- 22 Ağustos 2023
- 362
- 747
bu "telefon muuuuğ asla vermem eline doğduğunda" deyip doğduktan sonra tablet alan anneler. aha ben o olucam nah buraya yazıyorumYa ben de böyle kınamaktan falan çok korkuyorum başıma gelir siye. Ama bazen öyle konular oluyor ki hani beni kına diye bağırıyor
Benim 6 yaşında bir oğlum var. Şöyle söyleyeyim telefon bazen vermek zorunda kalıyorum ben. Tabi ki kontrollü bir şekilde ama hiç vermiyorum desem yalan olur çünkü mecburum. Öbür türlü tamamen onunla ilgilenmem gerekiyor o da mümkün değil. Ergenlik deyip üzerine gitmemiş olabilirler. Çok da anlayışlı ve ilgili bir aile değilse umursamamışlardır.bu "telefon muuuuğ asla vermem eline doğduğunda" deyip doğduktan sonra tablet alan anneler. aha ben o olucam nah buraya yazıyorumama gerçekten bazı konular "ay yok artık" dedirtiyor. bunun gibi mesela. bu anne kızındaki değişimi hissedemiyor mu göremiyor mu? çok küçük dahaa...
umarım öyle değildir, şimdiki gençlik çok hızlı ilerliyor... ben 8. sınıfta yerden yüksek oynayıp, şut çekmek için sıra bekleyen bi tiptimBenim 6 yaşında bir oğlum var. Şöyle söyleyeyim telefon bazen vermek zorunda kalıyorum ben. Tabi ki kontrollü bir şekilde ama hiç vermiyorum desem yalan olur çünkü mecburum. Öbür türlü tamamen onunla ilgilenmem gerekiyor o da mümkün değil. Ergenlik deyip üzerine gitmemiş olabilirler. Çok da anlayışlı ve ilgili bir aile değilse umursamamışlardır.
Ay evet ben de öyleydim ama şimdi öyle değil ya aşırı hızlı yaşıyorlar. Fiziksel olarak da büyük gibiler zaten. Ben o zaman ki fotoğraflarımla şimdi ki gençleri karşılaştırıyorum mesela ben mal gibiyim bunların yanındaumarım öyle değildir, şimdiki gençlik çok hızlı ilerliyor... ben 8. sınıfta yerden yüksek oynayıp, şut çekmek için sıra bekleyen bi tiptim
sorma, lisede bile sümsüktüm benAy evet ben de öyleydim ama şimdi öyle değil ya aşırı hızlı yaşıyorlar. Fiziksel olarak da büyük gibiler zaten. Ben o zaman ki fotoğraflarımla şimdi ki gençleri karşılaştırıyorum mesela ben mal gibiyim bunların yanında
Ben de iki dedikodu okumaya gelmiştim, hiçbir şey yazılmamış bu ne biçim topik böyle!!?!?Mis gibi dedikodu sayfasını bir ortaokul bebesinin aşk acısı baltaladı inanamıyorum. Çağın çok gerisindeyiz üzgünüm uyumam lazım.
Aman ergenin kurbanı olduk tam alevleneceği sıradaBen de iki dedikodu okumaya gelmiştim, hiçbir şey yazılmamış bu ne biçim topik böyle!!?!?
dayağa gelmişBen de iki dedikodu okumaya gelmiştim, hiçbir şey yazılmamış bu ne biçim topik böyle!!?!?
ama öyle gösterip ııhııhı. Bal çalıp gitmek olmaz...Ya bende çok dedikodu var aslında ama yasak işte
Nişanlandığımda okulda birkaç erkek öğrenci üzülmüş. Bir hoca demiş ki oğlum siz salak mısınız, nişanlanmasa ne olacaktı? Bu yeni nesil veletler neden böyle ya.Aman ergenin kurbanı olduk tam alevleneceği sırada
Konuya pastorallik katmış o fiilleri kullanış biçimi.dayağa gelmişben dedikoduyu tam veriyoduydum, o kız geldiydi, konu dağıldıydı biz napalımdıydı
Ay bilmiyorum ki ya. Biz en fazla hayranlık hissederdik öğretmenlerimize. Şimdi iyice sıyırdılar kafayı. Ben şimdi yurtdışında çalışıyorum böyle bir şeyle karşılaşmadım da Türkiyedeyken bir öğrenci ben tahtada ders anlatırken fotoğrafımı çekmiş afedersiniz popomu ve memelerimi kırpmış fotoğrafları da satıyormuşNişanlandığımda okulda birkaç erkek öğrenci üzülmüş. Bir hoca demiş ki oğlum siz salak mısınız, nişanlanmasa ne olacaktı? Bu yeni nesil veletler neden böyle ya.
AbooovAy bilmiyorum ki ya. Biz en fazla hayranlık hissederdik öğretmenlerimize. Şimdi iyice sıyırdılar kafayı. Ben şimdi yurtdışında çalışıyorum böyle bir şeyle karşılaşmadım da Türkiyedeyken bir öğrenci ben tahtada ders anlatırken fotoğrafımı çekmiş afedersiniz popomu ve memelerimi kırpmış fotoğrafları da satıyormuş
Süresiz ban yerimama öyle gösterip ııhııhı. Bal çalıp gitmek olmaz...
Tam dayaklık ergen müsveddeleriAy bilmiyorum ki ya. Biz en fazla hayranlık hissederdik öğretmenlerimize. Şimdi iyice sıyırdılar kafayı. Ben şimdi yurtdışında çalışıyorum böyle bir şeyle karşılaşmadım da Türkiyedeyken bir öğrenci ben tahtada ders anlatırken fotoğrafımı çekmiş afedersiniz popomu ve memelerimi kırpmış fotoğrafları da satıyormuş
O zaman bu topic neden var ayolSüresiz ban yerim
Oooo aaaa oha çok iyiii yaaaaGitmiş bir üye hakkında bir şeyler söyleyeceğim o yok nasıl olsa. Burada sassy diye bir üye vardı belki hatırlarsınız. Bakanın oğluyla evleniyorum falan diyordu herkes de ona aşırı kibardı falan. Neyse bu kızın başka birinin hayatını kopyalayıp buraya yapıştırdığı ortaya çıktı sonra. Ben burda bir üyeden daha aynı vibe ı alıyorum.
Hatta ve hatta o sassy ile burada görüşen arkadaşlar falan vardı. Kimse inanamamıştı.Oooo aaaa oha çok iyiii yaaaaşizofrenide yeni skill açmış hatun kim ooooğ acil dm