Heh o üyelerin baş harfini yazıp kaos cikartirsan bani yersinYa bazı üyeler aşırı cringe değil mi
Kaos çok severim ama banı göze alamam yeni geldim zaten herkese seri beğenmedim atan kişi yüzündenHeh o üyelerin baş harfini yazıp kaos cikartirsan bani yersin
Aşko anlatmıyorsun kiŞu konudaki herkese ayrı ayrı teessüf ediyorum seks denince aklınıza ben gelmiyorsam bunca zaman boşuna sevişmişim yazıklar olsun
İçimde kalmasın dedim
Bunca zaman anlattıklarım 10 evliliğe yeter daha napimAşko anlatmıyorsun ki
Ama ben görmedimBunca zaman anlattıklarım 10 evliliğe yeter daha napim
Ben bu aralar nicklere taktım galiba. Sizi görünce size tavuk bulyon diyen üye geliyor aklıma aagsgfgagTopiğin hayırlı olsun canım , aldık yerimizi, hadi bakalım
Bir kere de senin için sevişirim napimAma ben görmedim
Ayyy evet kimdi bana tavuk bulayım diyen hatırlayamadımBen bu aralar nicklere taktım galiba. Sizi görünce size tavuk bulyon diyen üye geliyor aklıma aagsgfgag
Konu neydi kimdi tam hatırlayamadım aklımda tavuk bulyon kalmış net şekilde hahahAyyy evet kimdi bana tavuk bulayım diyen hatırlayamadım
Ay noluyooo noluyoProfil mesajlarına gelin agxgxbxnnxjx
Bende regl oldum gün sayiyorumBen sevişemiyorum şu an siz sevişin
Bende regl oldum gün sayiyorum
Şekerim etiketlenmiş say kendini. HoşgeldinDedikodu kırmızı çizgim. Etiketlenmemiş olmam beni derinden yaraladı. Beni biri etiketleyebilir mi? hiç konuyu görmemiş gibi yapıp başlığa heyecanlanarak gelmek istiyorumbir yerde dedikodu varsa ilk ben gelirim... Kendimi açıkça ifade ettiğimi düşünüyorum şimdi gidiyorummm... Sessizce pusuda bekliyorum LİFFEENNN