Gezerek ev arayacağım,çok acil lazım,çok üzülüyorum

Bu d
evi olup beğenmeyen derken benden bahsettiniz sanırım ama benim bir evim yok üstünde hiçbir hakkım yok. bence küçük bir ilçeye taşının. mesela küçük ilçelerde tokilerin kiraları düşük. orada mutlaka bir iş imkanı da vardır. arkadaşımın annesi küçük bir ilçede yaşıyor 1000 tl kirası servisle ise gidiyor. geçinip gidiyor. bursada 5 bjne ev yok. kendi anneniz babanız basının çaresine bak demiş. ödeme garantisi görememişse ev sahibinde suç yok ki. kapıcı dairesi olabilir. yaşlı kadına bakıcılık olabilir. arkadaşımın babaannesinin evinin bakıcı evi var. 1. kat kadın 2. katta. maaş alıyor kira vermeden yaşıyor
Bu dünyada evi olup beğenmeyen bir sen misin ki,eski konuları da okudum ben bugün,ev konusu mevzum olunca.
Ben 2 aydır her gün her saat ev bakıyorum sarı siteden,evet var 5 bine ,4 bine,şimdi bile açın bakın var ..
Ama dediğim gibi vermiyorlar,başka bişey çıkıyor,ya da hemen tutuluyor,ben kendim de arayacağım işte...
Ödeme garantim var,benden istediği kirayı karşılayan gelirim var,onlar kucumsuyorlar,memur olsa hayli hayli öder diyor,benim hiç borcum yok mesela hem de hiç.benden fazla parası olanın kimbilir ne kadar borcu vardır.
Üstelik sen benim penceremden bakamazsin,evet bence sen simariksin,ama konumuz bu degil

Bu ev bulma sürecinde siz düzen kurabilene kadar çocuklar babalarıyla kalamaz mıydı?
Hem nafaka falan veriyor mu? Sadece emekli maaşıyla mi geçineceksiniz?
İnşallah bir kapı açılır iyi bir yer bulursunuz🙏🏻Bence de küçük bir ilçeye taşının. Kiralar nispeten daha uygun.
Ben çalışmak için osmangaziyi istiyorum,evden iş şimdilik,6 ay sonra normal bir iş.
Çocuklara babası bakamaz,orda bir ay kaldık,babanesi de çalışıyor,babası da,zaten oğlum küçük hem onlar bensiz durmaz,hem ben emanet edemem,aklım kalırdı.
Nafaka alıyorum,aile destek ödemem kesildi ama bu şehirden tekrar başvurucam,tabiki ikamet almam şart en başta

Bu d

Bu dünyada evi olup beğenmeyen bir sen misin ki,eski konuları da okudum ben bugün,ev konusu mevzum olunca.
Ben 2 aydır her gün her saat ev bakıyorum sarı siteden,evet var 5 bine ,4 bine,şimdi bile açın bakın var ..
Ama dediğim gibi vermiyorlar,başka bişey çıkıyor,ya da hemen tutuluyor,ben kendim de arayacağım işte...
Ödeme garantim var,benden istediği kirayı karşılayan gelirim var,onlar kucumsuyorlar,memur olsa hayli hayli öder diyor,benim hiç borcum yok mesela hem de hiç.benden fazla parası olanın kimbilir ne kadar borcu vardır.
Üstelik sen benim penceremden bakamazsin,evet bence sen simariksin,ama konumuz bu degil
Allah askına durup dururken bana neden hakaret ediyorsunuz kaç yaşında kadınsınız. hiçbir kötü niyetim yokken gelip burda bana neden kötü konuşuyorsunuz? hadsizsiniz valla. belki bu yüzden bir yere sigamadin. ne diyim sizin gibi birileriyle iletişim kurmak zor. bekar bir kadın olarak memur olmayarak çok kere ev tuttum ayrıca. tuhafsınız

Cocuklar kac yasında ve psikolojileri nasıl soncta onlarda su süreçten yıpranmıslardır. Üzüldümmya. Ne bilim esiniz cocukları damı dusunmedi nerdesiniz ne yaparsınız diye . Yasadıgınız evde siz kalsaydınz bari. Yanlıs anlamayın cok detstlı bilmedigimz için de babadan insaf bekliyoruz insan demez mi tamam gel bosanmaksa derdin bosanrız ama cocuklarla ordan oraha savrulma gel evde sen kal ben giderim demez mi ua
Eski eşimden çok oldum boşanali,zaten çocuklarla beraber başka şehirde yaşıyorduk.bazi olaylar oldu Bursa'ya geldim alt ust oldu herşey,malesef.anlatsam hem uzun sürer hem unutmak istediğim şeyler.
Cocuklarin yanında asla ağlamıyorum,dertlenmiyorum ki ben.
Bugün bile parka götürdüm,gezdirdim onları,onlar anlamıyor ne olup bittiğini pek...

Allah askına durup dururken bana neden hakaret ediyorsunuz kaç yaşında kadınsınız. hiçbir kötü niyetim yokken gelip burda bana neden kötü konuşuyorsunuz? hadsizsiniz valla. belki bu yüzden bir yere sigamadin. ne diyim sizin gibi birileriyle iletişim kurmak zor. bekar bir kadın olarak memur olmayarak çok kere ev tuttum ayrıca. tuhafsınız
Senin yorumlarini okumuş biri olarak şaşırmıyorum,neden son yazdığım cümleyi üzerinize alıp yazdınız ki,çok saçma,başınıza daha doğru dürüst acı birşey gelmemiş atıp tutuyosunuz,daha zorluk ne gerçek anlamda cekmemissiniz ki benim suanki psikolojimi dahi anlamayıp polemik yapacak şeyler yazıyorsun,son istediğim şey biriyle tartışmak.Allah aşkına bari hayır konuşmuyorsun,susun.

Pek durup dururken sayılmaz. Böyle Bi konuya gelip seni annen baban kapıya koymuş ev sahipleri kabul etmemişse ne suçu var yazarsan can sıkarsın.

Senin yorumlarini okumuş biri olarak şaşırmıyorum,neden son yazdığım cümleyi üzerinize alıp yazdınız ki,çok saçma,başınıza daha doğru dürüst acı birşey gelmemiş atıp tutuyosunuz,daha zorluk ne gerçek anlamda cekmemissiniz ki benim suanki psikolojimi dahi anlamayıp polemik yapacak şeyler yazıyorsun,son istediğim şey biriyle tartışmak.Allah aşkına bari hayır konuşmuyorsun,susun.
ben sadece o yorum üzerine mi yorum yapmışım siz sadece onu cımbızla cektiniz. susarım susmam. zor durumda olmanız bana durup dururken hakaret etme hakkını size veriyor mu? nereden biliyorsunuz benim başıma ne gelmiş ne gelmemiş. ne gelebilir? siz bana hakaret ederken iyi ama ben size empati yapmak zorundayım??? neyse.

Pek durup dururken sayılmaz. Böyle Bi konuya gelip seni annen baban kapıya koymuş ev sahipleri kabul etmemişse ne suçu var yazarsan can sıkarsın.
kapıya koymuş demedim. insanın anne babası bile acımıyorken elden gelene şaşırılmiyor. ben de aniden boşanıp çocuklarımla kalabilirim ortada. başıma gelse yapacağım şeyleri söyledim

ben sadece o yorum üzerine mi yorum yapmışım siz sadece onu cımbızla cektiniz. susarım susmam. zor durumda olmanız bana durup dururken hakaret etme hakkını size veriyor mu? nereden biliyorsunuz benim başıma ne gelmiş ne gelmemiş. ne gelebilir? siz bana hakaret ederken iyi ama ben size empati yapmak zorundayım??? neyse.
Siz bana empati yapmayın,mesela daha fazla tartışmak, gerilmemek için yazmayın👍🏻👍🏻👍🏻

konunuzda oturmayan anlatmadığınız sıkıntılı şeyler var sanırım. bi şeyler eksik kalıyor.durumunuz zor.Allah yardım etsin. çocuklar kaç yaşında. ikisinin de babası aynı kişi mi
Evet çünkü o konuları konuşacak bı durumda değilim,önce ev işi hallolmak zorunda,ne yazıkki anlatamadigim durumlar yüzünden eşyalarımı bir an evvel bulunduğu yerden almam şart .çocuklarım tabiki tek babadan,ben bekarım bı daha evlenmedim.

Canım benim kadın zaten kendini unutmus cocuklarına yanıyor dusunecek olursan cocuklarınla ordan oraya savruluyorsun e sıkınt cekmiş bir kadının psiokolojisi bu srecte cok yıpranması normal herseye gerginlesmesi negatiflesmesi normal cunku aklı fikri grcesi gunduzu cocuklarmla napıcamdır. Yani canı sıkkınken imsan en sevdikleriyle bile kavga ediyor yalnız kalmak istiyor her aile malesef buna tamam kızım haklısın kızım diyemiyor ne halin varsa gör diyende var işte. Anlamak lazım onunda suan ki hassasyet ve psikolojisini zor gercekten allah yardımcısı olsun

Evet çünkü o konuları konuşacak bı durumda değilim,önce ev işi hallolmak zorunda,ne yazıkki anlatamadigim durumlar yüzünden eşyalarımı bir an evvel bulunduğu yerden almam şart .çocuklarım tabiki tek babadan,ben bekarım bı daha evlenmedim.
şunun için söyledim. burdan biri yardım etse dahi bu şekilde kapalı konuşmanız yüzünden çekilebilir. sonuçta insanlar size referans olacaklar. biraz anlatsanız en azından size bunu bilerek yardım ederler. düşünün özelden size ulaştı yardım etmek istedi ama hikayenin eksik parçalarını duyunca vazgeçti. bu sizi tekrar tekrar hayal kırıklığına uğratır. bu haliyle güven vermediğiniz için kimse kolay kolay kalkışamayabilir yardıma

şunun için söyledim. burdan biri yardım etse dahi bu şekilde kapalı konuşmanız yüzünden çekilebilir. sonuçta insanlar size referans olacaklar. biraz anlatsanız en azından size bunu bilerek yardım ederler. düşünün özelden size ulaştı yardım etmek istedi ama hikayenin eksik parçalarını duyunca vazgeçti. bu sizi tekrar tekrar hayal kırıklığına uğratır. bu haliyle güven vermediğiniz için kimse kolay kolay kalkışamayabilir yardıma
Hikayede güven zedeleyecek birşey yok inanin,bir suçum,sabikam, karıştigim bir olay yok.birine güvenip eve çıktım umduğum gibi olmadı hiçbirşey çıkmak zorunda kaldım ordan,eşyalar onun evinde ve tehdit ediyor çıkarmazsam,yani başka bir tehlike arzedecek birşey yok,ha ben iyiliği yaparken en ince ayrıntısına kadar didik didik eden,minnet bekleyenden görmek istemem,Rabbim oylesinin iyiliğini zaten nasip etmesin.

Hikayede güven zedeleyecek birşey yok inanin,bir suçum,sabikam, karıştigim bir olay yok.birine güvenip eve çıktım umduğum gibi olmadı hiçbirşey çıkmak zorunda kaldım ordan,eşyalar onun evinde ve tehdit ediyor çıkarmazsam,yani başka bir tehlike arzedecek birşey yok,ha ben iyiliği yaparken en ince ayrıntısına kadar didik didik eden,minnet bekleyenden görmek istemem,Rabbim oylesinin iyiliğini zaten nasip etmesin.
iyiliği yapıp didiklemek değil. ben zaten bursa’da değilim alakam yok orayla da işiniz kolaylaşsın diye dedim. ev için referans olmak kolay bir karar değildir. insanlar şüpheyle yaklaşmasın konunuza diye dedim

iyiliği yapıp didiklemek değil. ben zaten bursa’da değilim alakam yok orayla da işiniz kolaylaşsın diye dedim. ev için referans olmak kolay bir karar değildir. insanlar şüpheyle yaklaşmasın konunuza diye dedim
Sizin için demedim,ama var öyle insanlar.
Yani bir insana neden ev vermezsin,derdine göre mi,yaşadığı kötü olaylara göre mi, hangimizin başından geçmiyor kötü tecrübeler.
Ama sen gidip hırsıza, uyuşturucu kullanana,ahlaksız iş yapana ev vermezsin haklı olursun.
Ben senelerdir sorunsuz bir şekilde kiracı oldum,hep ev sahiplerimle iyi oldum.
Suanki sorunum doğru düzgun bir ev sahibi ile karsilaşamamak çünkü ben düşük ücretli evlere bakmak zorundayim ve o kadar azlar ki,o sebeple bu durumu yaşıyorum birçok insan gibi o.bircok insandan daha zor durumda olarak ne yazikki..

kapıya koymuş demedim. insanın anne babası bile acımıyorken elden gelene şaşırılmiyor. ben de aniden boşanıp çocuklarımla kalabilirim ortada. başıma gelse yapacağım şeyleri söyledim
Ev sahiplerinin ne suçu var dedin. Bence bu zihniyet suçlu, kadına boşanmış diye ev vermek istemeyen. Neyse konu sahibiyle problemin var galiba ama inan hırsını alacağın konu bu konu değil. Başka konuda paylaşırsın kozlarını. Uzatmayalım iyi geceler.

Back