Geyikte yaparım, kariyerde :)

Evet yaaa :KK62: 3 kalabiliyo sadece :KK50: Onada sukur diyorum, belki uzatabilirsek esimle bi 3 ayda uzatiriz dicem ama ozamanda babam tr de yalniz kaliyo :44: Hayirlisi ya 3 ayda yeter bana :KK76:

:KK9:
olsun cnm şöle düşün ya hiç gelemeseydi 3 ay dolu dolu geçirdikten sora hiç de az bir zaman değil :KK16::KK16:
:KK19:canım benim şaka yapıyorum ya evlilik güzel kendine ait oluyo herşey kerışanın dönüşenin olmuyo
tavsiye edrim özelliklede çocuk mutlaka olmalı...

ama ama ama sen bnm yüreciğime indiriodun be cnm :KK60::KK60::KK60: aşk güsel bişi severken seviliosan :KK69:

olsun cnm şöle düşün ya hiç gelemeseydi 3 ay dolu dolu geçirdikten sora hiç de az bir zaman değil :KK16::KK16:

Evet canim onada sukur diyorum, canim annem benimmmm ya heyecanlandim bak. :KK52:

ama ama ama sen bnm yüreciğime indiriodun be cnm :KK60::KK60::KK60: aşk güsel bişi severken seviliosan :KK69:

Tabiki oyle Ask gusel hele ki karsilikliysa :KK69:
ya amortide tutmazsa :KK60::KK60::KK60:

:KK60::KK60::KK60::KK60:

ben kaciyom. gidip zıbaram çok pis uykum geldi :KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:
iyi geceler minikcim :KK70:
canı allah sağlıkla kucağına almak nasib etsin
....
genç kızları korkutmamak lazım dimi:KK53::KK53::KK53:
Amin canim insallahhhh :emir_bebek:

Evet korkutmayalim bencede :KK53:
bnm de miniğim bende zıbarcam 5 dk soraaaaa :KK70: iii geceler sana tatlı rüyalar :KK54::KK54:

Sanada iyi geceler tatlim, tam bende yazicaktim uykum geldi diye. Zaten bu aralar uykuya cok dustum :44:

Kendine iyi bak tatlim, sen gunduzleri girmiyosun sanirim, yarin aksam gorusuruz :KK70: Opuldun

Hayirli geceler kizlarrrr

Sanada iyi geceler tatlim, tam bende yazicaktim uykum geldi diye. Zaten bu aralar uykuya cok dustum :44:

Kendine iyi bak tatlim, sen gunduzleri girmiyosun sanirim, yarin aksam gorusuruz :KK70: Opuldun

Hayirli geceler kizlarrrr

şu bir kaç gündür gelemedim sadece cnm ama müsait oldukça gelmeye çalışırım bensiz çok sohbet etmeyin he :KK60::KK60::KK60:

herkese iii geceler tatlı rüyalar :KK16::KK16: nafım sen yoksun ama sana da iii geceler diliorum telepati yaparız senle sen duyarsın beni aklımdan geçenleri olmasan da duyarsın sen :KK60::KK60::KK60: iii geceler nafcım yengeçcim :KK16::KK16::KK16:

Son düzenleme:
X