Geyikte yaparım, kariyerde :)

Günaydın herkeşçiklere ..
Evet evet hastayım ..
Burnum tıkalı,başım agrıyo,eklem yerlerim sızlıyor,kasıklarımın agrısından ölüyorum.
Bugün yarın işlerimi bitiremde , c.tesi gelmeyem
:86::86:

günaydın bayanlar. minik hasta olana geçmiş olsun derler ama ben sana gözün aydın diyecem

Günaydın kızlar bugün asabiyim :95: :95: :95: geçmişe bakim geliyom

Sagol canim, dediklerini uygulucam umarim basaririm

Hmm ojenin zararini oldugunu bilmiyodum, takma tirnak yaparken yapistiricininda zarari olur mu ki cok kullandim :26:

Sen daha calisiyon mu :44:

Onu bilmiyorum ama sen yinede kullanma canım :44:

Canım cıktı yafu
tabe ki herkes gitmiş ..
kasıklarım agrıyo , regl kapıda ..

anacım senin şafakta baya heyecanlı allah analı babalı büyütsün cnm sende şafak kaç

yaaaa keşke akşamlardan naf da gelse topik sahibi nerelerde gezio acep

Topik sahibi minik bikerem ben çarşıdaydım ama evde netim yok nen bilmiyon sanki

Evetttt cok heyecanliyim gercekten

Simdi 5 bucuk aylik teyzesi
Var daha

Ya naf gelicek sanirim artik siparis verdi bugun

Minikde arada yaziyo isi var sanirim

Sende calisiyon mu ? Bi ben evdeyim surekli sanirm

Ne siparişi kız

Olsun nasılsa servis dışı modundan çıkacaksın bigün

gözlerim ağrıdı maaş zarflarını hazırlakene

Gündüz yetmiyo akşam eve iş getiriyon

kızlar 50. sayfamızın şerefine meyve suyu ikram ediorum size

Nazar değmesin inşallahhh

tebrik ederim arkadaşlar

:92:

selam kızlar çok alakasız bir yerden giriyorum ama bulamadım size danışıyım dedim.türban kuaförü sorcak ama nerden konu açıcam bulamadım bi türlü yardımcı olurmusunz

Kızlar ben hem geyik hem kariyer yapamıyorum ama yapana helal olsun walla .Finansal muhasebe çalışıyorum ama sözüm ona tv de hürrem açık benim kafa 20 dk tv de 5 dk derste

Bigün sende yaparsın canım :97:

Kızın gözünü korkutma nen

Ücret karşılığı finansal muhasebe sınavlarına girilir.
geçme garantili

kriptik bekarım ben ama dediklerinin hepsini yılardır yapıyom bosuna evlenmesem mi acep bi değişiklik yokmiş

canım benim şaka yapıyorum ya evlilik güzel kendine ait oluyo herşey kerışanın dönüşenin olmuyo
tavsiye edrim özelliklede çocuk mutlaka olmalı...

Sakın çocuk yapın diye tutturma

Evet canim gecende bi yerde okudum ; Evlilik milli piyango gibidir, ya buyuk ikramiye cikar yada amorti

Güzelmiş kalbimm

şu bir kaç gündür gelemedim sadece cnm ama müsait oldukça gelmeye çalışırım bensiz çok sohbet etmeyin he

Söz veremem julii

herkese iii geceler tatlı rüyalar nafım sen yoksun ama sana da iii geceler diliorum telepati yaparız senle sen duyarsın beni aklımdan geçenleri olmasan da duyarsın sen iii geceler nafcım yengeçcim

Ayy canım iyi geceler tatlım

Biri beni andı sarınırrr

Günaydın hastaa minik :2: sümüklü minik bitirde git yat dinlen bol bol

günaydın bayanlar. minik hasta olana geçmiş olsun derler ama ben sana gözün aydın diyecem

Günaydın canım naber

Maaş bordrolarını çıkartayım, bankalara bakayım, ödemeleri ayarlayayım gelcem hatunlar :94: :94: tahmini süre 30 dk

ama topikten çıkmıcam :97: görüşürükkk

amma alıntı yapmışın canım. iyiym çok şükür. sen nasılsın. rüyamda seni gördüm böyle ince belli bi hatunmuşsun. ay bunun nersi tombik gayet ince diyom.

Maaş bordrolarını çıkartayım, bankalara bakayım, ödemeleri ayarlayayım gelcem hatunlar :94: :94: tahmini süre 30 dk

ama topikten çıkmıcam :97: görüşürükkk
kolay gelsin. acele etme . maaş bu. karıştırma.

Allah hayırlara çıkartsın canım ince belli , tatlı dilli , güleryüzlü ve kıvırcık saçlıyımdır bi ara resmimi göstertirim hee minikte bana zayıfsın diyii amaa kendi benden zayıff hala zayıflıcam diye uğraşıyo

Tamam canım sağol

minik bi alem canım ya.

ben kilo aldım nafiş
yiyom habire ama bu sabah basladım diyete

yazam hemen :
2 dilim kepek ekme
1 kk peynir
3 zeytin

su içmeyede başlıcam

datlucadum minik milli felaket

ben kilo aldım nafiş
yiyom habire ama bu sabah basladım diyete

yazam hemen :
2 dilim kepek ekme
1 kk peynir
3 zeytin

su içmeyede başlıcam

datlucadum minik milli felaket
yok o kadar değil canım.
bend eiki dilim kepek ekmek yedim ne tesadüf
ama benimkinin içi doluydu.

ben yokken çok konuşmuşssunuz :95::95: naf sana küstüm işte söz veremezmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…