- Konu Sahibi Didem semerci
Bu d
Ben 2 aydır her gün her saat ev bakıyorum sarı siteden,evet var 5 bine ,4 bine,şimdi bile açın bakın var ..
Ama dediğim gibi vermiyorlar,başka bişey çıkıyor,ya da hemen tutuluyor,ben kendim de arayacağım işte...
Ödeme garantim var,benden istediği kirayı karşılayan gelirim var,onlar kucumsuyorlar,memur olsa hayli hayli öder diyor,benim hiç borcum yok mesela hem de hiç.benden fazla parası olanın kimbilir ne kadar borcu vardır.
Üstelik sen benim penceremden bakamazsin,evet bence sen simariksin,ama konumuz bu degil
Bu dünyada evi olup beğenmeyen bir sen misin ki,eski konuları da okudum ben bugün,ev konusu mevzum olunca.evi olup beğenmeyen derken benden bahsettiniz sanırım ama benim bir evim yok üstünde hiçbir hakkım yok. bence küçük bir ilçeye taşının. mesela küçük ilçelerde tokilerin kiraları düşük. orada mutlaka bir iş imkanı da vardır. arkadaşımın annesi küçük bir ilçede yaşıyor 1000 tl kirası servisle ise gidiyor. geçinip gidiyor. bursada 5 bjne ev yok. kendi anneniz babanız basının çaresine bak demiş. ödeme garantisi görememişse ev sahibinde suç yok ki. kapıcı dairesi olabilir. yaşlı kadına bakıcılık olabilir. arkadaşımın babaannesinin evinin bakıcı evi var. 1. kat kadın 2. katta. maaş alıyor kira vermeden yaşıyor
Ben 2 aydır her gün her saat ev bakıyorum sarı siteden,evet var 5 bine ,4 bine,şimdi bile açın bakın var ..
Ama dediğim gibi vermiyorlar,başka bişey çıkıyor,ya da hemen tutuluyor,ben kendim de arayacağım işte...
Ödeme garantim var,benden istediği kirayı karşılayan gelirim var,onlar kucumsuyorlar,memur olsa hayli hayli öder diyor,benim hiç borcum yok mesela hem de hiç.benden fazla parası olanın kimbilir ne kadar borcu vardır.
Üstelik sen benim penceremden bakamazsin,evet bence sen simariksin,ama konumuz bu degil