Geyikte yaparım, kariyerde :)

şimdilik çıkıyorumm ama mutlaka uğrucamm :KK55:

Tamam canım görüşürüz :KK19:

2 HAYALET VAR BİRİ NAF BİRİ BEN :)
kahvemi içtim,ocelerimi sürdüm,makkajımı yaptım geldim :KK17:

İvit :86: süpersin :KK12: makyaj yapacak halim yok :97: ama kahve söyledim yapıyolar :97: inanmıcaksın ojelerim bile dünkü ojelerim :KK53: çıkartıp yenileyecek halim yok :KK59:

günaydın cnm akşam olsada eve gitsek cumartesi çalışmaktan nefret ediorum yaaa :95:

Ben bu sıralar çalışmaktan nefret ediyorum :97: evimin kadını çocuklarımın anası modundayım :86: biri beni dürtsünn :95: :95:

kızlar şimdi çıkıo:KK54::KK54::KK16:rum ben odamın tozunu alıp gelcem amma​

Tamam canım kolay gelsin :97:

Alıntı yapamadım kızlar kusura bakmayın :78:

Yengeç gelmiş hoşgelmiş :KK19:

Kalbim ağırlamışsındır herhalde misafirlerini fikir veremedim canım kusuruma bakma :kk77:

Şu sıralar bana da çalışmak zor geliyo hatta uzunnn bir tatile çıkabilsem keşke :97:
nooldukine nafımm???

Olişş sağol canım güzel geçti çok şükür doğum günüm. Sen nasıl oldun dün arayacaktım ama hiç fırsatım olmadı :KK59:
iyiyim cnm açığımı buldumm parayı aldımm sağol

Oliş Flormarın supermatte serisinde çok güzel bir mercan rengi var ama numarasını hatırlayamadım canım :KK12:
bakarım cnm

Oje istek listemde var 423 canım bende gördüm çok hoşuma gitti ama şu sıralar alışverişe gidecek fırsat bulamıyorum. :97: Teşekkür ederim tatlım mucks :KK16:

Hayalet benimm :86:
bekledimm bekledimm ama göz kapaklarım çok ağırlaşmıştı uykuya daldımm

hellöööö kızlar :KK3::KK3:
nbr culiii

Tamam canım görüşürüz :KK19:

İvit :86: süpersin :KK12: makyaj yapacak halim yok :97: ama kahve söyledim yapıyolar :97: inanmıcaksın ojelerim bile dünkü ojelerim :KK53: çıkartıp yenileyecek halim yok :KK59:
niye cnm nooldu niye böylesin

Ben bu sıralar çalışmaktan nefret ediyorum :97: evimin kadını çocuklarımın anası modundayım :86: biri beni dürtsünn :95: :95:
hayırdır inş hadi anlat kuzucumm kim üzdü seniii döferimmm (dövme smili çıkmiii)

Tamam canım kolay gelsin :97:
kimse yorum yapmamışşş KKyla ilgili yazdıklarımaaa

Son düzenleme:
kızlar bugün istanbulda hava harika

daha çıkmadım ama sanki istanbulun tozu alınmış pırıl pırıl olmuşş o derece harika bi güneş ışıltısı varr

nbr culiii

kimse yorum yapmamışşş KKyla ilgili yazdıklarımaaa

Kayınpederin durumuna canım sıkılıyo tatlım :97: bide hava güzel sıcaklar bastı tatil moduna geçtim ama tatil yapamıyorum o canımı sıkıyo :97:

Paranı almana sevindim tatlım :KK19:

Aslında kk için aklımdan bir sürü şey geçti ama cümlelerimi toparlayamadım o yüzden yorumsuz kalmayı tercih ettim : )

kızlar bugün istanbulda hava harika

daha çıkmadım ama sanki istanbulun tozu alınmış pırıl pırıl olmuşş o derece harika bi güneş ışıltısı varr

Dün motorlu bi kız gördüm akşam saat 22:00 civarlarıydı aklıma sen geldin oliş :KK61: ne güzel tırın tırın geziyodu kaskını da takmıştı :KK61:

Kayınpederin durumuna canım sıkılıyo tatlım :97: bide hava güzel sıcaklar bastı tatil moduna geçtim ama tatil yapamıyorum o canımı sıkıyo :97:
en son evdeydi durumunda bi ağırlaşma mı oldu yoksa cnm daha patoloji sonuçlarına vardı diye hatırlıyorum??
ceyar izin mi vermiyo??

Paranı almana sevindim tatlım :KK19:
ben de ne kadar sevindim anlatamam.. yazmanın hediyesini aldım..

Aslında kk için aklımdan bir sürü şey geçti ama cümlelerimi toparlayamadım o yüzden yorumsuz kalmayı tercih ettim : )
anladım cnm.. ben eski halini özleyenlerdenim.. konular artıkı bayık geliyo dün gece baya gezindim bişi bulamadım..

Dün motorlu bi kız gördüm akşam saat 22:00 civarlarıydı aklıma sen geldin oliş :KK61: ne güzel tırın tırın geziyodu kaskını da takmıştı :KK61:
ben de dün eve motorla dönmüştüm cnm.. haftaya çok daha sık kullanırım.. ama salak araba sürücülerini dövesim geliyo bazen..

ey hayalett ben topik bekçisiyimm sen kimsinnnn :KK1:

Benimm :86:

ben de dün eve motorla dönmüştüm cnm.. haftaya çok daha sık kullanırım.. ama salak araba sürücülerini dövesim geliyo bazen..

Sol ayak şişti dün ve renk değiştirmeye başladı :KK59: ama kayınpederim kabul etmiyo tedaviyi istemiyo :KK59: bu akşam ikna etmeye gidicem bakalım inşallah başarılı olurum :KK61:

Ceyarın izin vermesinden çok şu durumda tatil yapmam pek mümkün değil canım :97: tüm aile fertleri bu haldeyken bencillik yapıyormuş gibi hissederim + eşim daha kötü günlerimiz olabilir iznini o zaman kullanırsın tüm aileyi toparlarsın dedi :97: (Allah korusun :97:)

Eskisi gibi toplanamıyoruz herkes başka bir telaşa düştü olişim o yüzden sanırım eski tadı yok :97:

Bizim sürücülerimiz pek sever motorluları taciz etmeyi (sıkıştırma vs ) hele bide bayansa tamam :KK57:

Kızlar benim çıkmam lazım ceyar önemli bi iş istedi anca yaparım öptüm sizi :KK19: bi daha giremezsem iyi pazarlar şimdiden :80:

Hadi NaF kaçar :KK55:

Gunaydin kizlar

kotu haberle uyandik sabah :KK43:

kaza geciren bi isci var demistim size vefat etmis :KK43:

uzuldum ya, karisida kac gundur para derdine dusmustu cocuga uzuldum sadece kadinin derdi para olmus, insanin kocasi yogun bakimda olurda oylemi yapar kac gundur o kadina kiziyodu herkes.

aman ölumlu dunya ya yarina ne olacagi belli olmuyo insanin :KK5:

Pambıkımmm özleriz nen seni :KK58: :KK58:
Sen orda yazlık keyfi yapcen biz çalışalım ohh ne güzel :KK57: nesee dur öpim o kadar sınavdan sonra hakettin :KK61: :KK16:
İyice dinlen bol bol eğlen canım :89: :89:
mucksssss :KK16:
geldim bileeeeee :KK55: ama haftaya yine gidicm :KK17: aileyle tatilinde bi tadı olmuyo ki nafımm aşk burda arkadaşlar burda :44:
angus yok.
bir dahada asla olmayacak!
:KK9::KK9: güçlü minik
Kimseyi bulmayak.
Ben iş bulam gene.
mutlu , huzurlu yaşayıp gidem.
bugün istifa etmem kuvvetle muhtemel söyliyim.
ettin miiiiiii :KK53:
kızlar KK'nın eski tadı yok sanki :26:

neden böyle sizce???
sanki bişiler değişiyo.. yoksa bana mı öyle geliyo???:KK31:
bencede yokk :KK20:
Gunaydin kizlar

kotu haberle uyandik sabah :KK43:

kaza geciren bi isci var demistim size vefat etmis :KK43:

uzuldum ya, karisida kac gundur para derdine dusmustu cocuga uzuldum sadece kadinin derdi para olmus, insanin kocasi yogun bakimda olurda oylemi yapar kac gundur o kadina kiziyodu herkes.

aman ölumlu dunya ya yarina ne olacagi belli olmuyo insanin :KK5:

pff dini imanı para olmuş milletin

ahh kıyamam senin kociş yokmuu :KK69:
kociş yoksa kızın var :82:
tablo buldum böyle yazıcm artık size şeklim olsun :KK60:

Son düzenleme:
X