Geyikte yaparım, kariyerde :)

Olişşş

Küçük sırlardaki hatunların ojeleri büyük ihtimalle essie canım :97: essieturkey sitesine girip bi bak istersen 2011 ilkbahar - yaz kolleksiyonuna

uyunmuyo ki sıcaklardan civelekim
şıp şıp terlemekten bihal oldum
eve bi tane daha ufo aldım ,son reklamlardaki o gelsin anca o zaman ütü yapmayı göze alabiliyok

Hııı ben tam tersi bütün gece klimayı açık bırakıyorum fır fır valla hatta üşüyüp elyaf yorgan bile örtünüyorum

ev buzhane oluyo çok güzel uyunuyo tabe elektrik faturası gelince benim kocikimin yüzü ne hal alır bilmem

Ben ütüyü de klimanın karşısında yapıyom püfür püfür

klima açık uyumam.
antalyaya ilk gittiğim zamanlarda ayarladım 18 dereceye bide cıbıl yattım
sabah kalktıgımda şeytan çarpmış gibiydi :2:

otel odasında tek bi yer oli
antalya havasınıda tanımıyodum
ufoda klima kadar iyiymiş . bi gelsin görim. eğer elektrik alırsam nikah bile kıyabilirim

tuvalet de var bikerem bende kaldım otelde biliyoz cahal değiliz herhalde

Antalyaaaa 50 dereceymiş nen asfalt erimiş dün haberlerde göstermişler insanların terlikleri yapışıyomuş

ufoları güzel diyolar hakketten sen dene memnun kalırsan bende anamgillere alırım

İnanırım kuzu. bi ara 2009 bu zamanlar işte ben asfalta yapışıyodum az daha
çok pis oranın sıcakları ya.
temem deneyeyim , sene rapor veririm

Kızlar bikaç evrak ayarlamam lazım ben kaçtım öğleden sonra uğramaya çalışıcam öptüm

slm kuzularımmmm

cevap verene kadar müşteri geliyo o yüzden bu sefer alıntılamıcam...

minikcim ufonu güle güle kullan cnm

nafcım bilmiyom ya eridim bittim valla ikizler burcuyum bana olmazdı böyle...

daha hala dediğin siteye bakamadım cnm
evet küçük sırların ocelerini beğeniyom bakarım essie'ye hani 5 tlden fazla olmayan marka o di mi karıştırıyo muyum sanki bi de esse mi ne vardı :))

smiley yapamıyom kusura bakmayınn

öpüyommm

Hahahaha seni asfalta yapışmış hayal ettim de bi an

temem
ben hayal etmedim direkt yaşadım

essedir kuzumm :)
essienin maşallahı var fiyat bakımından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…