- 12 Nisan 2015
- 12.938
- 50.967
- 34
Doğum gününüz kutlu olsunSaydım gitti, dünden hazır... Dün benim doğum günümdü, akşam burda bir kaos dönmüş asla yakalayamadığım 2 konu mesajlara kapanmış en sevdiğim kullanıcılardan bir ikisi ban yemiş... aman yalebbi nasıl üzüldüm anlatamam.
teşekkür ederimmmDoğum gününüz kutlu olsunHangi konular ki acep ben de banlıydım dün giremedim.
Çok iyi yaptın valla. Tam istediğimbi tane hatun vardı sözü bozuldu kayınbaba yüzünden... karşı taraf bilekliği ve yüzüğü almak istemiş, avukata aratmış. bilen vardırallahımmm hemen nası delişmen gibi verdim dedikoduyu. rezillik ya yaptığım
Anaaa neler dönmüş yaaaSaydım gitti, dünden hazır... Dün benim doğum günümdü, akşam burda bir kaos dönmüş asla yakalayamadığım 2 konu mesajlara kapanmış en sevdiğim kullanıcılardan bir ikisi ban yemiş... aman yalebbi nasıl üzüldüm anlatamam.
Anaaa neler dönmüş yaaa
Valla okuyunca ben de sinir oldum ama bi yandan da oh çektim kesin yine banlanırdımyiaaaherrrkes birbirine girmiş. ben o anı nasıl kaçırdımmm nasıl 2 cümle yazamadım diye sabah sinir oldum
Olsun. Taze dedikodular geldikçe güncel tutarız topiğiMis gibi dedikodu sayfasını bir ortaokul bebesinin aşk acısı baltaladı inanamıyorum. Çağın çok gerisindeyiz üzgünüm uyumam lazım.
Sana güveniyorumOlsun. Taze dedikodular geldikçe güncel tutarız topiği
aşk acısı mı ? konu aşk acısı değil, konu kaosMis gibi dedikodu sayfasını bir ortaokul bebesinin aşk acısı baltaladı inanamıyorum. Çağın çok gerisindeyiz üzgünüm uyumam lazım.
Nerede kaos var ya öğretmen gitmiş gelmemiş hepimiz ona ağlıyoruz nedensiz.aşk acısı mı ? konu aşk acısı değil, konu kaosolaya yanlış yerden bakıyorsunuz
Dur kız karıştırdınaşk acısı mı ? konu aşk acısı değil, konu kaosolaya yanlış yerden bakıyorsunuz
hiee tamam pardon. ben ordan eksik kalmışım.. sööööriyyDur kız karıştırdınBir ergen duruma aşk acısını döşemiş öğretmenine aşık olmuş
Dur kız karıştırdınBir ergen duruma aşk acısını döşemiş öğretmenine aşık olmuş
Bi yandan da üzüldüm yazık belli kş sağlıklı değil çocuk. Nasıl büyük yaşamışneden böyle bir konuya yığılmış herkes okurken siğirim bozuldu
ailesi nerde acaba bu sırada bu çocuk bu sitedeyken? ben varya kesin çocuğu arkasından iş çeviren ve ruhu duymayan anne olucam bu konularda büyük konuşmaktanBi yandan da üzüldüm yazık belli kş sağlıklı değil çocuk. Nasıl büyük yaşamış
Ya ben de böyle kınamaktan falan çok korkuyorum başıma gelir siye. Ama bazen öyle konular oluyor ki hani beni kına diye bağırıyorailesi nerde acaba bu sırada bu çocuk bu sitedeyken? ben varya kesin çocuğu arkasından iş çeviren ve ruhu duymayan anne olucam bu konularda büyük konuşmaktan