Geyikte yaparım, kariyerde :)

Ayrılmak yeterli kelime değil.
biz biribirimiz için öldük!
o yüzden ayrıldıgımızı bile söylemedim.
Allah rahmet eylesin diyorum sadece.

Hmm hakkinda hayirlisi olsun canim

Oncekine gore daha iyi gibisin suan demekki kafanda bi cok seyi bitirdin :26:

Allah buyuktur, olmuyosa zorlama bi angus o mu var bu dunyada

zengin koca bulak mi sana

slm kızlarr :82:

geçmişi okudumm ama alıntı yapamadımm

nafcım doğumgünü yemeğinin güzel geçmesine sevindim tatlımm

kalbimcim bence menün çok güzel ama illa ki ekleme yapıcam dersen naf sana güzel fikir sunabilir cnm..
belki urfa usulü güzel bi kısır falan ekleyebilirsin istersen..

minikcim hayırdır naptın cnm ararım yarın seni

yengeç hoşgeldinnn

topik çok ıssız kalmış kızlar neden böyle oldu ki yarın evde olursam uğrarımm mutlakk

öpüldünüsssss

çok tuttum ben bunları

Erkeklerin istekleri konusunda ilk üç: “Seks ve para ve ne istediklerinin kadınlar tarafından bilinmesi''
- Seks
- Tüm kadınları
- Onaylanmak
- İktidar.
- Cümleye “hazır ayaktayken'' diye başlayıp o keyif yaparken her şeyi senin götürüp getirmeni.
- Karısı hep genç olsun oldu ki yaşlandı genciyle değiştirsin!
- Her şeyi
- Erkeklerin en iyi döneminin 40 yaşından sonra başladığına inanmak.
- Birlikte oldukları kadın - gibi olsun her şeye iyi gelsin ama yan etkisi olmasın.
- Kendilerine benzeyen bir bebek!
- Nesillerini sürdürmek
- Bir defa olsun haklı çıkmak (Araya bir erkek mi sızdı!).
- Cilveli güzel çekici ama “dikkat çekmeyen'' kadınla evlenmek dikkat çekenle sevgili olmak.
- Aslan terbiyecisi gibi itaat beklerler palyaço olduklarını fark etmeden.
- Her şeyden herkesten kaçmak!
- anne!
- 20’sinde eğlenilecek 30’unda evlenilecek 40’ından sonra yeniden eğlenilecek kadın.
- Beyaz atlı prensin kellesini!
- Ahtapot gibi her şeye yetişebilecek bir hatun!
- Bill Clinton’ın Oval Ofisi’ni!
- Onları gururlandıracak yüceltecek kariyer sahibi güzel seksi bir o kadar da boynu bükük itaatkâr harika yemekler yapan saf kadınları
- Özgür olmak isterler.
- “Ayy şuna bak Kenan ne şeker şeeeeyyy'' lafının ses tellerini kesmeyi!
- Fatih Terim’den boşalan yeri!
- Kavgada kadınlara aynı hız ve seviyede laf yetiştirebilecek bir “erkek cevap makinesinin'' icat edilmesini.
- At avrat silah.
- Para ve araba.
- Soru sorulmamasını.
- Rakı şişesinde balık olmak.
- Koşulsuz itaat koşullu refleks.
- 90-60-90.
- “Beyim bilir'' diyen kadın.
- “kadınlar ne ister?'' sorusunun cevabını bir gün bulabilmeyi...
- Rahatlık.
- Harem!
- Yanlarında bakımlı kadın isterler ama kadının makyaj yapmasını hazırlanmasını beklemekten nefret ederler.
- Maç seyrederken bebek ağlamasın kadın servis yapsın.
- Gelsinler gitsinler yesinler içsinler yine gitsinler bazen gelmesinler ama döndüklerinde her zaman sevgiyle kendilerine sarılan bir kadın ile ona “Babaaa'' diyen ama para istemeyen çocuk bulsunlar.
- Futbolun hayatın ‘toplu’ bir özeti olduğu saçmalığına inanmanı dolayısıyla onların hayatında kapladığı yeri anlamanı isterler..
- “Bende bir değişiklik görüyor musun?'' diye sormak yerine direk “Saçımı kestirdim uçlarından 4 santim kısaldı bu da fotoğraf kestirmeden önce çektim kıyasla'' diyecek erkeği yormayacak kadın!
- Erkek beli ile kalçası arasındaki uyumu 0.71 olan kadın ister! (Kendisi farkında bile olmadan) Çünkü bel ölçüsünün kalça ölçüsüne bölünmesiyle elde edilen bu rakama olan yakınlık “doğurganlığı'' ifade eder! (Alman araştırmacılar).
- Doğru kadını bulmak.
- Bir kadının her istediğini yerine getirebilecek kadar para
- Biraz şefkat biraz tutku.
- Gazeteyi önce okumak!
- Evlenmeden ister!
- Kılını bile kımıldatmadan Brad Pitt vücudu ister.
- Sırf istemiş olmak için ister.
- İyi bir aşçı mükemmel bir anne titiz bir temizlikçi ödenecek fatura ve vergileri tek tek takip eden bir sekreter ile her daim şahane görünen bir mankenin tek vücutta birleşmesini onun da eşi olmasını!
- Sürekli bakımlı ve ‘fit’ olan ama bunun için para harcatmayan kadın!
- Sadece “Haklısın hayatım. Nasıl istersen'' diyen kadın...
- Alternatif
- Ne istediklerinin bilinmesini.
- Hesap soran ama hesap sorulmayan olmak isterler

kızlar KK'nın eski tadı yok sanki :26:

neden böyle sizce???
sanki bişiler değişiyo.. yoksa bana mı öyle geliyo???

günaydınnnnn şimdidennn herkeseeeee

yine erken yattımm yine sabaha karşı uyandımm sonra da nette ve kkda dolandımmm durdummm

ama yazdığım gibi KK'nın eski tadını bulamadımm uzun süredir de böyle gezinmemiştim zaten teee işe başladığımdan beri ki 3 ay olduu :26:

nafcım bu arada unutmadan soriim cnm geçenlerde bi kızda çok tatlı mercan rengi bi oce gördüm.. böyle pastelimsi pudramsı bi renkti açık ama belli bi renk iddialı yani kendini gösteriyo senin gözüne çarptı mı bu renk cnm ne dersinnn

bu arada şu anki ocemin rengi bu yazı karakterlerinin rengine benziyo azcık daha turkuaz ama.. aklında olsun tatlımm flormar 423.. bahsettiğim mercan tonu da bu tarz tatlı bişi (rengi tabi tamamen farklı ama böyle yumuşak bi renk).. 423'ü denemediysen mutlaka dene derim cnm gerçekten çook hooşşşş

Son düzenleme:
Alıntı yapamadım kızlar kusura bakmayın :78:

Yengeç gelmiş hoşgelmiş

Kalbim ağırlamışsındır herhalde misafirlerini fikir veremedim canım kusuruma bakma

Şu sıralar bana da çalışmak zor geliyo hatta uzunnn bir tatile çıkabilsem keşke :97:

Olişş sağol canım güzel geçti çok şükür doğum günüm. Sen nasıl oldun dün arayacaktım ama hiç fırsatım olmadı

Oliş Flormarın supermatte serisinde çok güzel bir mercan rengi var ama numarasını hatırlayamadım canım

Oje istek listemde var 423 canım bende gördüm çok hoşuma gitti ama şu sıralar alışverişe gidecek fırsat bulamıyorum. :97: Teşekkür ederim tatlım mucks

Hayalet benimm :86:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…