Geyik ve dedikodu aşerenler come in💋

Ya ben de böyle kınamaktan falan çok korkuyorum başıma gelir siye. Ama bazen öyle konular oluyor ki hani beni kına diye bağırıyor
bu "telefon muuuuğ asla vermem eline doğduğunda" deyip doğduktan sonra tablet alan anneler. aha ben o olucam nah buraya yazıyorum ama gerçekten bazı konular "ay yok artık" dedirtiyor. bunun gibi mesela. bu anne kızındaki değişimi hissedemiyor mu göremiyor mu? çok küçük dahaa...

Benim 6 yaşında bir oğlum var. Şöyle söyleyeyim telefon bazen vermek zorunda kalıyorum ben. Tabi ki kontrollü bir şekilde ama hiç vermiyorum desem yalan olur çünkü mecburum. Öbür türlü tamamen onunla ilgilenmem gerekiyor o da mümkün değil. Ergenlik deyip üzerine gitmemiş olabilirler. Çok da anlayışlı ve ilgili bir aile değilse umursamamışlardır.

umarım öyle değildir, şimdiki gençlik çok hızlı ilerliyor... ben 8. sınıfta yerden yüksek oynayıp, şut çekmek için sıra bekleyen bi tiptim

umarım öyle değildir, şimdiki gençlik çok hızlı ilerliyor... ben 8. sınıfta yerden yüksek oynayıp, şut çekmek için sıra bekleyen bi tiptim
Ay evet ben de öyleydim ama şimdi öyle değil ya aşırı hızlı yaşıyorlar. Fiziksel olarak da büyük gibiler zaten. Ben o zaman ki fotoğraflarımla şimdi ki gençleri karşılaştırıyorum mesela ben mal gibiyim bunların yanında

sorma, lisede bile sümsüktüm ben lisede dersaneye giderken gözümüze kalem çekerdik bu arada lise SON. okula gidince kalem kalıntısı kaldıysa hocanın gözüne bakarken çekinirdik. şimdi porselen makyajla gidiyorlar

Nişanlandığımda okulda birkaç erkek öğrenci üzülmüş. Bir hoca demiş ki oğlum siz salak mısınız, nişanlanmasa ne olacaktı? Bu yeni nesil veletler neden böyle ya.
Ay bilmiyorum ki ya. Biz en fazla hayranlık hissederdik öğretmenlerimize. Şimdi iyice sıyırdılar kafayı. Ben şimdi yurtdışında çalışıyorum böyle bir şeyle karşılaşmadım da Türkiyedeyken bir öğrenci ben tahtada ders anlatırken fotoğrafımı çekmiş afedersiniz popomu ve memelerimi kırpmış fotoğrafları da satıyormuş

Abooov

Tam dayaklık ergen müsveddeleri

Gitmiş bir üye hakkında bir şeyler söyleyeceğim o yok nasıl olsa. Burada sassy diye bir üye vardı belki hatırlarsınız. Bakanın oğluyla evleniyorum falan diyordu herkes de ona aşırı kibardı falan. Neyse bu kızın başka birinin hayatını kopyalayıp buraya yapıştırdığı ortaya çıktı sonra. Ben burda bir üyeden daha aynı vibe ı alıyorum.

Oooo aaaa oha çok iyiii yaaaa şizofrenide yeni skill açmış hatun kim ooooğ acil dm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…