Geyikte yaparım, kariyerde :)

askerim gelio hani davul zurna :KK30::KK30:

Dur ben çağırayım :KK53: :KK53:

bilgiler kısmındaki adres yerine sanırım dmi:26:neyse denerm artık

Kontrol paneli - profili düzenle - çizelge - oraya yapıştır canım özel mesaj ile yolladığım linki :97:

kısır nöbetçi topicte canım. ama sen gelme . kız canın manın çeker. kocandan kısır isten sen şimdi:18:

Bende korkuyom artık yemek söylemeye :18: :18:

Son düzenleme:
kızz bacım diğer topikteydi hemen yan topikteydi kısır partisi çağırmadılarmı seni naf gelirken 2 sesleneydi sanada:KK30:

Ben gelirken kimse yoktu ama ben peçeteye koydum getirdim topikimize :KK53: :KK53:

Gununu soyle ona gore ayarlarim cnm :KK64::KK62:

He :KK30: Tamam Basi sen cek o zaman ben sonda kendi halimde agir agir oynarim :KK52::KK66:

cok hareketliydim ben bebis sagolsun kesti hareketlerimi. Dogsun poposuna poposuna vurcam :KK35:

Bebişin senden çekeceği var valla :KK60: :KK60: :KK60:

kısır nöbetçi topicte canım. ama sen gelme . kız canın manın çeker. kocandan kısır isten sen şimdi:18:

Heheh benim kocisi 2 gundur biktiriyom zaten:KK52:
kızz bacım diğer topikteydi hemen yan topikteydi kısır partisi çağırmadılarmı seni naf gelirken 2 sesleneydi sanada:KK30:

He biliyom naf 2 kere ekti beni bugun :KK57: oglen yemeginede bensiz gitti :KK20:

10 dk uyarısı geldi hemen yazamıyorum canm:KK37: eyse ben kaçtım şimlk leslie yapcam öptm görüşürz:79::KK16:

X