• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
arkadaşlar ne istanbula ne ankaraya ne de izmire yakın bir ilde yaşamıyorum yoksa çocuklarımı anneme bırakıp eşimle eyleme katılıcaz! ve bulunduğum yerde tüm halk derin bir uykuda sanki bişeyden haberleri yok gibi..

size sormak istediğim şey şu; eyleme katılamayanlar için eylemde olanların yanında olduğumuzu ve bu eyleme destek verdiğimizi belirtecek bir protesto yöntemi falan var mı bu konuda neler yapabiliriz?

Nereden haberlerii olacak.
Yandaş medya halkı uyuttu resmen.
Bayrak alın , tencere çalın ama olaydan haberi olmayana durumu anlatmak zor.

Haber tv canlı yayında kızlar , izleyin

Birinin burnu kanarsa CHP sorumludur diyen Basbakan, sucu baskalarinin üzerine atip kendi kabahatlerini örtme politikalarinin da sonu geldi, milletimize hayirli ugurlu olsun :) Dünya senin polisini konusuyor :32:

Benimde gayet hızlı bir netim var ama Facebook yok.
Hiçbir zaman da durduk yere Facebook gitmediğine göre! Her şey ortada işte..

ben sosyal paylaşım sitelerinden duyurlar yapıyorum. Yandaş mesayayı açmıyorum, gazete alırdım haftasonları almıyorum. Market vs alışverişlerini kendime göre boykot ediyorum. Şimdilik bunlar var aklımda

facemi dondurmuştum açayım şimdi..arkadaşlarla konuştuk arabalara atalayalım bayrakları alalım elimize korna çalarak dolaşalım diyoruz belki birileri uyanır..

DİKKAT DİKKAT.....İnternetin 3 saat içinde kesileceğisöyleniyor arkadaşlar. Haber kaynağı da Habertürk olarak verildi. Doğru mudeğil mi bilmiyorum, uyarmakta yarar görüyorum herkesi.
FACEBOOK, TWİTTER KAPATILIRSA DNS ADRESLERİ:
8 . 8 . 8 . 8 ve 8 . 8. 4 . 4 GOOGLE DNS

208 . 67 . 220 . 220 ve 208 . 67. 222 . 222 OPEN DNS
NOKTALAR ARASINDAKİ BOŞLUKLARI KALDIRARAK UYGULAYIN
Arkadaşlar word sayfasına kopyalayın, ELİNİZDE BULUNSUNNNN

AKP Siyasi ve Hukuki İşler Başkan Yardımcısı ve Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, Taksim'deki olaylarla ilgili, "Ayık kafayla seçim sandığını bulamayanlar, sarhoş kafayla sokaklarda darbe üretmeye çalışıyorlar" dedi.

Bu kadar da igrenclesebiliyor insan denen varlik iste...

facemi dondurmuştum açayım şimdi..arkadaşlarla konuştuk arabalara atalayalım bayrakları alalım elimize korna çalarak dolaşalım diyoruz belki birileri uyanır..

uzun uzun basın uykusunda olanların uykularını bozacak kadar:34:

Ankarada havadan biber gazı ve portakal gazı atıyorlar dediler. Konur Meşrutiyet tarafında hem de Kızılayın ortasında :43:

Facebook açıldı şimdi gayet hızlı..
Bir gelip bir gidecek mi bu böyle?

Ankarada havadan biber gazı ve portakal gazı atıyorlar dediler. Konur Meşrutiyet tarafında hem de Kızılayın ortasında :43:

arkalarda bı yorum vardı portakal gazının kanıtlanması durumunda ceza olduğuna dair fotograflarla vıdeolarla göruntulesınler

Bu olayı parti olarak görmüyorum ve bu olayı çıkar için kullanmayı düşünen grupları, partileri, örgütleri, ülkeleri kınıyorum.
Evet bu eylem doğa ile ilgili başladı ama kullanılan orantısız güç ve polisin yaptıkları affedilebilir değil.
Bu tepki neden farklı eylem gruplarına verilmedi, neden onlar karşısında sus pus olanlar bugün bu insanlara saldırıyor?
Bunca insan yaralanıp ölürken hala neden dur emri gelmiyor?
Sorulması gereken soru budur.
Tepki verilmesi gereken durum da artık budur.
Yeter ki tepkimizin neye olduğunu bilelim.
Ülke şu an bir olmalıdır, oy vereni vermeyeni, akplisi, chplisi,mhplisi, kürdü, lazı değil... Herkes bu adaletsizliğe karşı bir olmalıdır bence.
Türk milleti ebru gibidir demişti bir arkadaşım evet öyleyiz, çeşit çeşit farklı farklı boyalarız belki ama bir araya gelince harika bir sanat eseri oluruz. Kapalıyım ve Atatürk'e de, askerlerimize de, bayrağımıza da saygım sonsuz. Bu ülke için uykusuz kalmak sorun değil, yeter ki uyutulmayalım

50 Otobüsle Yola Çıkan ADANALILARDANRECEBE MESAJ ;"BİBERLER ACILI OLSUN, BİZ ACI BİBERİ SABAH KAHVALTISINDA YİYORUZ"helal

TWETTERDAN ALINTIDIR
:72::72::72::72::72::72:

$şiddet.jpg

:72::72::72::72::72:

Dis haberler zaten tarafsiz yayin yapiyolar..
Daha once halkin hukumete bas kaldirma gibi bir hakki bile yoktu en azindan simdi halkin bi hakka sahip oldugunu bilmekte guzel.
Hangi haktan bahsediyorsunuz siz yahu ses çıkaranların halini görmüyorsunuz galiba bu ülkede ses çıkaran halk ya BİBER GAZI yiyiyor ya dayak yiyiyor ya da gözaltına alınıyor. Bu eylemi yapan insanlar terörist değil inanın ki bu ülkede teröristler bile bu kadar zulüm görmüyor.

Şu olaylara hala 'iki ağaç için olan bitene bak' yorumu yapanlar var.. aklım almıyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back