Geyikte yaparım, kariyerde :)

Günaydın herkeşçiklere ..
Evet evet hastayım ..
Burnum tıkalı,başım agrıyo,eklem yerlerim sızlıyor,kasıklarımın agrısından ölüyorum.
Bugün yarın işlerimi bitiremde , c.tesi gelmeyem :KK14:
:86::86:

günaydın bayanlar. minik hasta olana geçmiş olsun derler ama ben sana gözün aydın diyecem:KK1:

Günaydın kızlar :KK3: bugün asabiyim :95: :95: :95: geçmişe bakim geliyom :KK55:

Sagol canim, dediklerini uygulucam umarim basaririm :KK17:

Hmm ojenin zararini oldugunu bilmiyodum, takma tirnak yaparken yapistiricininda zarari olur mu ki cok kullandim :26:

Sen daha calisiyon mu :44:

Onu bilmiyorum ama sen yinede kullanma canım :44:

Canım cıktı yafu :KK14:
tabe ki herkes gitmiş ..
kasıklarım agrıyo , regl kapıda ..

:KK19:

anacım senin şafakta baya heyecanlı :KK52::KK52: allah analı babalı büyütsün cnm sende şafak kaç :KK3::KK3:

yaaaa keşke akşamlardan naf da gelse topik sahibi nerelerde gezio acep :KK57:

Topik sahibi minik bikerem :KK53: :KK53: ben çarşıdaydım ama evde netim yok nen bilmiyon sanki :63:

Evetttt cok heyecanliyim gercekten :KK52::KK49:

Simdi 5 bucuk aylik teyzesi :nazar:
Var daha :KK31:

Ya naf gelicek sanirim artik siparis verdi bugun :KK53:

Minikde arada yaziyo isi var sanirim :KK36:

Sende calisiyon mu ? Bi ben evdeyim surekli sanirm :KK31:

Ne siparişi kız :KK53: :KK53: :KK53:

evet naf gelsin yaaa çok eğleniriz o zaman gerçi ben 14 gün sora sanırım bir süre servis dışı olurum ama olsun malum askerim gelio :KK60::KK60:

evet cnm bende çalışıorum yazları çok yoğun oluyorum ben yaaa bi kaç gündür gelemiorum kk da yeni eleman da geldi pek de memnun değilim elemandan da sanırım yooları ayıracağım dedim 1 hafta dolsun bari ama olmayacak bişiden anlamıo kız :KK50::KK50: yüküm hiç hafiflemedi

Olsun nasılsa servis dışı modundan çıkacaksın bigün :KK52: :KK52:

gözlerim ağrıdı maaş zarflarını hazırlakene :KK53:

Gündüz yetmiyo akşam eve iş getiriyon :KK57:

kızlar 50. sayfamızın şerefine meyve suyu ikram ediorum size :nazar::nazar:

Nazar değmesin inşallahhh :KK19: :KK19: :nazar:

tebrik ederim arkadaşlar:KK52::KK52::KK52:

:KK42: :KK42: :KK74: :92:

selam kızlar çok alakasız bir yerden giriyorum ama bulamadım size danışıyım dedim.türban kuaförü sorcak ama nerden konu açıcam bulamadım bi türlü yardımcı olurmusunz

:KK53: :KK53:

Kızlar ben hem geyik hem kariyer yapamıyorum ama yapana helal olsun walla .Finansal muhasebe çalışıyorum ama sözüm ona tv de hürrem açık benim kafa 20 dk tv de 5 dk derste :p

:KK60::KK60::KK60: Bigün sende yaparsın canım :97:

canım artık genç kızlık dönemi pembe rüyalar biticek:KK53:
bir yetişkin olmaya ilk adımını atıcaksın allahın izni ile:KK53:
yetişkin olmak nedir olgunlaşma öenemine giriyosun yani:KK53:
hayattan yeni şeyler öğreniceksin:KK53:
sırtına sorumluluk yükleri binicek:KK53:

Kızın gözünü korkutma nen :KK57:

Ücret karşılığı finansal muhasebe sınavlarına girilir.
geçme garantili :KK60::KK60:

kriptik bekarım ben ama dediklerinin hepsini yılardır yapıyom :KK60: bosuna evlenmesem mi acep bi değişiklik yokmiş :KK1:

:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:

:KK19:canım benim şaka yapıyorum ya evlilik güzel kendine ait oluyo herşey kerışanın dönüşenin olmuyo
tavsiye edrim özelliklede çocuk mutlaka olmalı...

Sakın çocuk yapın diye tutturma :KK60: :KK60: :KK60:

Evet canim gecende bi yerde okudum ; Evlilik milli piyango gibidir, ya buyuk ikramiye cikar yada amorti :KK52:

Güzelmiş kalbimm :KK60::KK60::KK60::KK60:

şu bir kaç gündür gelemedim sadece cnm ama müsait oldukça gelmeye çalışırım bensiz çok sohbet etmeyin he :KK60::KK60::KK60:

Söz veremem julii :KK53: :KK53:

herkese iii geceler tatlı rüyalar :KK16::KK16: nafım sen yoksun ama sana da iii geceler diliorum telepati yaparız senle sen duyarsın beni aklımdan geçenleri olmasan da duyarsın sen :KK60::KK60::KK60: iii geceler nafcım yengeçcim :KK16::KK16::KK16:

Ayy canım :KK69: iyi geceler tatlım :KK19:

Biri beni andı sarınırrr :KK61: :KK69:

:KK69:

Günaydın herkeşçiklere ..
Evet evet hastayım ..
Burnum tıkalı,başım agrıyo,eklem yerlerim sızlıyor,kasıklarımın agrısından ölüyorum.
Bugün yarın işlerimi bitiremde , c.tesi gelmeyem :KK14:
:86::86:

Günaydın hastaa minik :2: sümüklü minik :KK60: bitirde git yat dinlen bol bol :KK48:

günaydın bayanlar. minik hasta olana geçmiş olsun derler ama ben sana gözün aydın diyecem:KK1:

Günaydın canım naber :KK24:

Maaş bordrolarını çıkartayım, bankalara bakayım, ödemeleri ayarlayayım gelcem hatunlar :94: :94: tahmini süre 30 dk :KK60: :KK60: :KK60:

ama topikten çıkmıcam :97: görüşürükkk :KK55:

Onu bilmiyorum ama sen yinede kullanma canım :44:

:KK19:

Topik sahibi minik bikerem :KK53: :KK53: ben çarşıdaydım ama evde netim yok nen bilmiyon sanki :63:

Ne siparişi kız :KK53: :KK53: :KK53:

Olsun nasılsa servis dışı modundan çıkacaksın bigün :KK52: :KK52:

Gündüz yetmiyo akşam eve iş getiriyon :KK57:

Nazar değmesin inşallahhh :KK19: :KK19: :nazar:

:KK42: :KK42: :KK74: :92:

:KK53: :KK53:

:KK60::KK60::KK60: Bigün sende yaparsın canım :97:

Kızın gözünü korkutma nen :KK57:

:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:

Sakın çocuk yapın diye tutturma :KK60: :KK60: :KK60:

Güzelmiş kalbimm :KK60::KK60::KK60::KK60:

Söz veremem julii :KK53: :KK53:

Ayy canım :KK69: iyi geceler tatlım :KK19:

:KK69:

Günaydın hastaa minik :2: sümüklü minik :KK60: bitirde git yat dinlen bol bol :KK48:

Günaydın canım naber :KK24:
amma alıntı yapmışın canım. iyiym çok şükür. sen nasılsın. rüyamda seni gördüm:KK1: böyle ince belli bi hatunmuşsun. ay bunun nersi tombik gayet ince diyom. :KK1:

Maaş bordrolarını çıkartayım, bankalara bakayım, ödemeleri ayarlayayım gelcem hatunlar :94: :94: tahmini süre 30 dk :KK60: :KK60: :KK60:

ama topikten çıkmıcam :97: görüşürükkk :KK55:
kolay gelsin. acele etme . maaş bu. karıştırma.

amma alıntı yapmışın canım. iyiym çok şükür. sen nasılsın. rüyamda seni gördüm:KK1: böyle ince belli bi hatunmuşsun. ay bunun nersi tombik gayet ince diyom. :KK1:

kolay gelsin. acele etme . maaş bu. karıştırma.

Allah hayırlara çıkartsın canım :KK53: ince belli , tatlı dilli , güleryüzlü ve kıvırcık saçlıyımdır :KK60: :KK60: bi ara resmimi göstertirim :KK53: hee minikte bana zayıfsın diyii amaa kendi benden zayıff hala zayıflıcam diye uğraşıyo :63:

Tamam canım sağol :KK17:

Allah hayırlara çıkartsın canım :KK53: ince belli , tatlı dilli , güleryüzlü ve kıvırcık saçlıyımdır :KK60: :KK60: bi ara resmimi göstertirim :KK53: hee minikte bana zayıfsın diyii amaa kendi benden zayıff hala zayıflıcam diye uğraşıyo :63:

Tamam canım sağol :KK17:

minik bi alem canım ya. :KK1:

ben kilo aldım nafiş :KK14:
yiyom habire ama bu sabah basladım diyete

yazam hemen :
2 dilim kepek ekme
1 kk peynir
3 zeytin

su içmeyede başlıcam

datlucadum minik milli felaket:KK1:

ben kilo aldım nafiş :KK14:
yiyom habire ama bu sabah basladım diyete

yazam hemen :
2 dilim kepek ekme
1 kk peynir
3 zeytin

su içmeyede başlıcam

datlucadum minik milli felaket:KK1:
yok o kadar değil canım.
bend eiki dilim kepek ekmek yedim ne tesadüf
ama benimkinin içi doluydu.:KK60:

ben yokken çok konuşmuşssunuz :95::95: naf sana küstüm işte söz veremezmiş :KK19:

X