yok lens kullanmıyorum ama sanırım gözlüğüm bayağı problem yaratacak gözlüğüm olmadan da göremem ki birşey hoş ben ayaklandım da eşimle kavga ediyoruz gitmeme engel olmak istiyor.
kızlar elbette net değildir ama yarın direnişin devam edeceğine dair duyumlarınız oldu mu? eğer öyleyse biz de geliyoruz Bodrum'dan!
Siz dış haberlere değil Türkiyedeki yayın kuruluşlarına (yandaş olmayan) bakın.Ayrıca amaç ağaç eylemi olmaktan çıktı yapılan zulme,vahşete,bastırılmış sindirilmiş ve sesini çıkaran bu halka sesini kes diyen hükümete baş kaldırıyoruz bilmem anlatabildim miIlk olarak halk polise saldiri gerceklestiriyo polisde tepki veriyo..
Dis haberlerde verilen bu yani.
arkadaşlar ne istanbula ne ankaraya ne de izmire yakın bir ilde yaşamıyorum yoksa çocuklarımı anneme bırak eşimle eyleme katlıcaz! ve bulunduğum yerde tüm halk derin bir uykuda sanki bişeyden haberleri yok gibi..
size sormak istediğim şey şu; eyleme katılamayanlar için eylemde olanların yanında olduğumuzu ve bu eyleme destek verdiğimizi belirtecek bir protesto yöntemi falan var mı bu konuda neler yapabiliriz?
senin oğluşun büyüdüğünde rahat uyuyabilsin diye o protestolar!!!Yanlış anlamayın nolur
siyaset sevmem, karışmam da
Esas beni ilgilendiren kısmına gelince;
Dün gece eşimle gece 3'te uyandık, camın altından tencere kapak çalarak yürüyen 2000 kadar kişi.
Önce deprem oluyor sandık, sonra baktık Türkiye laiktir laik kalacak diyorlar
Oğluşum korktu, ağlıyor... Arabalarımızın alarmları çalıyor.
Ulan gece 1:30'da yatmışım, gece 3'te Mustafa Kemal'in Askerleriyiz diyorlar...
sabah 5 gibiydi uyuya kalmışım, o saate kadar Mustafa Kemal'in askerleri tencereleriyle nöbetteydiler benim camın altında.
Ayıp vallahi ayıp... Ailemiz var, bebeklerimiz var, zaten zor uyutuyoruz...
arkadaşlar ne istanbula ne ankaraya ne de izmire yakın bir ilde yaşamıyorum yoksa çocuklarımı anneme bırak eşimle eyleme katlıcaz! ve bulunduğum yerde tüm halk derin bir uykuda sanki bişeyden haberleri yok gibi..
size sormak istediğim şey şu; eyleme katılamayanlar için eylemde olanların yanında olduğumuzu ve bu eyleme destek verdiğimizi belirtecek bir protesto yöntemi falan var mı bu konuda neler yapabiliriz?
facebookum nerdeyse açılmıyor. sınırsız ve hızlı bir netim var ve tek ben kullanıyorum ama bi sıkıntı var. Sizde var mı ?
Siz dış haberlere değil Türkiyedeki yayın kuruluşlarına (yandaş olmayan) bakın.Ayrıca amaç ağaç eylemi olmaktan çıktı yapılan zulme,vahşete,bastırılmış sindirilmiş ve sesini çıkaran bu halka sesini kes diyen hükümete baş kaldırıyoruz bilmem anlatabildim mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?