Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kesinlikle akp sempatizanı değilim . ama bu yapılanı son derece yanlış buluyorum . halkın seçtiği bir hükümet var karşımızda . öyle yada böyle ülkenin nerdeyse yarısının oyunu alarak tek başına başa geçmiş bir hükümet var . bu direniş yada herneyse gezi parkını korumak için falan değil kimse kimseyi kandırmasın . ülkeyi kaosa sürüklemeye kimsenin hakkı yok . hükümeti beğenmezsen vermesin oyunu olur biter . karşısına sağlam bir muhalafet çıkarırsın çıkarsın meydanlara anlatırsın derdini . bu şekilde yakıp yıkarak birşey olmaz . orda bir sürü terörist camı çerçeveyi indirerek neyin direnişini yapıyor . bırakın allahaşkına . muhalafetin gücü yetmiyor bu sefer bunlara başlıyorlar yazık bu millete . demokrasiyi sindirememiş bir halk üzülüyorum .
rte agacta saldiracagim cumlesi nerede onu bulamiyorum aciklamasi icinde ?
valilik beşiktaktan taksime yürüyüşe izin verdi.
Bu arada ntv hitler belgeseli yayınlıyor.
Ironi 10 numara
Bu adamların ülkeyi tekellerine almaya hakkı var ama di mi?kesinlikle akp sempatizanı değilim . ama bu yapılanı son derece yanlış buluyorum . halkın seçtiği bir hükümet var karşımızda . öyle yada böyle ülkenin nerdeyse yarısının oyunu alarak tek başına başa geçmiş bir hükümet var . bu direniş yada herneyse gezi parkını korumak için falan değil kimse kimseyi kandırmasın . ülkeyi kaosa sürüklemeye kimsenin hakkı yok . hükümeti beğenmezsen vermesin oyunu olur biter . karşısına sağlam bir muhalafet çıkarırsın çıkarsın meydanlara anlatırsın derdini . bu şekilde yakıp yıkarak birşey olmaz . orda bir sürü terörist camı çerçeveyi indirerek neyin direnişini yapıyor . bırakın allahaşkına . muhalafetin gücü yetmiyor bu sefer bunlara başlıyorlar yazık bu millete . demokrasiyi sindirememiş bir halk üzülüyorum .
kesinlikle akp sempatizanı değilim . ama bu yapılanı son derece yanlış buluyorum . halkın seçtiği bir hükümet var karşımızda . öyle yada böyle ülkenin nerdeyse yarısının oyunu alarak tek başına başa geçmiş bir hükümet var . bu direniş yada herneyse gezi parkını korumak için falan değil kimse kimseyi kandırmasın . ülkeyi kaosa sürüklemeye kimsenin hakkı yok . hükümeti beğenmezsen vermesin oyunu olur biter . karşısına sağlam bir muhalafet çıkarırsın çıkarsın meydanlara anlatırsın derdini . bu şekilde yakıp yıkarak birşey olmaz . orda bir sürü terörist camı çerçeveyi indirerek neyin direnişini yapıyor . bırakın allahaşkına . muhalafetin gücü yetmiyor bu sefer bunlara başlıyorlar yazık bu millete . demokrasiyi sindirememiş bir halk üzülüyorum .
SON DAKİKA: Polis geri çekilmeye başladı! Polis geri çekilmeye başladı - Radikal Türkiye
Farkındaysanız kimsenin elinde bir simgenin bayrağı yok, bir partiye mensup değil. Böyle bir gücü durduramazlar artık ...
Bayraklar balkonlara