- 21 Nisan 2009
- 10.705
- 0
- 40
-
- Konu Sahibi minikdepresif
- #3.521
şimdilik çıkıyorumm ama mutlaka uğrucamm
2 HAYALET VAR BİRİ NAF BİRİ BEN :)
kahvemi içtim,ocelerimi sürdüm,makkajımı yaptım geldim
hellöööö kızlar
Günaydın tatlım
Bu arada bodozlama dalmışım şimdi farkettimgünaydın kızlarrr
günaydın cnm akşam olsada eve gitsek cumartesi çalışmaktan nefret ediorum yaaa :95:
kızlar şimdi çıkıorum ben odamın tozunu alıp gelcem amma
Alıntı yapamadım kızlar kusura bakmayın :78:
Yengeç gelmiş hoşgelmiş
Kalbim ağırlamışsındır herhalde misafirlerini fikir veremedim canım kusuruma bakma
Şu sıralar bana da çalışmak zor geliyo hatta uzunnn bir tatile çıkabilsem keşke :97:
nooldukine nafımm???
Olişş sağol canım güzel geçti çok şükür doğum günüm. Sen nasıl oldun dün arayacaktım ama hiç fırsatım olmadı
iyiyim cnm açığımı buldumm parayı aldımm sağol
Oliş Flormarın supermatte serisinde çok güzel bir mercan rengi var ama numarasını hatırlayamadım canım
bakarım cnm
Oje istek listemde var 423 canım bende gördüm çok hoşuma gitti ama şu sıralar alışverişe gidecek fırsat bulamıyorum. :97: Teşekkür ederim tatlım mucks
Hayalet benimm :86:
bekledimm bekledimm ama göz kapaklarım çok ağırlaşmıştı uykuya daldımm
nbr culiiihellöööö kızlar
Tamam canım görüşürüz
İvit :86: süpersinmakyaj yapacak halim yok :97: ama kahve söyledim yapıyolar :97: inanmıcaksın ojelerim bile dünkü ojelerim çıkartıp yenileyecek halim yok
niye cnm nooldu niye böylesin
kimse yorum yapmamışşş KKyla ilgili yazdıklarımaaaBen bu sıralar çalışmaktan nefret ediyorum :97: evimin kadını çocuklarımın anası modundayım :86: biri beni dürtsünn :95: :95:
hayırdır inş hadi anlat kuzucumm kim üzdü seniii döferimmm (dövme smili çıkmiii)
Tamam canım kolay gelsin :97:
nbr culiii
kimse yorum yapmamışşş KKyla ilgili yazdıklarımaaa
kızlar bugün istanbulda hava harika
daha çıkmadım ama sanki istanbulun tozu alınmış pırıl pırıl olmuşş o derece harika bi güneş ışıltısı varr
ben de dün eve motorla dönmüştüm cnm.. haftaya çok daha sık kullanırım.. ama salak araba sürücülerini dövesim geliyo bazen..Kayınpederin durumuna canım sıkılıyo tatlım :97: bide hava güzel sıcaklar bastı tatil moduna geçtim ama tatil yapamıyorum o canımı sıkıyo :97:
en son evdeydi durumunda bi ağırlaşma mı oldu yoksa cnm daha patoloji sonuçlarına vardı diye hatırlıyorum??
ceyar izin mi vermiyo??
Paranı almana sevindim tatlım
ben de ne kadar sevindim anlatamam.. yazmanın hediyesini aldım..
Aslında kk için aklımdan bir sürü şey geçti ama cümlelerimi toparlayamadım o yüzden yorumsuz kalmayı tercih ettim : )
anladım cnm.. ben eski halini özleyenlerdenim.. konular artıkı bayık geliyo dün gece baya gezindim bişi bulamadım..
Dün motorlu bi kız gördüm akşam saat 22:00 civarlarıydı aklıma sen geldin olişne güzel tırın tırın geziyodu kaskını da takmıştı
ey hayalett ben topik bekçisiyimm sen kimsinnnn
ben de dün eve motorla dönmüştüm cnm.. haftaya çok daha sık kullanırım.. ama salak araba sürücülerini dövesim geliyo bazen..
geldim bileeeeeePambıkımmm özleriz nen seni
Sen orda yazlık keyfi yapcen biz çalışalım ohh ne güzelnesee dur öpim o kadar sınavdan sonra hakettin
İyice dinlen bol bol eğlen canım :89: :89:
mucksssss
angus yok.
bir dahada asla olmayacak!
ettin miiiiiiiKimseyi bulmayak.
Ben iş bulam gene.
mutlu , huzurlu yaşayıp gidem.
bugün istifa etmem kuvvetle muhtemel söyliyim.
bencede yokkkızlar KK'nın eski tadı yok sanki :26:
neden böyle sizce???
sanki bişiler değişiyo.. yoksa bana mı öyle geliyo???
Gunaydin kizlar
kotu haberle uyandik sabah
kaza geciren bi isci var demistim size vefat etmis
uzuldum ya, karisida kac gundur para derdine dusmustu cocuga uzuldum sadece kadinin derdi para olmus, insanin kocasi yogun bakimda olurda oylemi yapar kac gundur o kadina kiziyodu herkes.
aman ölumlu dunya ya yarina ne olacagi belli olmuyo insanin
nerdesiniz kizlarrrrrr bugun kac kez ugradim yoksunuz nerdesiniz :95:
geldim ne delirdin be