• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şunu okumanızı istiyorum.. herseyı cok guzel ıfade etmısler..

Eklentiler

• $BLrIaJ2CAAAF7sP.jpg
    $BLrIaJ2CAAAF7sP.jpg
    75,9 KB · Görüntüleme: 47
kesinlikle akp sempatizanı değilim . ama bu yapılanı son derece yanlış buluyorum . halkın seçtiği bir hükümet var karşımızda . öyle yada böyle ülkenin nerdeyse yarısının oyunu alarak tek başına başa geçmiş bir hükümet var . bu direniş yada herneyse gezi parkını korumak için falan değil kimse kimseyi kandırmasın . ülkeyi kaosa sürüklemeye kimsenin hakkı yok . hükümeti beğenmezsen vermesin oyunu olur biter . karşısına sağlam bir muhalafet çıkarırsın çıkarsın meydanlara anlatırsın derdini . bu şekilde yakıp yıkarak birşey olmaz . orda bir sürü terörist camı çerçeveyi indirerek neyin direnişini yapıyor . bırakın allahaşkına . muhalafetin gücü yetmiyor bu sefer bunlara başlıyorlar yazık bu millete . demokrasiyi sindirememiş bir halk üzülüyorum .

terörist mi. onlar asker. onlar kuvayi milli askerleri . onlar gazi ,şehit. banlanmak istemiyorum . lütfen elinizi vicdanınıza koyun.varsa tabi ?

Bende İzmir'deyim sadece buraya ulaşabildim. Facebooku başka bi tarayıcıdan açtım girebildim ama sayfa dondu sonra da bağlantı sıfırlandı yazdı !
Bu kadar mı korkuyorlar birlik olmamızdan! Ancak interneti kesebilirler zaten, bağlarımızı değil !!

Son düzenleme:
kesinlikle akp sempatizanı değilim . ama bu yapılanı son derece yanlış buluyorum . halkın seçtiği bir hükümet var karşımızda . öyle yada böyle ülkenin nerdeyse yarısının oyunu alarak tek başına başa geçmiş bir hükümet var . bu direniş yada herneyse gezi parkını korumak için falan değil kimse kimseyi kandırmasın . ülkeyi kaosa sürüklemeye kimsenin hakkı yok . hükümeti beğenmezsen vermesin oyunu olur biter . karşısına sağlam bir muhalafet çıkarırsın çıkarsın meydanlara anlatırsın derdini . bu şekilde yakıp yıkarak birşey olmaz . orda bir sürü terörist camı çerçeveyi indirerek neyin direnişini yapıyor . bırakın allahaşkına . muhalafetin gücü yetmiyor bu sefer bunlara başlıyorlar yazık bu millete . demokrasiyi sindirememiş bir halk üzülüyorum .

sandıkta da hile var!!! bunu herkes biliyor farkında:ssz::ssz:

derelerden çıkan oy pusulaları,topraktan çıkan seçmen kağıtlarının herkes farkında !!!!!!!!!!!

Ankarada kollarında yeşil bant takanlar sağlık ekipleridir yardıma ihtiyacı olanlara duyurulsun lütfen...

rte agacta saldiracagim cumlesi nerede onu bulamiyorum aciklamasi icinde ?

Demokrasiyi sadece seçim olarak bilmeniz ne acı.
Demokrasi çoğulculuktur, çoğunluğun dediğinin olması değil.
Demokrasi azınlık haklarını korumaktır.
Demokrasi ben dedim olacak demek değildir.
Demokrasi yassah hemşerim mantığını kabul etmez.
Demokrasi kitap okuyana, börek yiyene biber gazı sıkmak değildir.
Demokrasi mahkeme kararına rağmen yapacağım bana ne demek de değildir.
Protestolar da demokrasi gereğidir.
Silahsız protesto eylemleri de anayasal haktır.
Televizyon izlemeyin hanımefendi.

Akşam babam 6 yaşında ki oğlumu fark etmeden ntv haberlerini izlemiş..
Cevik kuvvet olmak isteyen oğlumun tepkisi;

anne polis insanların canını acıtmaz ki onları korur kollar.
Ben asla polis olmucam. Ben böyle yapmam ki
ben en iyisi doktor olayım..
Polis canlarını acıtırsa ben ağrı kesici ilaç vururum gecer...

Ah kıyamam canım benim inşallah olur ama bu olaylar yüzünden diyilde gerçekten hasta olan insanları iyileştirmek ile uğraşıp onların yaralarını sarar..kıyamam ben ona allahım esirgesin miniklerimizi...

Polis eşiyim de yok siz de eyleme çıkmayın onlar da size orantısız güç kullanmasın diyenler.

Hayat sizden ve sevgili polis kocişinizden ibaret değil

Bu kadar bencil ve cahil olmayın

Saçma sapan konuşup insanları daha da sinirlendirmeyin.

2 dk kafa çalıştırın be. O insanlar kaç saattir hatta kaç gündür polis işkencesi görüyo siz de çıkmasaydınız diyosunuz

Hadi gidin de taksimde söyleyin siz kaşındınız diye yiyorsa ?

Herkese sıra gelir herkese. O polisler de öğrenmişler 2 kelime beyinlerinin yettiği kadar söylenip duruyolar. Ama unutuyolar halkı korumakla görevli olduklarını. O biber gazı sıktıkları insanlardan vergi aldıklarını.

Hey gülüm hey. Orda insanlar can çekişiyor. Siz anca burda vıdı vıdı polis edebiyatı çekiyorsunuz

Asker bile karşı durdu be siz neyin kafasını yaşıyorsunuz !!!!!!!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back