- 11 Aralık 2010
- 36.141
- 162
- Konu Sahibi minikdepresif
ge öpüp koklim seni
şafak kaç bakem ?
şafak atarsa 13 miniğim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ge öpüp koklim seni
şafak kaç bakem ?
Ben de geldim, nerdesiniz kizlarrrr:79:
Kocis mac izliyo yanliz kaldim
biz varız yaaa yanlız değilsin
He biliyom canim ondan hemencik geldim buraya
Ne vuruyon kafam acidi
Nasilsin Safak azalmis gozun aydin , bende safak sayiyom
anacım senin şafakta baya heyecanlı allah analı babalı büyütsün cnm sende şafak kaç
yaaaa keşke akşamlardan naf da gelse topik sahibi nerelerde gezio acep
Evetttt cok heyecanliyim gercekten
Simdi 5 bucuk aylik teyzesi
Var daha
Ya naf gelicek sanirim artik siparis verdi bugun
Minikde arada yaziyo isi var sanirim
Sende calisiyon mu ? Bi ben evdeyim surekli sanirm
evet naf gelsin yaaa çok eğleniriz o zaman gerçi ben 14 gün sora sanırım bir süre servis dışı olurum ama olsun malum askerim gelio
evet cnm bende çalışıorum yazları çok yoğun oluyorum ben yaaa bi kaç gündür gelemiorum kk da yeni eleman da geldi pek de memnun değilim elemandan da sanırım yooları ayıracağım dedim 1 hafta dolsun bari ama olmayacak bişiden anlamıo kız yüküm hiç hafiflemedi
Hmm tabi ya hasret giderin tabikiiii bu gunlerin acisini cikarin :78::92:
Ayy ne guzel heyecanlisindir simdi, o bile guzeldirrrr
Ne is yapiyosun ? , canim yukunu hafifletmediyse cikar niye bekliyon 1 haftayi :44: yeni birini al. Kendisinede izah edersin.
erkek arkadaşım gelsin isteme faslı başlayacak sora yaz sonu nişan düşünüyoruz pek bi yoğun olcam öle görünüo ama bunlar tatlı yorgunlukar yaa
cnm ben hem muhasebeye bakıorum hem de iç dekorasyon yapıorum yapı malz üzerine iş yerimiz var seramik fln satıoruz showroom tarzın da
ya ne bilim hemen çıkardın der fln diye çekindim ama olmuo sadece ayağımın altında dolaşıo vallaaa ben değil de babam ya da amcam konuşur sanırım pc de bir harfi bulana kadar yemin ederim bak abartmıorum 15 geçio
güya daha önce muhasebe tuttum die geldi ama nasıl tutmuş anlamadım kız harflerin terine dahi bilmio bu devirde de bedava havaya saçılacak param yok valllaaa işime yaramadıktan soraaa neden o kadar para vereyim ki demi ama
Ayyy aynen tatli yorgunluklar, bide o gunler cok hizli geciyo sanki.. ben simdi dusunuyorumda su gibi hizlica gecti ama en guzel gunlerimdi :98: Insallah cok mutlu olursun canim hersey gonlunce olur
Hmm iyimis vallah ne guzel meslegin var.Bereketli olsun cnm...
Bende evde oturuyom oyle
Aman ne dicek, yapamiyosa girmeseydi bastan. Benim teyzemin kizida muhasebeciydi oda yanina nerdeyse 20-30 tane kiz aldi cikardi, derdi heo yapamiyolar edemiyolar diye, demek dogruymus. Kuzenim cekinmezdi yuzune derdi acikca, sen diyemiyosan dedigin gibi baban soylet ama bence cekinmene gerek yok. Sen isine yarasin, yukunu hafifletsin diye aliyon.
güya daha önce muhasebe tuttum die geldi ama nasıl tutmuş anlamadım kız harflerin terine dahi bilmio bu devirde de bedava havaya saçılacak param yok valllaaa işime yaramadıktan soraaa neden o kadar para vereyim ki demi ama
gözlerim ağrıdı maaş zarflarını hazırlakene
Aman ise girmek icin oyle demistir, salla bosver dogru diyon yaramiyosa isine cikar, sanki sana yardimci mi yok
Asma suratini gul bakem
13 gun sonrayi dusun
gözlerim ağrıdı maaş zarflarını hazırlakene
evet evet eevet bak hatırlattın birden yüzüm ahanda ha büle oldu sen enrde oturuosun cnm hangi şehir de
Hep gulersin insallah canim
Ben Hollandadayim, evlenip buraya geldim. Kimsemde yok suan burda arkadas akraba vs
Sen nerdesin ?
tebrik ederim arkadaşlar