Geyikte yaparım, kariyerde :)

kimsecikler uğramamış mı bugün ben geldim en azından neredesiniz kızlaaarrrr

Ben uğrayamadım canım hastaneye gittim biliyosun :97:

selam kızlar özledim sizi:97:

Bende özledim

iyi bende öyle bi uğradım :97:

Artık hiçbişeye vakit ayıramıyorum ben ya

pörtler gözlü minik geldi

Neden pörtler gözlü didin ki :26:

İyi demek adet olmuş bebişkom :97: sen iyisin dimi

Şans meleğim nerelerdeydinnn tam zamanında geldinnn süper süperrr

uykusuzum aşkım azcık. şairi bu havalar mahvetmiş, benide bu sıcaklar.
heryerim sivilce oldu, yakında pişik olcam
stres ve sinirden alerjim azdı,sırtım tamamen yara.

ama gerçekten iyiyim. bugünüme şükürler oldun.

benim di mi melek

yarın ve pazar yokum
ilk yardım eğitimi alcaz,sonra sınav ve sertifika.
benimkile katılıyoz şirketin en zekilerini gönderiolar
şirketin halini düşün , en zeki bizsek

didim ki ben suni teneffüs yapmam. yap diyenin ağzını burnunu kırarım , gerekirse ben senin yerine yaparım diyo

konu açtım ama kimse görmedi :S gerçi daha az önce açtım buraya danışabilir miyim hem kariyerle ilgili :)) direk konuyu kopyalıyım :)

ben karar veremedim :S daha üniversite öğrencisiyim 2 yıllık.. bu yaz 1,5 ay stajım vardı muhasebe bürosunde işe başladım parasız olarak. bu yaz ve okul döneminde boş kalan 3 gün gelmem ve okul bittikten sonra sürekli eleman olmam istendi. bende doğal olarak bi ücret istedim.patronlarım 2 ortak mali müşavirler. ben burda işi baya öğrendim yanlışsız yapabiliyorum dışar işlerini yapıyorum (vergi dairesi,sgk,noter gibi) içeride arada yemek yapıyorum her gün temizlik yapıyorum sabah 8,30 da işe başlıyorum akşam 6 da çıkıyorum. bu durumda ben ne kadar para istemeliyim?? bugün konuşucaz :S

Ay hiç gülesim yoktu Allah iyiliğini versin aşkitom

Aynen bu günümüze şükürler olsun melek sensin

İlkyardım kursu mu italyan erkeki bayıltıp suni teneffüs yap derlerse hiç durma hayat öpücüğü sevaptır de dal

Şirket kırk yılda bir işe yaramış sen öğren bana da öğretirsin ehliyet alırken görmüştüm ama hatırlamıyorum birçok şeyi

Bu arada angus yine söliceğini sölemiş

Hangi şehirde yaşıyosun ? Bence şehirden şehire fark eder maaş olayı :97:

Birde işi orda öğreniyosan çok para vermezler :97: işi tam olarak kaptığında konuşma hakkın daha çok olur diye düşünüyorum :97:

bursa.. evet burda öğreniyorum ama yaptığım işlerde az değil. dün 200 verelim dedi ve bu bana çok az geldi :S

bursa.. evet burda öğreniyorum ama yaptığım işlerde az değil. dün 200 verelim dedi ve bu bana çok az geldi :S

200 mü ? yok canım o kadar da değil yani en azından 650 - 700 iste :97: asgari ücret verin bari de :97: temizlik işine de ben

bakıyorum haftada bir temizlikçi gelse buraya 100 TL dan 400 eder de canım :97:

Gül bebikim sana yakışıyo , naf gülsün,dünya gülsün (hırkız minik)
italyan olursa suni teneffüs yparım,kalp masajı yaparım yaparımda yaparım yane
angus işte tipik angus alıştım yane. pis kıskanc
ehliyetten aklımda heç kalmadı he unutmusum
burda biraz daha kapsamlı olcak hastanede yapcaklar sınavı bide
bakarsın bi psikiyatr ayartırım (sapık minik)
nafffffffffffff ceyhun geliyooooooooooooooooo

700-800 maaş
ssk , yemek ve yolunu karşılarsa tamamdır.

200 mü ? yok canım o kadar da değil yani en azından 650 - 700 iste :97: asgari ücret verin bari de :97: temizlik işine de ben

bakıyorum haftada bir temizlikçi gelse buraya 100 TL dan 400 eder de canım :97:

evet bencede hiç çalışmamak daha iyi :S babam 500 iste dedi ama ben karar veremedim o kadar düşük söyledikten sonra onuda vermez. bu arada sigorta yok canım :S

Minik gülsün dünya gülsün

italyan diyince nasıl değişti işler

Hastane hee psikiyatr ay ne zormuş yazması daha kolay söyleniyo aslında ay nese saçmaladım tikkat et anguscan seni ayartmasın

Anemmmmm kaçınnn ceyhun geliyiii :83: :83:

evet bencede hiç çalışmamak daha iyi :S babam 500 iste dedi ama ben karar veremedim o kadar düşük söyledikten sonra onuda vermez. bu arada sigorta yok canım :S

Sen asgari ücret iste sigortanı da yaptırmaya bak canım o senin için çok önemli ileride anlarsın kıymetini :97:

Bide acı bir gerçek var özel sektör yada kamu da ne kadar çalışırsan çalış asla hakkını alamayacaksın :97: çok mu kötüyüm ama öyle

cidden etrafına bir sor aldığından memnun olan kimse bulamazsın :97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…