Geyikte yaparım, kariyerde :)

slm kuzularımmmm

cevap verene kadar müşteri geliyo o yüzden bu sefer alıntılamıcam...

minikcim ufonu güle güle kullan cnm

nafcım bilmiyom ya eridim bittim valla ikizler burcuyum bana olmazdı böyle...

daha hala dediğin siteye bakamadım cnm
evet küçük sırların ocelerini beğeniyom bakarım essie'ye hani 5 tlden fazla olmayan marka o di mi karıştırıyo muyum sanki bi de esse mi ne vardı :))

smiley yapamıyom kusura bakmayınn

öpüyommm

Canım essie ojeler 25 TL :KK30: hani şu benim 3 tane matlaştırıcı alıp stok yaptığım :KK53: ben stok yaptıktan sonra tüm markaların çıkardığını duyduğum :KK30: ve benle dalga geçen piss minikk :63::63::63::63: anılarım depreşti :KK60::KK60::KK60: hala kıyıp kullanamıyom :KK60::KK60::KK60::KK60:

gökyüzünde yalnız gezen yıldızlar....

yeryüzünde sizin kadar yalnızım...:KK5:

Yettim gariii :KK55::KK55:

Canım essie ojeler 25 TL :KK30: hani şu benim 3 tane matlaştırıcı alıp stok yaptığım :KK53: ben stok yaptıktan sonra tüm markaların çıkardığını duyduğum :KK30: ve benle dalga geçen piss minikk :63::63::63::63: anılarım depreşti :KK60::KK60::KK60: hala kıyıp kullanamıyom :KK60::KK60::KK60::KK60:

Yettim gariii :KK55::KK55:
mucckkssss :KK69:

(stokla ilgili yorum yapmiyomm)

siyah gül canımı acitiiii

:KK31:

nasısın nafım nası geçti bugün??

ben motorla geldim bugün işe
kot yasak beyaz kot giydim üstüne beyaz gömlek ayakkabıları da siyah rugan topukluya değiştirdim sonra

mucckkssss :KK69:

(stokla ilgili yorum yapmiyomm)

Mucksss bebişimm :KK69:

stoku boşver bi kazaydı geldi geçti :KK60::KK60:

siyah gül canımı acitiiii

:KK31:

nasısın nafım nası geçti bugün??

ben motorla geldim bugün işe
kot yasak beyaz kot giydim üstüne beyaz gömlek ayakkabıları da siyah rugan topukluya değiştirdim sonra

Sen anlamını söylediğinden beri imzam daha bi anlamlı geldi gözüme olişim :97:

Bugün çay temizlik için gelen ablalar ve teyzelerle görüştüm :97:

Kosgeb evrakları ve sgk ile uğraştım :97:

Cari evraklarım vardı bide onları toparladım baya iş yaptım :KK53:

beyaz kot beyaz gömlek siyah rugan he :KK69: wowww diyorum anladın sen :KK23: :KK23:

Motorun sorunu vardı düzeldimi canım bakıma filan verdin mi :26: Dikkat et yolda izde motor görünce sapıtan çok arabalı var :KK22:

Sen naptın gelen giden çok muydu ?

Akşama ne yemek yapcan ne yicen bide :KK56: :KK56:

Mucksss bebişimm :KK69:

stoku boşver bi kazaydı geldi geçti :KK60::KK60:

Sen anlamını söylediğinden beri imzam daha bi anlamlı geldi gözüme olişim :97:
ben de netten aradım biliyosun :KK1:

Bugün çay temizlik için gelen ablalar ve teyzelerle görüştüm :97:
talep var di mi baya en kısa süredebulursunuz umarım cnm

Kosgeb evrakları ve sgk ile uğraştım :97:
kolay gelsin tatlım ben ara ara kafamı kaldırdım o zaman da yazıyom zaten..

Cari evraklarım vardı bide onları toparladım baya iş yaptım :KK53:
ohhh missssss

beyaz kot beyaz gömlek siyah rugan he :KK69: wowww diyorum anladın sen :KK23: :KK23:
ilk defa böyle kombin yaptım spor ama şık ve iddialı oluyomuş

Motorun sorunu vardı düzeldimi canım bakıma filan verdin mi :26: Dikkat et yolda izde motor görünce sapıtan çok arabalı var :KK22:
dikkatsizler tatlım

Sen naptın gelen giden çok muydu ?
çok sayılır cnm ama kabus gibi değildi neyse..

Akşama ne yemek yapcan ne yicen bide :KK56: :56
dalga geçersin sen benle
antrikot tava ızgara yanına ekmek ve söğüş domates ıvır zıvır
komik menü di mi
anca dönebildim cnm.......................

anca dönebildim cnm.......................

çaycı talebi var canım ama gelenlerde pek bizim aradığımız özelliklerde değil :97: inşallah hayırlı birini buluruz :97:

Kıyafet konusunda biliyosun bana göre koca olan totoma bişe bulamıyom :KK1: :KK1: o yüzden çok girmiyom kıyafet konusuna :KK60::KK60:

İşlerin iyi gitmesine sevindim canım :KK19:

Yoo aslında güzel bi menü :KK56: afiyet olsun canım :KK19:

benimde canım et felan istiyo acaba kasaba mı gitsem akşam :26: evde de yalnızım ama pişirsem yesem mi

demir dökümde :KK56::KK56: yanına patates kızartırım azcuk :KK56: ekmek yemem :KK17:

Yada iki lahmacun alayım gideyim :KK53: minik bunlar ondan iki tane didim :KK53: :KK53:

napim sence :97:

çaycı talebi var canım ama gelenlerde pek bizim aradığımız özelliklerde değil :97: inşallah hayırlı birini buluruz :97:
niye ki cnm

Kıyafet konusunda biliyosun bana göre koca olan totoma bişe bulamıyom :KK1: :KK1: o yüzden çok girmiyom kıyafet konusuna :KK60::KK60:
o senin kuruntun tatlım inan bana bende hiç yokk

İşlerin iyi gitmesine sevindim canım :KK19:
sağol cnm

Yoo aslında güzel bi menü :KK56: afiyet olsun canım :KK19:
kibar arkadaşım benimm :KK69:

benimde canım et felan istiyo acaba kasaba mı gitsem akşam :26: evde de yalnızım ama pişirsem yesem mi
sana yetişemedim cnm ama et süper bi fikir bence.. umarım yapmışsındır... yalnız olsan da yap mutlaka bence..

demir dökümde :KK56::KK56: yanına patates kızartırım azcuk :KK56: ekmek yemem :KK17:
mis gibi olur :KK12:

Yada iki lahmacun alayım gideyim :KK53: minik bunlar ondan iki tane didim :KK53: :KK53:
nayırrr lahmacun alma cnm yaa et yap derim ben hem daha lezzetli hem besleyici hem sağlıklı hem daha az kalorili

napim sence :97:
mucukkk

Ben çıktım kızlar :KK55: iyi akşamlar :KK3:
görüşürüz nafcım maalesef yetişemedim sana :KK16:

nafcım ben o saatte çıkmıyorum canım yaaa en erken taş çatlarsa patlarsa o da 5:50de çıkıyom..

genelde 6yı geçe çıkıyorum

seni bekledim baya rastlaşmayınca kasayı kapatmadan önce kapadım bilgisayarı :KK17:

görüşürüz nafcım maalesef yetişemedim sana :KK16:

Çaycı ilanı için yaş sınırımız 40 ama 40 üstü arayan teyzeler çoğunlukta canım :97: gerçi bugün gelen birini beğendik biz baharla :97: hatta toplamda 3 kişi beğendik ama bakalım :97:

Lahmacun almadım canım :97: tavuk aldım teflonda pişirdim sonra domates ve biber soteledim hepsini karıştırdım dürüme sardım yedim :KK56::KK56::KK56:

Kasaba gitmeye üşendim yoksa et alıcaktım :KK56:

nafcım ben o saatte çıkmıyorum canım yaaa en erken taş çatlarsa patlarsa o da 5:50de çıkıyom..

genelde 6yı geçe çıkıyorum

seni bekledim baya rastlaşmayınca kasayı kapatmadan önce kapadım bilgisayarı :KK17:

Ben tam sana cevap yazıyodum yarılamıştım alıntıları ilan için görüşmeye geldiler canım bi türlü göndere basamamışım :KK30:

X