Geyikte yaparım, kariyerde :)

selam kızlar çok alakasız bir yerden giriyorum ama bulamadım size danışıyım dedim.türban kuaförü sorcak ama nerden konu açıcam bulamadım bi türlü yardımcı olurmusunz
tam yerine düştün canım:KK60::KK60::KK60::KK60:

Kızlar ben hem geyik hem kariyer yapamıyorum ama yapana helal olsun walla .Finansal muhasebe çalışıyorum ama sözüm ona tv de hürrem açık benim kafa 20 dk tv de 5 dk derste :p

neden evlilik kötü şey mi gözümü korkuttun ama :44::44:
canım artık genç kızlık dönemi pembe rüyalar biticek:KK53:
bir yetişkin olmaya ilk adımını atıcaksın allahın izni ile:KK53:
yetişkin olmak nedir olgunlaşma öenemine giriyosun yani:KK53:
hayattan yeni şeyler öğreniceksin:KK53:
sırtına sorumluluk yükleri binicek:KK53:

Masallah hepiniz tempolu tempolu calisiyosunuz ne guzelllll

bi ben oturup sey buyutuyom heral :KK31:

minikcim yiter gi sen 24 saat mi calisiyon :44:
bıraktım şimdi kuzum
keşke evlenip göbemde cocugumu büyüütüyo olsam
ne çok isterdim.
şartlar işte çalışıyorum
evet evet eevet bak hatırlattın birden yüzüm ahanda ha büle oldu :KK1::KK1: sen enrde oturuosun cnm hangi şehir de :KK16::KK16:

miniğim içine para da koy bana yolla anacım :KK60::KK60::KK60:

tabe kuzum adres yolla hemen

Kızlar ben hem geyik hem kariyer yapamıyorum ama yapana helal olsun walla .Finansal muhasebe çalışıyorum ama sözüm ona tv de hürrem açık benim kafa 20 dk tv de 5 dk derste :p

bi yandan da kk ya yazdığına göre sen bizden de yeteneklisin :KK60::KK60:

canım artık genç kızlık dönemi pembe rüyalar biticek:KK53:
bir yetişkin olmaya ilk adımını atıcaksın allahın izni ile:KK53:
yetişkin olmak nedir olgunlaşma öenemine giriyosun yani:KK53:
hayattan yeni şeyler öğreniceksin:KK53:
sırtına sorumluluk yükleri binicek:KK53:
deme yaaaaa baya zormuşşşşş :KK60::KK60::KK60: ama napim seviorum :KK69::KK69:

selam kızlar çok alakasız bir yerden giriyorum ama bulamadım size danışıyım dedim.türban kuaförü sorcak ama nerden konu açıcam bulamadım bi türlü yardımcı olurmusunz

Selam cnm yardimci olmak isterdim fakat bende fazla bilmiyorum
ahhh cnm bnm yaaa evden çıktıktan sora bir kere her yer gurbet bence yaaa ben bursadayım ama orduya gelin gideceğim kısmetse :97::97:

tabi canim orasi oyle. Annemi cooooooooooooook ozledim ama ben :KK5: Dogumuma gelecek insallah 2 hediye alicam hem bebis hem annemmmm :KK66: insallahhhh:emir_bebek:

Ücret karşılığı finansal muhasebe sınavlarına girilir.
geçme garantili :KK60::KK60:

kriptik bekarım ben ama dediklerinin hepsini yılardır yapıyom :KK60: bosuna evlenmesem mi acep bi değişiklik yokmiş :KK1:

tabi canim orasi oyle. Annemi cooooooooooooook ozledim ama ben :KK5: Dogumuma gelecek insallah 2 hediye alicam hem bebis hem annemmmm :KK66: insallahhhh:emir_bebek:
ohhhh ne güsel cnm annenle bol bol hasret giderirsin o zaman yollama hemen anneni kalsın bir kaç sende :KK70::KK70:

vallahi arkadaşlar bir kız politik gözü açık değilse evilikte zorlanır:KK53:
şimdi ne alaka diyceksiniz
ee kanana var görümce elti kayınpeder kayın yeğenler hepsi ile aile olucaksınız yeni bir aileniz daha olucak...

ee kanana var görümce elti kayınpeder kayın yeğenler hepsi ile aile olucaksınız yeni bir aileniz daha olucak...

evet ama sonuçta evimiz kapımız ayrı olacak ama sen neden bu kadar karamsarsın ki anlamadım kaynanandan görümcelerinden çok çekion anlaşılan :KK60::KK60:

kızlar evlilik ilaç gibi kimine yarıyo kimine yan etki yapıyo:44:

ohhhh ne güsel cnm annenle bol bol hasret giderirsin o zaman yollama hemen anneni kalsın bir kaç sende :KK70::KK70:

Evet yaaa :KK62: 3 kalabiliyo sadece :KK50: Onada sukur diyorum, belki uzatabilirsek esimle bi 3 ayda uzatiriz dicem ama ozamanda babam tr de yalniz kaliyo :44: Hayirlisi ya 3 ayda yeter bana :KK76:

:KK9:

evet ama sonuçta evimiz kapımız ayrı olacak ama sen neden bu kadar karamsarsın ki anlamadım kaynanandan görümcelerinden çok çekion anlaşılan :KK60::KK60:
:KK19:canım benim şaka yapıyorum ya evlilik güzel kendine ait oluyo herşey kerışanın dönüşenin olmuyo
tavsiye edrim özelliklede çocuk mutlaka olmalı...

örnek ben arkadaşlar hiç bir şey bilmezdim gözüm kapalıydı 9 senede yeterince açıldı:KK52::KK52:

X