Geyikte yaparım, kariyerde :)

Canlarim benim fikirler icin tskler, okudumda alinti yapamadim cunkum karmakarisik oldu yada ben beceremedim o kadar cok alintiyi :86:

pembe boyanin icine sim atma fikri yatti kafama toz pembe simli simli ohhhhhhhh missss

naff dun gece romantik takilmissiniz vay anam vay goturuyon

Ceyar çağırdı yazamadım gelip ay nesee ivittt akşam güzeldi vallahi ay tutulması bilem olmuş ne günde doğmuşum bee antibiyotik alıyom diye eşime eşlik edemedim ama yinede güzeldi götürüyon derken

abooo yirim nen senin karsilamani o ne guzel cumle oyle

Hosbulduk canim

bu arada irkek olsaydin cok kiz tavlardin

Ben irkek olsaydım vay kızların haline

senin bebiş doğsunda atalım artık topicin ortasına yuvarlansın canım yaa

Son düzenleme:
Kızlar kızlarr gidemm miii
Yanağızzzdannn öpemmm biiiiiii
Vayy beniii vaylarrrrr beniiiiiiiiii
Öldürür kızlar beniiiiiiiiiiiiii

Anam noliy bana içime kıro kaçtı

Ben çıkıyorum yafriler akşama gelirim gelemem söz verememekle beraber hepinizi gözlerinizden öperim ahada öptüm

Hadi NaF kaçar

iim çok şükür canm olmadım zamanlarda ii olmaya çalışıyorum hayat işte
uyku düzenim altüst oldu sanırım erkenden yatıp ezanla uyanıyorumm

eee o zaman da hemennn gelip topiiii havalandırıyorummmm

herkese günaydınnnnnnn

ne güzel keşke bende bukadar erken kalkabilsem hem dinç oluo insan hemde rahat..doğru olanda erken yatıp o vakitte kalkmak zaten ama biz düzeni değiştiriyrz işte..dememkki bedenin dinlenmiş oluyo canm ister istemezde uyanıyosun..

Son düzenleme:

Anladin sen onu

Yah dogsunda hayirlisiyla ama kiyamam yuvarlanirken bi yeri acirsa :26:
Günaydın kızçeler :80::80:

Ben biraz bakınayım ortalığa gelirim

Gunaydin canim temizlik yapiyodum mola verdim yazim dedim aksama esimin anne babasini yemege cagirdim da, menu hakkinda yardim alicam simcik aklimdakileri yazim corba,tepsi kebabi, pilav, karnibahar kizartip ortaya koyucam oyle kaynana cok severde :86: salata , cacikda yapabilirim tatli vs ama az gibi geliyo bana bi aparatif daha mi yapsam ortaya :44: yada baska bi menu mu olsun fikir verin nen temizligime devam ediyom ben arada bakcem he ( bu arada kayinpederi her cagirmamda cok cesitli yemekler yaparim cok sevinir garibim karisindan gormuyo heral onun icin gene oyle olsun istiyom bi yemek daha soyleyin bana cabuk )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…