Geyikte yaparım, kariyerde :)

Canlarim benim fikirler icin tskler, okudumda alinti yapamadim cunkum karmakarisik oldu yada ben beceremedim o kadar cok alintiyi :86:

pembe boyanin icine sim atma fikri yatti kafama toz pembe simli simli ohhhhhhhh missss:KK12:

naff dun gece romantik takilmissiniz :KK23: vay anam vay goturuyon :kk77:

Canlarim benim fikirler icin tskler, okudumda alinti yapamadim cunkum karmakarisik oldu yada ben beceremedim o kadar cok alintiyi :86:

pembe boyanin icine sim atma fikri yatti kafama toz pembe simli simli ohhhhhhhh missss:KK12:

naff dun gece romantik takilmissiniz :KK23: vay anam vay goturuyon :kk77:

Ceyar çağırdı yazamadım gelip :KK57: ay nesee ivittt akşam güzeldi vallahi :KK61: ay tutulması bilem olmuş ne günde doğmuşum bee :KK60::KK60: antibiyotik alıyom diye eşime eşlik edemedim ama yinede güzeldi :KK53: :KK53: götürüyon derken :KK17: :KK17:

abooo yirim nen senin karsilamani o ne guzel cumle oyle :KK19:

Hosbulduk canim :21:

bu arada irkek olsaydin cok kiz tavlardin :KK23:

Ben irkek olsaydım vay kızların haline :KK23: :KK23: :KK23:

senin bebiş doğsunda atalım artık topicin ortasına yuvarlansın canım yaa :emir_bebek: :emir_bebek::emir_bebek: :emir_bebek: :nazar:

Son düzenleme:
Kızlar kızlarr gidemm miii :KK55:
Yanağızzzdannn öpemmm biiiiiii :KK16:
Vayy beniii vaylarrrrr beniiiiiiiiii :KK24:
Öldürür kızlar beniiiiiiiiiiiiii:KK24::KK24::KK24::KK24:

Anam noliy bana içime kıro kaçtı :KK60::KK60::KK60:

Ben çıkıyorum yafriler akşama gelirim gelemem söz verememekle beraber hepinizi gözlerinizden öperim :KK19: ahada öptüm :KK16:

Hadi NaF kaçar :KK55:

cnm benimm aminnn inş...

bebek odası heyecanı da ne tatlıdır yaa
bence duvarları uçuk şeker pembe yapabilirsin cnm.. beyaz boyaya katılan boyalar var ordan istediğin kadar pembe dökebilir ayarlayabilirsiniz tonunu zevkinize göre.. oda büyükse ufak bi duvarı daha koyu tonuyla boyayıp hareket katabilirsinizz.. süsleri de kafana göre rengarenk alırsın cnm her türlüsünün çooooook yakışacağına eminimm :nazar: yani duvar pembe olsa da pembe süsler yakışacaktır.. güzel çerçeveler de alırsın cnm ben en çok beyaz romantiktarz çerçeveleri yakıştırıyorum bebek odasına...büyüdükçe asarsınız fotolarını.. bi de perde rengi ve çeşidi de çok hareket katar sıkılırsan değiştirirsin üstelik :KK12:

aklıma gelenleri yazdım tatlımm arkadaşım hamileyken çok hayaletmiştim bebek odası nası olsun diyee :KK17:

ay tutulmasını seyrettiniz mi kuzucumm
burda da boğuk bi hava vardı dün akşam

amin cnm...

hadi neyyyyn çeşit çeşitgetirdikkkk sen yoktunnnn nerelerdesin cnmm

ben bu saatlarde girebiliyorum oyüzden kaçırıyom herşeyi anlaşılan:1:
işte netim yok biliyosun tatlımm ama fırsat buldukça uğruyorumm ama seninle ilk kez karşılaştık nedense cnm
melislde hiç karşılaşamıyrm artık ben sohbetlernzi özledmya.dedim ben bulayım bunları aramaya çıktım işte sizi:KK1:inş iyisindir çokk öpüyorumm cnm

iim çok şükür canm olmadım zamanlarda ii olmaya çalışıyorum hayat işte :KK31:
uyku düzenim altüst oldu sanırım erkenden yatıp ezanla uyanıyorumm :KK31:

eee o zaman da hemennn gelip topiiii havalandırıyorummmm :KK12:

herkese günaydınnnnnnn :KK16::KK16::KK16:

ne güzel keşke bende bukadar erken kalkabilsem hem dinç oluo insan hemde rahat..doğru olanda erken yatıp o vakitte kalkmak zaten ama biz düzeni değiştiriyrz işte..dememkki bedenin dinlenmiş oluyo canm ister istemezde uyanıyosun..

Son düzenleme:
Yengeç hiç görünmüyo :26: :26:

dün akşam benimde aklıma geldi
yari kaçırdı mı kızı acep :KK31:

İşte geldim burdayım
1rolleyes.gif
80841ge9.gif

Ceyar çağırdı yazamadım gelip :KK57: ay nesee ivittt akşam güzeldi vallahi :KK61: ay tutulması bilem olmuş ne günde doğmuşum bee :KK60::KK60: antibiyotik alıyom diye eşime eşlik edemedim ama yinede güzeldi :KK53: :KK53: götürüyon derken :KK17: :KK17:

Ben irkek olsaydım vay kızların haline :KK23: :KK23: :KK23:

senin bebiş doğsunda atalım artık topicin ortasına yuvarlansın canım yaa :emir_bebek: :emir_bebek::emir_bebek: :emir_bebek: :nazar:

Anladin sen onu :kk77:

Yah dogsunda hayirlisiyla :emir_bebek::nazar: ama kiyamam yuvarlanirken bi yeri acirsa :26:
Günaydın kızçeler :80::80:

Ben biraz bakınayım ortalığa gelirim :KK55:

Gunaydin canim :KK16: temizlik yapiyodum mola verdim yazim dedim aksama esimin anne babasini yemege cagirdim da, menu hakkinda yardim alicam :KK53: simcik aklimdakileri yazim corba,tepsi kebabi, pilav, karnibahar kizartip ortaya koyucam oyle kaynana cok severde :86: salata , cacikda yapabilirim tatli vs ama az gibi geliyo bana bi aparatif daha mi yapsam ortaya :44: yada baska bi menu mu olsun fikir verin nen :KK57: temizligime devam ediyom ben arada bakcem he :KK6: ( bu arada kayinpederi her cagirmamda cok cesitli yemekler yaparim cok sevinir garibim karisindan gormuyo heral :KK52: onun icin gene oyle olsun istiyom bi yemek daha soyleyin bana cabuk :KK37:)

X