Geyikte yaparım, kariyerde :)

şimdilik çıkıyorumm ama mutlaka uğrucamm

Tamam canım görüşürüz

2 HAYALET VAR BİRİ NAF BİRİ BEN :)
kahvemi içtim,ocelerimi sürdüm,makkajımı yaptım geldim

İvit :86: süpersin makyaj yapacak halim yok :97: ama kahve söyledim yapıyolar :97: inanmıcaksın ojelerim bile dünkü ojelerim çıkartıp yenileyecek halim yok

günaydın cnm akşam olsada eve gitsek cumartesi çalışmaktan nefret ediorum yaaa :95:

Ben bu sıralar çalışmaktan nefret ediyorum :97: evimin kadını çocuklarımın anası modundayım :86: biri beni dürtsünn :95: :95:

kızlar şimdi çıkıorum ben odamın tozunu alıp gelcem amma​

Tamam canım kolay gelsin :97:

hellöööö kızlar
nbr culiii

kimse yorum yapmamışşş KKyla ilgili yazdıklarımaaa

Son düzenleme:
kızlar bugün istanbulda hava harika

daha çıkmadım ama sanki istanbulun tozu alınmış pırıl pırıl olmuşş o derece harika bi güneş ışıltısı varr

nbr culiii

kimse yorum yapmamışşş KKyla ilgili yazdıklarımaaa

Kayınpederin durumuna canım sıkılıyo tatlım :97: bide hava güzel sıcaklar bastı tatil moduna geçtim ama tatil yapamıyorum o canımı sıkıyo :97:

Paranı almana sevindim tatlım

Aslında kk için aklımdan bir sürü şey geçti ama cümlelerimi toparlayamadım o yüzden yorumsuz kalmayı tercih ettim : )

kızlar bugün istanbulda hava harika

daha çıkmadım ama sanki istanbulun tozu alınmış pırıl pırıl olmuşş o derece harika bi güneş ışıltısı varr

Dün motorlu bi kız gördüm akşam saat 22:00 civarlarıydı aklıma sen geldin oliş ne güzel tırın tırın geziyodu kaskını da takmıştı

ben de dün eve motorla dönmüştüm cnm.. haftaya çok daha sık kullanırım.. ama salak araba sürücülerini dövesim geliyo bazen..

ey hayalett ben topik bekçisiyimm sen kimsinnnn

Benimm :86:

ben de dün eve motorla dönmüştüm cnm.. haftaya çok daha sık kullanırım.. ama salak araba sürücülerini dövesim geliyo bazen..

Sol ayak şişti dün ve renk değiştirmeye başladı ama kayınpederim kabul etmiyo tedaviyi istemiyo bu akşam ikna etmeye gidicem bakalım inşallah başarılı olurum

Ceyarın izin vermesinden çok şu durumda tatil yapmam pek mümkün değil canım :97: tüm aile fertleri bu haldeyken bencillik yapıyormuş gibi hissederim + eşim daha kötü günlerimiz olabilir iznini o zaman kullanırsın tüm aileyi toparlarsın dedi :97: (Allah korusun :97:)

Eskisi gibi toplanamıyoruz herkes başka bir telaşa düştü olişim o yüzden sanırım eski tadı yok :97:

Bizim sürücülerimiz pek sever motorluları taciz etmeyi (sıkıştırma vs ) hele bide bayansa tamam

Kızlar benim çıkmam lazım ceyar önemli bi iş istedi anca yaparım öptüm sizi bi daha giremezsem iyi pazarlar şimdiden :80:

Hadi NaF kaçar

Gunaydin kizlar

kotu haberle uyandik sabah

kaza geciren bi isci var demistim size vefat etmis

uzuldum ya, karisida kac gundur para derdine dusmustu cocuga uzuldum sadece kadinin derdi para olmus, insanin kocasi yogun bakimda olurda oylemi yapar kac gundur o kadina kiziyodu herkes.

aman ölumlu dunya ya yarina ne olacagi belli olmuyo insanin

Pambıkımmm özleriz nen seni
Sen orda yazlık keyfi yapcen biz çalışalım ohh ne güzel nesee dur öpim o kadar sınavdan sonra hakettin
İyice dinlen bol bol eğlen canım :89: :89:
mucksssss
geldim bileeeeee ama haftaya yine gidicm aileyle tatilinde bi tadı olmuyo ki nafımm aşk burda arkadaşlar burda :44:
angus yok.
bir dahada asla olmayacak!
güçlü minik
Kimseyi bulmayak.
Ben iş bulam gene.
mutlu , huzurlu yaşayıp gidem.
bugün istifa etmem kuvvetle muhtemel söyliyim.
ettin miiiiiii
kızlar KK'nın eski tadı yok sanki :26:

neden böyle sizce???
sanki bişiler değişiyo.. yoksa bana mı öyle geliyo???
bencede yokk

pff dini imanı para olmuş milletin

ahh kıyamam senin kociş yokmuu
kociş yoksa kızın var :82:
tablo buldum böyle yazıcm artık size şeklim olsun

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…