Geyikte yaparım, kariyerde :)

Bende doğru düzgün iş yapmadım canım :KK53: :KK53: yurtdışı alışverişlerini araştırıyorum :KK53: akşama çarşıya gidicem alışveriş yapıcam bide oce alıcam araştırma yapıyorum yeni çıkan bende olmayan oceleri :KK52: :KK52:

kargo ucretleri çak pahalıya geliyo :97:

Ocem manyağı seni:KK53:

Bende çalışmadım valla doğru düzgün akşam eve götürcem :97:

kargo ucretleri çak pahalıya geliyo :97:

Ocem manyağı seni:KK53:

Bende çalışmadım valla doğru düzgün akşam eve götürcem :97:

3 dolar hemde takipli kargo ile geliyor (tabi sitesine göre de değişiyo ) :KK53: ama şuan yürürlüğe giren bir gümrük yasası var artık yurtdışından kozmetik ve oje alışverişi yasak :95: diğer alışverişlerde 2 ayda 1 ve yılda 5 kere olarak kısıtlandı canım :97:

Ocelerimi saymam düzenlemem ve listemi güncellemem lazım :KK53: :KK53: evet oce manyakıyım ben :KK60: :KK60:

3 dolar hemde takipli kargo ile geliyor (tabi sitesine göre de değişiyo ) :KK53: ama şuan yürürlüğe giren bir gümrük yasası var artık yurtdışından kozmetik ve oje alışverişi yasak :95: diğer alışverişlerde 2 ayda 1 ve yılda 5 kere olarak kısıtlandı canım :97:

Ocelerimi saymam düzenlemem ve listemi güncellemem lazım :KK53: :KK53: evet oce manyakıyım ben :KK60: :KK60:

Türkiyede ocelerin suyumu çıktı nen :KK57: Türkiyeden al ekonomiye can ver :KK53:

Son düzenleme:
nafim nirden siparis ediyon gi ocelerini :44:

bide bisey dicem ben tirnaklarimi yiyom, yiyom demeyimde isirip tukuruyom :KK52: kucuk kucukler nasil birakicam. :18:

Takma tirnak takmaktan biktim :kk77:

nafim nirden siparis ediyon gi ocelerini :44:

bide bisey dicem ben tirnaklarimi yiyom, yiyom demeyimde isirip tukuruyom :KK52: kucuk kucukler nasil birakicam. :18:

Takma tirnak takmaktan biktim :kk77:

link vermeyeyim canım yasak :26: ama alıcam dersen bildiririm :KK17:

bol bol el kremi sür ellerine :97: oce sürmee hamileler için sakıncalı olduğunu düşünüyorum sonuçta bi asetonun bile tırnaktaki etkisi 2 saat kalabiliyormuş :KK53:

hamile olmasaydın oce sür derdim :97: limonla ovala tırnaklarını haftada bir iki kez :97:

elini ağzına götürdüğünde hemen aklına el kremi gelsin bolca sür o zaman tırnaklarını yemezsin diye düşünüyorum :97:

Son düzenleme:
link vermeyeyim canım yasak :26: ama alıcam dersen bildiririm :KK17:

bol bol el kremi sür ellerine :97: oce sürmee hamileler için sakıncalı olduğunu düşünüyorum sonuçta bi asetonun bile tırnaktaki etkisi 2 saat kalabiliyormuş :KK53:

hamile olmasaydın oce sür derdim :97: limonla ovala tırnaklarını haftada bir iki kez :97:

elini ağzına götürdüğünde hemen aklına el kremi gelsin bolca sür o zaman tırnaklarını yemezsin diye düşünüyorum :97:

Sagol canim, dediklerini uygulucam umarim basaririm :KK17:

Hmm ojenin zararini oldugunu bilmiyodum, takma tirnak yaparken yapistiricininda zarari olur mu ki cok kullandim :26:

Sen daha calisiyon mu :44:

Kızlar ben çıkıyorum kendinize dikkat edin iyi akşamlar yarın görüşürüz :KK3: öptüm :KK16:

Hadi NaF kaçar :KK55:

X