Geyikte yaparım, kariyerde :)

Evet yaaa 3 kalabiliyo sadece Onada sukur diyorum, belki uzatabilirsek esimle bi 3 ayda uzatiriz dicem ama ozamanda babam tr de yalniz kaliyo :44: Hayirlisi ya 3 ayda yeter bana

olsun cnm şöle düşün ya hiç gelemeseydi 3 ay dolu dolu geçirdikten sora hiç de az bir zaman değil
canım benim şaka yapıyorum ya evlilik güzel kendine ait oluyo herşey kerışanın dönüşenin olmuyo
tavsiye edrim özelliklede çocuk mutlaka olmalı...

ama ama ama sen bnm yüreciğime indiriodun be cnm aşk güsel bişi severken seviliosan

Tabiki oyle Ask gusel hele ki karsilikliysa
ya amortide tutmazsa

ben kaciyom. gidip zıbaram çok pis uykum geldi
iyi geceler minikcim
canı allah sağlıkla kucağına almak nasib etsin
....
genç kızları korkutmamak lazım dimi
Amin canim insallahhhh

Evet korkutmayalim bencede
bnm de miniğim bende zıbarcam 5 dk soraaaaa iii geceler sana tatlı rüyalar

Sanada iyi geceler tatlim, tam bende yazicaktim uykum geldi diye. Zaten bu aralar uykuya cok dustum :44:

Kendine iyi bak tatlim, sen gunduzleri girmiyosun sanirim, yarin aksam gorusuruz Opuldun

Hayirli geceler kizlarrrr

Sanada iyi geceler tatlim, tam bende yazicaktim uykum geldi diye. Zaten bu aralar uykuya cok dustum :44:

Kendine iyi bak tatlim, sen gunduzleri girmiyosun sanirim, yarin aksam gorusuruz Opuldun

Hayirli geceler kizlarrrr

şu bir kaç gündür gelemedim sadece cnm ama müsait oldukça gelmeye çalışırım bensiz çok sohbet etmeyin he

herkese iii geceler tatlı rüyalar nafım sen yoksun ama sana da iii geceler diliorum telepati yaparız senle sen duyarsın beni aklımdan geçenleri olmasan da duyarsın sen iii geceler nafcım yengeçcim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…