- 15 Eylül 2022
- 4.011
- 16.898
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ama böyle olmadı , ağzımıza bir parmak bal sürüp bırakmak yok. Anlat nasıl dolandırıcı ? Kimi dolandırdı ?İki kardeşler eşim bir de ablası var yoksa seninle birlik olur ateşe verirdik ortalığı :)
Benim eşimin ailesi de bir o kadar kalitelidirler ama kayınpeder yılanKayınpederlerin genel özelliği de bu olabilir değil mi Nowaybabe
benim de aklıma Kk dan sonra seks diyince salata kasesi geliyorYa o değil de sex deyince benim aklıma gırgır reisin gelmesi normal mi
Ben onu kaçırmışım da yeni sordum da öğrendim. Gözlerimden günlerce özür diledim öyle bir şeye maruz bıraktığım içinbenim de aklıma Kk dan sonra seks diyince salata kasesi geliyor
Ben pusudaydım bakalım cemos benden başka kimin alkına geldi diye bekledim .Senin kanatlarını yolucam tavik beni niye cagirmadin
Ayyyy hayırrrrbenim de aklıma Kk dan sonra seks diyince salata kasesi geliyor
Ya seks demeyin cemos soyuncak simdi bacak macak atıyor hemen
Bende ateşimi uzaktan göstercem sana hah başkalarına vericem erotik sirlarimiBen pusudaydım bakalım cemos benden başka kimin alkına geldi diye bekledim .
Biz bizeyiz ayol. Erkek üye falan değilimYa seks demeyin cemos soyuncak simdi bacak macak atıyor hemen
Artıkin foto atmak yok görüntülü arayıp gösteriyom seksi vücudumuYa seks demeyin cemos soyuncak simdi bacak macak atıyor hemen
Bana verir misiniz hanımefendiBende ateşimi uzaktan göstercem sana hah başkalarına vericem erotik sirlarimi
Söyle yasaksa yada derim ben sanaBir şeyler diycem de yasak mı emin olamıyorum
Beni dolandırmaya kalktı :)Ama böyle olmadı , ağzımıza bir parmak bal sürüp bırakmak yok. Anlat nasıl dolandırıcı ? Kimi dolandırdı ?
Bence değildirBir şeyler diycem de yasak mı emin olamıyorum
Ya bazı üyeler aşırı cringe değil miSöyle yasaksa yada derim ben sana