzzzzz!!

kesinlikle akp sempatizanı değilim . ama bu yapılanı son derece yanlış buluyorum . halkın seçtiği bir hükümet var karşımızda . öyle yada böyle ülkenin nerdeyse yarısının oyunu alarak tek başına başa geçmiş bir hükümet var . bu direniş yada herneyse gezi parkını korumak için falan değil kimse kimseyi kandırmasın . ülkeyi kaosa sürüklemeye kimsenin hakkı yok . hükümeti beğenmezsen vermesin oyunu olur biter . karşısına sağlam bir muhalafet çıkarırsın çıkarsın meydanlara anlatırsın derdini . bu şekilde yakıp yıkarak birşey olmaz . orda bir sürü terörist camı çerçeveyi indirerek neyin direnişini yapıyor . bırakın allahaşkına . muhalafetin gücü yetmiyor bu sefer bunlara başlıyorlar yazık bu millete . demokrasiyi sindirememiş bir halk üzülüyorum .

biz oy verdik diye adamlara eyvallah her yaptığına elpençemi olucaz.
unutmayalım halk çıkardığı gibi indirir...
demokrasiyi sindiremeyen akp
ergenokondan bir sürü gazeteciyi yazarı askeri siyasetçiyi hapse tıktı senin haberin varmı??

Bende Face ve Twitter açılıyor ama sayfaya girilmiyor bomboş bir ekran.Yuh artık

Ahh açtım sonunda ve canım kardeşimin mesajını gördüm hemen

Mustafa...
Farkındaysanız kimsenin elinde bir simgenin bayrağı yok, bir partiye mensup değil. Böyle bir gücü durduramazlar artık ...

Son düzenleme:
rte agacta saldiracagim cumlesi nerede onu bulamiyorum aciklamasi icinde ?

Konuşmayı tvde dinledim, öyle bir yorumu yoktu, iktidara geldiğinden itibaren kaç ağaç diktiğinden ve kendinden öncekilerin kaç ağaç kestiğinden, şimdi ayaklananların o iktidarlar zamanı nerede olduklarını sordu.

kızlar şunu da demeden geçemiycem ben kk kadınlarıyla da gurur duyuyorum..evet bir çoğumuz eyleme gidemedik ama dün akşamdan beri buradayız bir çoğumuz gece bile uyumadı,hepimiz burada birlik olduk tek yürek olduk,birbirimiz haber ettik,yol yöntem sunduk...ülkemin güzel ve bilinçli kadınları hepiniz sağ olun var olun..

Valilik Beşiktaktan Taksime yürüyüşe izin verdi.
Bu arada NTV Hitler belgeseli yayınlıyor.
İroni 10 numara:1:

944395_10200774866189982_119952189_n.jpg

kesinlikle akp sempatizanı değilim . ama bu yapılanı son derece yanlış buluyorum . halkın seçtiği bir hükümet var karşımızda . öyle yada böyle ülkenin nerdeyse yarısının oyunu alarak tek başına başa geçmiş bir hükümet var . bu direniş yada herneyse gezi parkını korumak için falan değil kimse kimseyi kandırmasın . ülkeyi kaosa sürüklemeye kimsenin hakkı yok . hükümeti beğenmezsen vermesin oyunu olur biter . karşısına sağlam bir muhalafet çıkarırsın çıkarsın meydanlara anlatırsın derdini . bu şekilde yakıp yıkarak birşey olmaz . orda bir sürü terörist camı çerçeveyi indirerek neyin direnişini yapıyor . bırakın allahaşkına . muhalafetin gücü yetmiyor bu sefer bunlara başlıyorlar yazık bu millete . demokrasiyi sindirememiş bir halk üzülüyorum .
Bu adamların ülkeyi tekellerine almaya hakkı var ama di mi?
Orada terörist dediğin kişilerin arasında benim arkadaşlarım da var, lafını bil de konuş.
Herkesin sinirleri tepesindeyken bi de sizin gibi çatlak sesler çıkmasın.

Bayraklar balkonlara:72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72:

Ben yaptım oldu demek değildir demokrasi

Halkın silahsız prostestosu anayasal hakkıdır

Yakıp yıkan devlet, gözünüzü açın

Ben orayı gördüm, halk kimseye zarar vermedi, bilakis esnafı,otelcisi,taksicisi herkes bir olup protestoya katıldı. Yakıp yıkan polis, köpeğe bile acımadan biber gazı sıkan devlet, halkını yok sayan kimse demokrasiden bahsedemez !

İzmir Karşıyaka Çarşı'da Taksim'e destek için toplanan İzmirlilere polis kasklarını bırakıp yanlarına oturarak destek veriyor . Helal Olsun!

bunlar mı muhammed in ümmedi. o muhammed yahudi nin ibadet hanesi yok diye kendi camiisini yıkmış bir adam. o müslüman olmayana hoşgörü gösteren insan ,sizler ? hayatında muhteşem yüzyıl dışında tarih bilgisi olmayan insanlarla muhattap olmam. cehalet gider eşşeklik baki kalır ..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back