arkadaşlar ne istanbula ne ankaraya ne de izmire yakın bir ilde yaşamıyorum yoksa çocuklarımı anneme bırakıp eşimle eyleme katılıcaz! ve bulunduğum yerde tüm halk derin bir uykuda sanki bişeyden haberleri yok gibi..
size sormak istediğim şey şu; eyleme katılamayanlar için eylemde olanların yanında olduğumuzu ve bu eyleme destek verdiğimizi belirtecek bir protesto yöntemi falan var mı bu konuda neler yapabiliriz?
bende bişey yok ama ben batmandayım burdan direniş beklemiyolardır zaten
ben sosyal paylaşım sitelerinden duyurlar yapıyorum. Yandaş mesayayı açmıyorum, gazete alırdım haftasonları almıyorum. Market vs alışverişlerini kendime göre boykot ediyorum. Şimdilik bunlar var aklımda
ido' nun böyle birşey yapacağını sanmıyorum ama.
facemi dondurmuştum açayım şimdi..arkadaşlarla konuştuk arabalara atalayalım bayrakları alalım elimize korna çalarak dolaşalım diyoruz belki birileri uyanır..
Ankarada havadan biber gazı ve portakal gazı atıyorlar dediler. Konur Meşrutiyet tarafında hem de Kızılayın ortasında
Hangi haktan bahsediyorsunuz siz yahu ses çıkaranların halini görmüyorsunuz galiba bu ülkede ses çıkaran halk ya BİBER GAZI yiyiyor ya dayak yiyiyor ya da gözaltına alınıyor. Bu eylemi yapan insanlar terörist değil inanın ki bu ülkede teröristler bile bu kadar zulüm görmüyor.Dis haberler zaten tarafsiz yayin yapiyolar..
Daha once halkin hukumete bas kaldirma gibi bir hakki bile yoktu en azindan simdi halkin bi hakka sahip oldugunu bilmekte guzel.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?