Geyikte yaparım, kariyerde :)

ben kilo aldım nafiş
yiyom habire ama bu sabah basladım diyete

yazam hemen :
2 dilim kepek ekme
1 kk peynir
3 zeytin

su içmeyede başlıcam

datlucadum minik milli felaket

Ben regliyim anlamıyom aldım mı almadım mı

yok o kadar değil canım.
bend eiki dilim kepek ekmek yedim ne tesadüf
ama benimkinin içi doluydu.

bende bi deri bi göbek kaldım.

ben yokken çok konuşmuşssunuz :95::95: naf sana küstüm işte söz veremezmiş

Küsme nen bak konuşamadım hiç pis ceyar yüzünden gel öpim barışalım

BEN damda otururken şirket karışmış ya

Nasıl yani ne damı

:118:

Gunaydin dicemde oglen olmus Selam kizlarrrr :79:

Tünaydın canım

nirdesinizzzz ya :95:

Ceyar yüzünden gelemedim sözde 30 dk dedim kaç 30 oldu

günaydın cicişlerr yenilere yer varmı aranızda yoksa rüşvet vericem:) ama diyette olanlar var galiba onun içinnn size diyet çikilatalar getirdimmm:)

selam şeker annecik
Nasilsin Canim
Tünaydın canım

Tunaydin canim
Ceyar yüzünden gelemedim sözde 30 dk dedim kaç 30 oldu
He yalniz kaldim ben korktum :18:
günaydın cicişlerr yenilere yer varmı aranızda yoksa rüşvet vericem:) ama diyette olanlar var galiba onun içinnn size diyet çikilatalar getirdimmm:)Eki Görüntüle 190320

Aboooooo iyi yaptin cikolatayla gelmissin, bana getirdin demi hepsini ben yicemmmmm Hosgeldin canim

Nasilsin Canim

He yalniz kaldim ben korktum :18:

Aboooooo iyi yaptin cikolatayla gelmissin, bana getirdin demi hepsini ben yicemmmmm Hosgeldin canim

Anemmmmmmmmm çikileta yer var tabi canım gel gell çikiletalara gerek yoktu ama elin boş gelmemiş oldun sağol

hoossbuldummm :)hepinize yeter kk nın güzelleri yetmezse canınz sağolsun yıne getirirm:)

sper soru tatlım:) maria diye rus bi calısanımz vardı onunda bi arkadası varmıs erica diye ona cok benzetrdi o geldi aklma proflı acarken öyle yazdm gtti bende:)

Hmm anladim, bende amerikadasin sandim

Olsun ha rusya ha amerika

Nerdensin, ne is yapiyon, kac yasindasin, evlimisin (az oldu sorular sanirim gerisini nafa devrediyom o iyi soruyo ) Tecrubeyle sabittir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…