Geyikte yaparım, kariyerde :)

Olsun bebişimm akşama görüşürüz olmazsa Ben birazdan çıkıcam sen dediğim siteye bakabildin mi ?
daha nete yeni girdim cnm ama bakıcam mutlaka

Ben çıkıyorum kızlar iyi akşamlar
görüşürüz tatlım net çok kötüydü verim alamadım hiç
ama şimdi komşunun wi-fi'ından bağlanıyorum..
akşam buralardayım

Ben geldimmmmm

Biri beni durdursun canım acayip dominos incecik çekiyo nerdeyse aşeriyom dicem

Nerdesiniz yaaaaaaaa :95::95::95::95:

Biri bana pizza getirsin şimdi bayılcem

nafım yaa kaç haftadır akşamları içimde bi sıkıntı oluyo hayırdır inşallah çok uzun sürdü bi geçmedi...

temin yazmayı unutmuşum cnm sen akşam yemeği ne yedin ki? yemedin galiba pek bişi??

Hiçbişi yemedim

ama demin bi parça lavaş buldum dolapta içine de bu sıcakta pasırma ketçap ve acısos koydum ısıttım yedim

canım acayip şeyler çekiyo ama pizza isteğim köreldi

niye yemedin ki kuzucum mutlaka bişiler atıştır

hatta pizza söyle ama hepsini yeme :)

normalde içim sıkılsa da 2 saate geçerdi..
bu aralar çok uzadı bu sıkıntı hali tez geçer umarım yoruldum valla..
böyle olunca insan durduğu yerde yoruluyomuş..

böyle olunca iştahım da kapanıyo ki kapandığı pek görülmemiştir...

öyle ki açlıktan bayılacak gibi bile olsam canım bişi çekmiyo zorla atıştırıyorum bişiler...

nafım ben yatıp uyumaya çalışıcam...

aç aç yatma sakın sen de.. çok öptüm cnm.. yarın sabah bisiklete binmezsem gene götürürüm çıtır bilgisayarımı işe...

Annemlere uğradım gelirken konu konuyu açtı eve geldim duştu vs geç kaldım :97: canımda pizza istiyodu ama baktım saat çok geç pizza için söylemedim bende

İnşallah çabuk ve sorunsuz geçer sıkıntın canım

böyle olunca iştahım da kapanıyo ki kapandığı pek görülmemiştir...

öyle ki açlıktan bayılacak gibi bile olsam canım bişi çekmiyo zorla atıştırıyorum bişiler...

Benim de içim sıkıldı mı karnım şişiyo stres yapıyom :97: aman bir aksilik çıkmasın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…