Geyik ve dedikodu aşerenler come in💋

Saydım gitti, dünden hazır :KK70: ... Dün benim doğum günümdü, akşam burda bir kaos dönmüş asla yakalayamadığım 2 konu mesajlara kapanmış en sevdiğim kullanıcılardan bir ikisi ban yemiş... aman yalebbi nasıl üzüldüm anlatamam. :KK70:
Doğum gününüz kutlu olsun💐 Hangi konular ki acep ben de banlıydım dün giremedim.

Doğum gününüz kutlu olsun💐 Hangi konular ki acep ben de banlıydım dün giremedim.
teşekkür ederimmm ❤️ bi tane hatun vardı sözü bozuldu kayınbaba yüzünden... karşı taraf bilekliği ve yüzüğü almak istemiş, avukata aratmış. bilen vardır :KK70: allahımmm hemen nası delişmen gibi verdim dedikoduyu. rezillik ya yaptığım :KK70:

bi tane hatun vardı sözü bozuldu kayınbaba yüzünden... karşı taraf bilekliği ve yüzüğü almak istemiş, avukata aratmış. bilen vardır :KK70: allahımmm hemen nası delişmen gibi verdim dedikoduyu. rezillik ya yaptığım :KK70:
Çok iyi yaptın valla. Tam istediğim😂 Ay ben hatırlayamadım ama konuyu kızlar bilen varsa çıtlatıversin😂

Saydım gitti, dünden hazır :KK70: ... Dün benim doğum günümdü, akşam burda bir kaos dönmüş asla yakalayamadığım 2 konu mesajlara kapanmış en sevdiğim kullanıcılardan bir ikisi ban yemiş... aman yalebbi nasıl üzüldüm anlatamam. :KK70:
Anaaa neler dönmüş yaaa😂

Mis gibi dedikodu sayfasını bir ortaokul bebesinin aşk acısı baltaladı inanamıyorum. Çağın çok gerisindeyiz üzgünüm uyumam lazım. 😞

ailesi nerde acaba bu sırada bu çocuk bu sitedeyken? ben varya kesin çocuğu arkasından iş çeviren ve ruhu duymayan anne olucam bu konularda büyük konuşmaktan :KK70:
Ya ben de böyle kınamaktan falan çok korkuyorum başıma gelir siye. Ama bazen öyle konular oluyor ki hani beni kına diye bağırıyor😂

X