Geyik ve dedikodu aşerenler come in💋

Ama böyle olmadı , ağzımıza bir parmak bal sürüp bırakmak yok. Anlat nasıl dolandırıcı ? Kimi dolandırdı ?
Beni dolandırmaya kalktı :)
herşeyi yaparız ederiz milletin için de kaç tane kıyafet istiyorsun en pahalısı olsun vs ben de öyle abartı sevmem. Be öyle hiç birsey istemiyorsun ya tersledi :) nişan gününe 1 hafta kala minübüsün motoru patladı diyip üstüne benim kendi takılarımı istemiş eşimden. 😃 eşimde gelip boş bulunup bana söyledi ben de cinnet geçirdim. Olayı kv de duydu. Eşini aradı rezil köpek iyi ki boşamışım seni ölüyü diriyi bırakıp gelini mi dolandırmaya çalıstın dedi 😅 defol istemiyoruz seni dedi.
Gelinliğimi alıcaktı yine yaparız ederiz paradan kaçmayın gelinlik parası ödenicek yine bahaneler eşin ben öderim dedi. Sonra duyduk kki kızının düğününden 1 hafta sonra gidip düğün takılarını alıyor vericem diye aradan 10 geçmiş takılar yok kız da sinir krizi geçirip söyledi 10 yıldır beni rezil ettiniz kocama niye vermiyorsunuz diye olaydan eşiminde kv de haberi yokmuş 😀 sonuç olarak telefonumda dolandırıcı diye kayıtlı yüz göz olmam kolay kolay

X