- 11 Aralık 2010
- 36.141
- 162
-
- Konu Sahibi minikdepresif
olsun cnm şöle düşün ya hiç gelemeseydi 3 ay dolu dolu geçirdikten sora hiç de az bir zaman değil
Evet yaaa3 kalabiliyo sadece Onada sukur diyorum, belki uzatabilirsek esimle bi 3 ayda uzatiriz dicem ama ozamanda babam tr de yalniz kaliyo :44: Hayirlisi ya 3 ayda yeter bana
canım benim şaka yapıyorum ya evlilik güzel kendine ait oluyo herşey kerışanın dönüşenin olmuyo
tavsiye edrim özelliklede çocuk mutlaka olmalı...
Evet canim gecende bi yerde okudum ; Evlilik milli piyango gibidir, ya buyuk ikramiye cikar yada amorti
ya amortide tutmazsa
Evet canim gecende bi yerde okudum ; Evlilik milli piyango gibidir, ya buyuk ikramiye cikar yada amorti
sevmez olaydım dermişim.........
olsun cnm şöle düşün ya hiç gelemeseydi 3 ay dolu dolu geçirdikten sora hiç de az bir zaman değil
Evet canim onada sukur diyorum, canim annem benimmmm ya heyecanlandim bak.
ama ama ama sen bnm yüreciğime indiriodun be cnmaşk güsel bişi severken seviliosan
ya amortide tutmazsa
canı allah sağlıkla kucağına almak nasib etsinTabiki oyle Ask gusel hele ki karsilikliysa
ben kaciyom. gidip zıbaram çok pis uykum geldi
bnm de miniğim bende zıbarcam 5 dk soraaaaaiii geceler sana tatlı rüyalar
aşık olduğumuz zaman beynimizde serotonin yani mutluluk hormonu salgılanıyomuş arkadaşlar .....:44:ısrarlaaa bende sana sevmek güsel şey dicem banane
aşık olduğumuz zaman beynimizde serotonin yani mutluluk hormonu salgılanıyomuş arkadaşlar .....:44:
iyi geceler minikcimben kaciyom. gidip zıbaram çok pis uykum geldi
Amin canim insallahhhhcanı allah sağlıkla kucağına almak nasib etsin
....
genç kızları korkutmamak lazım dimi
bnm de miniğim bende zıbarcam 5 dk soraaaaaiii geceler sana tatlı rüyalar
sağol fıstıkım .. güzel rüyalar askerinle ama dikkat et +18 olmasın:80::79:
bana tarif etseler bir tür hastalık hali derdim onu düşünmeden yapamıyorsun falanevet bende okumuştum onu bir yerde :90::90::90:
Sanada iyi geceler tatlim, tam bende yazicaktim uykum geldi diye. Zaten bu aralar uykuya cok dustum :44:
Kendine iyi bak tatlim, sen gunduzleri girmiyosun sanirim, yarin aksam gorusuruzOpuldun
Hayirli geceler kizlarrrr
bana tarif etseler bir tür hastalık hali derdim onu düşünmeden yapamıyorsun falan
şu bir kaç gündür gelemedim sadece cnm ama müsait oldukça gelmeye çalışırım bensiz çok sohbet etmeyin he
canım allah kavuştursun iii geceler hepinize................aşk demi bence de bende şuan o haldeyim her anım onu düşünmekle geçio :97::97: bi de ben asker bekliorum cnm :97::97: