- 21 Aralık 2010
- 888
- 0
- Konu Sahibi minikdepresif
nirdesinizzzz ya :95:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
:118:
Gunaydin dicemde oglen olmus Selam kizlarrrr :79:
ben kilo aldım nafiş
yiyom habire ama bu sabah basladım diyete
yazam hemen :
2 dilim kepek ekme
1 kk peynir
3 zeytin
su içmeyede başlıcam
datlucadum minik milli felaket
yok o kadar değil canım.
bend eiki dilim kepek ekmek yedim ne tesadüf
ama benimkinin içi doluydu.
bende bi deri bi göbek kaldım.
ben yokken çok konuşmuşssunuz :95::95: naf sana küstüm işte söz veremezmiş
BEN damda otururken şirket karışmış ya
Gunaydin dicemde oglen olmus Selam kizlarrrr :79:
nirdesinizzzz ya :95:
Nasilsin Canimselam şeker annecik
He yalniz kaldim ben korktum :18:Tünaydın canım
Tunaydin canim
Ceyar yüzünden gelemedim sözde 30 dk dedim kaç 30 oldu
günaydın cicişlerr yenilere yer varmı aranızda yoksa rüşvet vericem:) ama diyette olanlar var galiba onun içinnn size diyet çikilatalar getirdimmm:)Eki Görüntüle 190320
günaydın cicişlerr yenilere yer varmı aranızda yoksa rüşvet vericem:) ama diyette olanlar var galiba onun içinnn size diyet çikilatalar getirdimmm:)Eki Görüntüle 190320
Nasilsin Canim
He yalniz kaldim ben korktum :18:
Aboooooo iyi yaptin cikolatayla gelmissin, bana getirdin demi hepsini ben yicemmmmm Hosgeldin canim
Korkma bak ben geldim hamilesin diye hepsini yeme nen bizede kalsın
Tamam size birer tane verim gerisi benim olsun
Nasilsin Canim
He yalniz kaldim ben korktum :18:
Aboooooo iyi yaptin cikolatayla gelmissin, bana getirdin demi hepsini ben yicemmmmm Hosgeldin canim
Anemmmmmmmmm çikileta yer var tabi canım gel gell çikiletalara gerek yoktu ama elin boş gelmemiş oldun sağol
hoossbuldummm :)hepinize yeter kk nın güzelleri yetmezse canınz sağolsun yıne getirirm:)
hoossbuldummm :)hepinize yeter kk nın güzelleri yetmezse canınz sağolsun yıne getirirm:)
Aslinda yetmez hepsini ben yerdimde nafimi kiramadim
nickin neden madamerica merak ettim
Aslinda yetmez hepsini ben yerdimde nafimi kiramadim
nickin neden madamerica merak ettim
sper soru tatlım:) maria diye rus bi calısanımz vardı onunda bi arkadası varmıs erica diye ona cok benzetrdi o geldi aklma proflı acarken öyle yazdm gtti bende:)
sper soru tatlım:) maria diye rus bi calısanımz vardı onunda bi arkadası varmıs erica diye ona cok benzetrdi o geldi aklma proflı acarken öyle yazdm gtti bende:)
merhaba kızlar
Merhaba canim hosgeldin
Ne yaptin cikardin mi kizi
yok cnm daha değil amcam ben hallederim dedi kızın hakkında bişiler duymuş sanrım bakalım ne olacak :44: