- 21 Nisan 2009
- 10.705
- 0
- 40
- Konu Sahibi minikdepresif
- #3.721
Ben çıkıyorum kızlar iyi akşamlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
daha nete yeni girdim cnm ama bakıcam mutlakaOlsun bebişimm akşama görüşürüz olmazsa Ben birazdan çıkıcam sen dediğim siteye bakabildin mi ?
görüşürüz tatlım net çok kötüydü verim alamadım hiçBen çıkıyorum kızlar iyi akşamlar
culiiiiii nerdesin kuzummmolişim
culiiiiii nerdesin kuzummm
hayırdır cnm niye yoğunsun??ya burdayım ya da bnm geyik topiğindeyim cnm ama bu sıralar gelemiom çok kk yaaaa oliş
hayırdır cnm niye yoğunsun??
cık cık cık rakip topik mi açtın kuzu
işler cnm yaaa yaz ayları hep yoğun oluo he rekip topik açtım ama çaya gelmionuz heç
hoşgeldinn fıstıııımmmBen geldimmmmm
Biri beni durdursun canım acayip dominos incecik çekiyo nerdeyse aşeriyom dicem
kız ben buraya anca geldimm yeniiişler cnm yaaa yaz ayları hep yoğun oluo he rekip topik açtım ama çaya gelmionuz heç
hoşgeldinn fıstıııımmm
ya ben komşuya çıktım kaçırdım seni galiba
kız ben buraya anca geldimm yenii
temin yazmayı unutmuşum cnm sen akşam yemeği ne yedin ki? yemedin galiba pek bişi??Nerdesiniz yaaaaaaaa :95::95::95::95:
Biri bana pizza getirsin şimdi bayılcem
temin yazmayı unutmuşum cnm sen akşam yemeği ne yedin ki? yemedin galiba pek bişi??
nafım yaa kaç haftadır akşamları içimde bi sıkıntı oluyo hayırdır inşallah çok uzun sürdü bi geçmedi...
niye yemedin ki kuzucum mutlaka bişiler atıştır
hatta pizza söyle ama hepsini yeme :)
normalde içim sıkılsa da 2 saate geçerdi..
bu aralar çok uzadı bu sıkıntı hali tez geçer umarım yoruldum valla..
böyle olunca insan durduğu yerde yoruluyomuş..
böyle olunca iştahım da kapanıyo ki kapandığı pek görülmemiştir...
öyle ki açlıktan bayılacak gibi bile olsam canım bişi çekmiyo zorla atıştırıyorum bişiler...