• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
yok lens kullanmıyorum ama sanırım gözlüğüm bayağı problem yaratacak gözlüğüm olmadan da göremem ki birşey hoş ben ayaklandım da eşimle kavga ediyoruz gitmeme engel olmak istiyor.

kızlar elbette net değildir ama yarın direnişin devam edeceğine dair duyumlarınız oldu mu? eğer öyleyse biz de geliyoruz Bodrum'dan!

belki yazılmıştır ben görmemişimdir tıbbi malzemeleri taksim' e göndermek için yardım masaları var mı varsa hangi ilçelerdeler ? gitmeme kararı aldım ve şu an çok sinirliyim eşime beni çok hayal kırıklığına uğrattı en azından yardım göndermek istiyorum

kızlar elbette net değildir ama yarın direnişin devam edeceğine dair duyumlarınız oldu mu? eğer öyleyse biz de geliyoruz Bodrum'dan!

polise tam gaz devam dediğine göre erdoğan sanırım direniş de devam edecek zaten 5. günü bugün şanlı direnişin illa ki yarın da devam eder

arkadaşlar seçimde hile hurda bilgisayarda yapılıyo biçok ülke bu işten vazgeçti şaibeli oluyo diye, seçimlerde falan eşim görevli oluyo oyları taşıyolar YSK'nın kapısına kadar içeri giremiyolar e zaten içeri gçtürülüpte bilgisayarlara işlenirken çıkıyo sıkıntı

sız 100.000 kişiysenız ben 1 mılyon kişi getırmesınıde bılırım

benım babam senın babanı döver gıbı bişi bu herhalde

halkı bırbırıne kırdıracak

Orada bulunan vatandaşlara sesleniyorum suan olan biteni bizlere anlatan gösteren 2kanalımız var ulusal kanalin oldugu binaya gaz bombasi atilmamasi icin binanin etrafini korumaya alin !
alıntı

Ilk olarak halk polise saldiri gerceklestiriyo polisde tepki veriyo..
Dis haberlerde verilen bu yani.
Siz dış haberlere değil Türkiyedeki yayın kuruluşlarına (yandaş olmayan) bakın.Ayrıca amaç ağaç eylemi olmaktan çıktı yapılan zulme,vahşete,bastırılmış sindirilmiş ve sesini çıkaran bu halka sesini kes diyen hükümete baş kaldırıyoruz bilmem anlatabildim mi

Başbakan Erdoğan, 29 Nisan'da yaptığı açıklamada Topçu Kışlası'nın AVM ve rezidans olarak hizmet vereceğini açıklamıştı. Bugün Türkiye İhracatçılar Meclisi'nde konuşan Başbakan, Topçu Kışlası yapıldığı zaman AVM olacak diye alınmış nihai bir karar olmadığını söyledi.

Başbakan Erdoğan, bugün yaptığı konuşmada Topçu Kışlası ile ilgili olarak şunları söyledi:
Toplu Kışlası yapıldığı zaman giriş katı ister AVM yapılabilir, şehir müzesi yapılabilir
Atılmış bir adım kesin olarak yok, bir imza yok
Cumhuriyet Caddesi’nde mağazalar yok mu, büfeler yok mu
Neden bunlara isyan edilmiyor
Bu olmazsa olmaz değil. Şehir müzesi de yapabiliriz
Bunlar nihai kararlar değil
Binanın tamamı AVM olacakmış falan bunlar gerçek değil

:32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32: Kac derece dönüs deniyor buna??? :)

@ulusal kanal
RİZE SAAT 12.00 RİZE BELEDİYE PARKI
NİĞDE SAAT 13.00 CUMHURİYET MEYDANI
BARTIN SAAT 13.00 CUMHURİYET MEYDANI
MARMARİS 13:00 ATATÜRK MEYDANI
KARABÜK SAAT 14.00 BELEDİYE ÖNÜ
KARAMAN SAAT 14.00 ATATÜRK PARKI
KAYSERİ SAAT 15.00 MEYDAN ALMER ÖNÜ
MUĞLA SAAT 15.00 SINIRSIZLIK MEYDANI
GEMLİK 15.00 CİUS AVM ÖNÜ
İZMİR SAAT 15.00 KIBRIS ŞEHİTLERİ CADDESİ
KARS SAAT 16.00 AT HEYKELİ ÖNÜ
KIRIKKALE SAAT 16.00 HÜSEYİN KAHYA PARKI (2 Haziran)
BOLU SAAT 16.00 VALİLİK ÖNÜ
ANTALYA SAAT 17.00 CUMHURİYET MEYDANI
BANDIRMA SAAT 17.00 CUMHURİYET MEYDANI
TRABZON SAAT 17.00 ÖĞRETMENEVİ ÖNÜ
MİLAS SAAT 17.00 ATAPARK
KAHRAMANMARAŞ SAAT 17.30 İL ÖZEL İDARESİ ÖNÜ
MERSİN SAAT 18.00 FORUM HAVUZ ÖNÜ
ZONGULDAK SAAT 18:00 MADENCİ ANITI
MANAVGAT SAAT 18.00 CUMHURİYET MEYDANI
FETHİYE SAAT 18.00'DA BELEDİYE KÜLTÜR MERKEZİ ÖNÜ
FRANKFURT SAAT 18.00 HAUPTWACHE GALERİA KAUFHOF ÖNÜ
ISPARTA SAAT 19.00 KAYMAKKAPI MEYDANI
BİLECİK SAAT 19.00 CUMHURİYET MEYDANI
YALOVA SAAT 19.00 HEYKEL
MANİSA SAAT 19.00 MANOLYA (8 HAVUZU) MEYDANI
AFYONKARAHİSAR SAAT 19.00 ANITPARK
DENİZLİ SAAT 19.00 ÇINAR MEYDANI
BURDUR SAAT 19.00 CUMHURİYET MEYDANI
TEKİRDAĞ SAAT 19.00 TUĞLALI PARK
SAMSUN SAAT 18:00 ATAKUM ANFİ TİYATRO

Kadıköyden 5000 kişi Beşiktaşa çıkmaya çalışıyorlar.
Halk tv canlı yayında.
Portakal gazı , tazyikli su tam gaz devam ediyormuş.
Taksimdeki starbuck dün kapısını kapattıkları göstericilere, bugün boykot haberleri gelmeye başlayınca
kek , kahve dağıtmaya başlamışlar.

Şu an sosyal paylaşım sitelerine girilemiyor.
Olaylar hakkında haber sunan kanallarda hata veriliyor.
Bu nasıl bir olaydır ya, ülkemizin polisi ülkemizin vatandaşına saldırıyor.
Nasıl bir duruma geldik. İç savaş yaşıyoruz resmen.
Ellerim titriyor sinirden.

arkadaşlar ne istanbula ne ankaraya ne de izmire yakın bir ilde yaşamıyorum yoksa çocuklarımı anneme bırakıp eşimle eyleme katılıcaz! ve bulunduğum yerde tüm halk derin bir uykuda sanki bişeyden haberleri yok gibi..

size sormak istediğim şey şu; eyleme katılamayanlar için eylemde olanların yanında olduğumuzu ve bu eyleme destek verdiğimizi belirtecek bir protesto yöntemi falan var mı bu konuda neler yapabiliriz?

Son düzenleme:
okan bayulgen dırenışe katılanlara ve katılacak olanlara kan gurubunuzu kolunuza yazın buyukçe bı şekilde dıye mesaj yollamış

facebookum nerdeyse açılmıyor. sınırsız ve hızlı bir netim var ve tek ben kullanıyorum ama bi sıkıntı var. Sizde var mı ?

Ankara da müdahale başladı.
Akp parti binasını korumak için,
askerden destek istemiş!!!

arkadaşlar ne istanbula ne ankaraya ne de izmire yakın bir ilde yaşamıyorum yoksa çocuklarımı anneme bırak eşimle eyleme katlıcaz! ve bulunduğum yerde tüm halk derin bir uykuda sanki bişeyden haberleri yok gibi..

size sormak istediğim şey şu; eyleme katılamayanlar için eylemde olanların yanında olduğumuzu ve bu eyleme destek verdiğimizi belirtecek bir protesto yöntemi falan var mı bu konuda neler yapabiliriz?

sizinle aynı fikirde olanları arayın,tencere tava ses çıkarın. mutalaka birisi video çeksin internette paylaşın ki katkı sağlansın.

Yanlış anlamayın nolur
siyaset sevmem, karışmam da
Esas beni ilgilendiren kısmına gelince;

Dün gece eşimle gece 3'te uyandık, camın altından tencere kapak çalarak yürüyen 2000 kadar kişi.
Önce deprem oluyor sandık, sonra baktık Türkiye laiktir laik kalacak diyorlar
Oğluşum korktu, ağlıyor... Arabalarımızın alarmları çalıyor.
Ulan gece 1:30'da yatmışım, gece 3'te Mustafa Kemal'in Askerleriyiz diyorlar...
sabah 5 gibiydi uyuya kalmışım, o saate kadar Mustafa Kemal'in askerleri tencereleriyle nöbetteydiler benim camın altında.
Ayıp vallahi ayıp... Ailemiz var, bebeklerimiz var, zaten zor uyutuyoruz...
senin oğluşun büyüdüğünde rahat uyuyabilsin diye o protestolar!!!

arkadaşlar ne istanbula ne ankaraya ne de izmire yakın bir ilde yaşamıyorum yoksa çocuklarımı anneme bırak eşimle eyleme katlıcaz! ve bulunduğum yerde tüm halk derin bir uykuda sanki bişeyden haberleri yok gibi..

ben sosyal paylaşım sitelerinden duyurlar yapıyorum. Yandaş mesayayı açmıyorum, gazete alırdım haftasonları almıyorum. Market vs alışverişlerini kendime göre boykot ediyorum. Şimdilik bunlar var aklımda

Siz dış haberlere değil Türkiyedeki yayın kuruluşlarına (yandaş olmayan) bakın.Ayrıca amaç ağaç eylemi olmaktan çıktı yapılan zulme,vahşete,bastırılmış sindirilmiş ve sesini çıkaran bu halka sesini kes diyen hükümete baş kaldırıyoruz bilmem anlatabildim mi

Dis haberler zaten tarafsiz yayin yapiyolar..
Daha once halkin hukumete bas kaldirma gibi bir hakki bile yoktu en azindan simdi halkin bi hakka sahip oldugunu bilmekte guzel.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back