Geyikte yaparım, kariyerde :)

Gununu soyle ona gore ayarlarim cnm :KK64::KK62:

He :KK30: Tamam Basi sen cek o zaman ben sonda kendi halimde agir agir oynarim :KK52::KK66:

cok hareketliydim ben bebis sagolsun kesti hareketlerimi. Dogsun poposuna poposuna vurcam :KK35:
he he kıyabilirsen

kızlar akşama gelcem sizde gelin :KK36::KK36::KK36:
delü. herkez senin kadar zenginmi. bizim evde net yok:KK59:fakürük biz:KK59:

Çokk fena içim karardı yaa hava çok kötü burdaa :97:

Renkli bi oje sür geçer canım :KK17: ben inadına böyle havalarda sarı,mavi,yeşil yada sim bombası ojeler sürüyorum :KK76: :KK76:

Bizim burda da hava kapalı :97: demin eşimle konuştum klimayı açmış arabada o kadar sıcakmış muğla, fethiye tarafları :97: hava attı bana :KK57:

yağmur varmı sizde :97:

ora nire. burda fena değil. ama yarından itibaren burda da soğuyacakmı. yağmur yağacakmış. :KK4:
İstanbuldayım benn :KK61:
Renkli bi oje sür geçer canım :KK17: ben inadına böyle havalarda sarı,mavi,yeşil yada sim bombası ojeler sürüyorum :KK76: :KK76:

Bizim burda da hava kapalı :97: demin eşimle konuştum klimayı açmış arabada o kadar sıcakmış muğla, fethiye tarafları :97: hava attı bana :KK57:

pis enişte hava atıyo dimek :KK57: :KK53:

şuan yağmur yağmıyo ama hava acayip karardı :97:

Ocemii :44: oce sürmeyi seviyomda çıkarmasına tilk oluyom ya :101:

ohhhh. göçecem buralardan yolu yok:KK19:

İstanbuldayım benn :KK61:

pis enişte hava atıyo dimek :KK57: :KK53:

şuan yağmur yağmıyo ama hava acayip karardı :97:

Ocemii :44: oce sürmeyi seviyomda çıkarmasına tilk oluyom ya :101:

Yaz gelmedi gitti :97: geldi mi de kış gelmeyecek sanırım :KK53:

simlileri çıkartması biraz uyuz etse de seviyorum ocelerimi :KK53: :KK53:

ohhhh. göçecem buralardan yolu yok:KK19:

Gel buralara bacım gell :KK53:

Kalbimiz senin nicikini görünce aklıma hep şu reklam şarkısı geliyo

"Kalbimizde mutluluk hep sağlık olsunnn hayatımızda hep tat hep neşe olusn" :KK24::KK24::KK24: :KK53:

Son düzenleme:
Hiç çalışasım yokk bugünn :KK36::KK36:

Bende doğru düzgün iş yapmadım canım :KK53: :KK53: yurtdışı alışverişlerini araştırıyorum :KK53: akşama çarşıya gidicem alışveriş yapıcam bide oce alıcam araştırma yapıyorum yeni çıkan bende olmayan oceleri :KK52: :KK52:

X