• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gezerek ev arayacağım,çok acil lazım,çok üzülüyorum

Size hayatımı mi anlatayim,ben bir evde kiracı değilim,çıktım evim yok.suan,kira eve otururken kimseye bütün hayatimiİ anlatmak ve onaylanmak zorunda değiliz,yanlış mıyım,her önünüze gelene özel hayatinizi mi anlatıyorsunuz.ben 5 evlilik te yapabilirim,bu engel mi biseylere.ozel hayat denen birşey var sınırlarını kimseye astirmam.

Hayatini anlatmak istememek başka, baska başka konularda farkli sekilde kendini anlatmak başka.
Kimse size kac evlilik yaptiginizi sormadigi halde cinsel hayatiniza kadar kendi isteginizle anlattiniz zaten daha once.
Soyledikleriniz birbirini tutmayinca özel hayat oldu ama tabi ki cevap vermek zorunda degilsiniz hala.

Iyi gunler.

5000 çok zor,imkansız gibi. Sizin için apart odalar daha uygun olur. Eşyanız şu an neredeyse orada kalsın ,veya satın savın gerekiyorsa. Aparta geçin. O zaman 3500-4000 liralara bulabilirsiniz. Durumunuz zor anlıyorum. İnsanlar artık evlerini herkese vermek istemiyor çünkü kiracıyla uğraşmak da zor. İpsiz mi sapsız mı belli değil insanlar,bu sizin için geçerli olmayabilir ama herkes de bir değil.

Son durum: çok şükür 4 gün önce ev buldum,o gün eşyamı taşıdım, yerleşmeye çalışıyorum, güvenilir,markete, fırına,pazara eczaneye yakın güzel bir mahalle,osmangazide,5 bine buldum bu arada,evimde çocuklarımla uyumak harika bir his,Rabbim her türlü derdi olana ferahlik ve derman versin.

Son durum: çok şükür 4 gün önce ev buldum,o gün eşyamı taşıdım, yerleşmeye çalışıyorum, güvenilir,markete, fırına,pazara eczaneye yakın güzel bir mahalle,osmangazide,5 bine buldum bu arada,evimde çocuklarımla uyumak harika bir his,Rabbim her türlü derdi olana ferahlik ve derman versin.
Çok sevindim sizin adınıza.
Çocuklarınızla huzurla sağlıkla oturun inşallah hep rahat yaşayın 🌸

Hersey daha guzel olacak daha daha sonra yeterki saglikli olun zamanla çözülüyor hersey daha iyiye.musmutlu yaşayın evlatlarınizla

Back