- 18 Ocak 2009
- 5.541
- 1
- 36
-
- Konu Sahibi minikdepresif
herkese iii geceler tatlı rüyalarnafım sen yoksun ama sana da iii geceler diliorum telepati yaparız senle sen duyarsın beni aklımdan geçenleri olmasan da duyarsın sen iii geceler nafcım yengeçcim
günaydın bayanlar. minik hasta olana geçmiş olsun derler ama ben sana gözün aydın diyecem
De de bana gözünaydın de
napim ya çok daraldım burda tek yolu hasta olup biraz uzaklaşmak
:26::26::26::26::26: allah gönlüne göre versin bacım. ama şiddettli vermesin. böyle başta şiddetli gibi duracak,ama sonra iyileşek bi hastalık olabilir mesela
caducum tarifin süper fıstıkım
Günaydın kızlarbugün asabiyim :95: :95: :95: geçmişe bakim geliyom
Sagol canim, dediklerini uygulucam umarim basaririm
Hmm ojenin zararini oldugunu bilmiyodum, takma tirnak yaparken yapistiricininda zarari olur mu ki cok kullandim :26:
Sen daha calisiyon mu :44:
Canım cıktı yafu
tabe ki herkes gitmiş ..
kasıklarım agrıyo , regl kapıda ..
anacım senin şafakta baya heyecanlıallah analı babalı büyütsün cnm sende şafak kaç
yaaaa keşke akşamlardan naf da gelse topik sahibi nerelerde gezio acep
Evetttt cok heyecanliyim gercekten
Simdi 5 bucuk aylik teyzesi
Var daha
Ya naf gelicek sanirim artik siparis verdi bugun
Minikde arada yaziyo isi var sanirim
Sende calisiyon mu ? Bi ben evdeyim surekli sanirm
evet naf gelsin yaaa çok eğleniriz o zaman gerçi ben 14 gün sora sanırım bir süre servis dışı olurum ama olsun malum askerim gelio
evet cnm bende çalışıorum yazları çok yoğun oluyorum ben yaaa bi kaç gündür gelemiorum kk da yeni eleman da geldi pek de memnun değilim elemandan da sanırım yooları ayıracağım dedim 1 hafta dolsun bari ama olmayacak bişiden anlamıo kızyüküm hiç hafiflemedi
gözlerim ağrıdı maaş zarflarını hazırlakene
kızlar 50. sayfamızın şerefine meyve suyu ikram ediorum size
tebrik ederim arkadaşlar
selam kızlar çok alakasız bir yerden giriyorum ama bulamadım size danışıyım dedim.türban kuaförü sorcak ama nerden konu açıcam bulamadım bi türlü yardımcı olurmusunz
Kızlar ben hem geyik hem kariyer yapamıyorum ama yapana helal olsun walla .Finansal muhasebe çalışıyorum ama sözüm ona tv de hürrem açık benim kafa 20 dk tv de 5 dk derste
canım artık genç kızlık dönemi pembe rüyalar biticek
bir yetişkin olmaya ilk adımını atıcaksın allahın izni ile
yetişkin olmak nedir olgunlaşma öenemine giriyosun yani
hayattan yeni şeyler öğreniceksin
sırtına sorumluluk yükleri binicek
Ücret karşılığı finansal muhasebe sınavlarına girilir.
geçme garantili
kriptik bekarım ben ama dediklerinin hepsini yılardır yapıyombosuna evlenmesem mi acep bi değişiklik yokmiş
canım benim şaka yapıyorum ya evlilik güzel kendine ait oluyo herşey kerışanın dönüşenin olmuyo
tavsiye edrim özelliklede çocuk mutlaka olmalı...
Evet canim gecende bi yerde okudum ; Evlilik milli piyango gibidir, ya buyuk ikramiye cikar yada amorti
şu bir kaç gündür gelemedim sadece cnm ama müsait oldukça gelmeye çalışırım bensiz çok sohbet etmeyin he
herkese iii geceler tatlı rüyalarnafım sen yoksun ama sana da iii geceler diliorum telepati yaparız senle sen duyarsın beni aklımdan geçenleri olmasan da duyarsın sen iii geceler nafcım yengeçcim
Biri beni andı sarınırrr
Günaydın herkeşçiklere ..
Evet evet hastayım ..
Burnum tıkalı,başım agrıyo,eklem yerlerim sızlıyor,kasıklarımın agrısından ölüyorum.
Bugün yarın işlerimi bitiremde , c.tesi gelmeyem
:86::86:
günaydın bayanlar. minik hasta olana geçmiş olsun derler ama ben sana gözün aydın diyecem
amma alıntı yapmışın canım. iyiym çok şükür. sen nasılsın. rüyamda seni gördümOnu bilmiyorum ama sen yinede kullanma canım :44:
Topik sahibi minik bikeremben çarşıdaydım ama evde netim yok nen bilmiyon sanki
Ne siparişi kız
Olsun nasılsa servis dışı modundan çıkacaksın bigün
Gündüz yetmiyo akşam eve iş getiriyon
Nazar değmesin inşallahhh
:92:
Bigün sende yaparsın canım :97:
Kızın gözünü korkutma nen
Sakın çocuk yapın diye tutturma
Güzelmiş kalbimm
Söz veremem julii
Ayy canımiyi geceler tatlım
Günaydın hastaa minik :2: sümüklü minikbitirde git yat dinlen bol bol
Günaydın canım naber
kolay gelsin. acele etme . maaş bu. karıştırma.Maaş bordrolarını çıkartayım, bankalara bakayım, ödemeleri ayarlayayım gelcem hatunlar :94: :94: tahmini süre 30 dk
ama topikten çıkmıcam :97: görüşürükkk
amma alıntı yapmışın canım. iyiym çok şükür. sen nasılsın. rüyamda seni gördümböyle ince belli bi hatunmuşsun. ay bunun nersi tombik gayet ince diyom.
kolay gelsin. acele etme . maaş bu. karıştırma.
Allah hayırlara çıkartsın canımince belli , tatlı dilli , güleryüzlü ve kıvırcık saçlıyımdır bi ara resmimi göstertirim hee minikte bana zayıfsın diyii amaa kendi benden zayıff hala zayıflıcam diye uğraşıyo
Tamam canım sağol
yok o kadar değil canım.ben kilo aldım nafiş
yiyom habire ama bu sabah basladım diyete
yazam hemen :
2 dilim kepek ekme
1 kk peynir
3 zeytin
su içmeyede başlıcam
datlucadum minik milli felaket
yok o kadar değil canım.
bend eiki dilim kepek ekmek yedim ne tesadüf
ama benimkinin içi doluydu.