- 30 Ağustos 2013
- 6.364
- 1.085
- Konu Sahibi PersephoneH
Heyooo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sıkıntıdan patlıyorum valla sen ne yapıyorsun canım
Zillere basıp kaç ne biliyim çalışmıyomusun evli misin kendinden bahsetsene biraz..iş çok ama ben yapmak istemiyorum içim sıkılıyor Allahım çaycı bilem netten yanımda top patlatıyor ben sıkıntıdan patlıyorum hayatımda aksiyon yok ya
12 tatlım :)Kaç tane kopusunuz var sorması ayip:)
evet çalışıyorum hatta şuan işteyim eşimden ayrıldım bir tane kızım var ve gün boyu işteyim canımZillere basıp kaç ne biliyim çalışmıyomusun evli misin kendinden bahsetsene biraz..
Wohoowwwwwwwww 12 nedir bende bitane var nazindan öldürecek beni 12 ne ya
evet çalışıyorum hatta şuan işteyim eşimden ayrıldım bir tane kızım var ve gün boyu işteyim canım
Ne güzel bi meleğin var iyi kötü bi işin var neye sıkılıyorsun bukadar hayata farklı açıdan bak zevk almaya bak yaşanan en kötü olaylar bile bazıları için şükür kaynağı ..[/QUO
çok haklısınız evet bir meleğim var çok şükür ama hayat o kadar yordu ki beni anlatamam çalışmak istemiyorum sürekli uyumak ve hiç uyanmak istemiyorum neden böyleyim onu da bilmiyorum.Hayattan ne yazık ki hiç bir beklentim yok çünkü hayallerim umutlarım hepsi yok oldu gitti.
Nerede bakıyorsun hepsine.ben kızımı para verip aldım ne yazık ki
Depresyon başlangıçı gayet normal ama kızın için güçlü olup ayakta kalmalısın kendine gelmelisin kendine zaman ayırmakla başlayabilirsin kendin için birşeyler yapçok hak
İstanbul / antalya arası tatlım suan ant. ama ist evimizde müstakil sorunumuz olmuyor seyahatler biraz meşakatli 2 yada 3 araba gidiyoruz gideceğimiz zaman :)Ne güzel ya Nerede yaşıyorsunuz siz istanbulda pek mustakil ev bulma işi zor oluyo ama çok istiyorum Bahçeli Ev o zaman barınaktanda düşünüyorum bir tane
Hehe çok sirinsiniz:) ben bir yere gittiğimde bırakma sorunu yasiyorum içim hiçbi zaman rahat etmedi şimdi bayramda gidicem şimdiden başladım yine nereye birakiyim hangisi iyi bakiyor. . Valla çok zor ya zaten bıraktıktan sonra tuyleri dökülüyor sevgi gostermiyorlar sadece mama su anlıyorum hemen çocuğum. Gibi kıyamiyor insan ya içim gidiyor