- 8 Nisan 2023
- 5.399
- 48.456
O değil baby boom.Kız 40 mısın sen
Anladım anladım da inanamadımmmmO değil baby boom.
Gençlik ixiri bulmuş bize vermiyor hayın.Anladım anladım da inanamadımmmm
Oksi de kendine +20 koyuyor, yaş kilo ne bulursaO değil baby boom.
Sen de bulmuş gibisin yalnızGençlik ixiri bulmuş bize vermiyor hayın.
Biliyorum ya bir ara başörtülü kombinlerle kızı giydirmeye çalışıyordunuz.Oksi de kendine +20 koyuyor, yaş kilo ne bulursa
İltifat olarak alıyorum, yakınlarda olsan bi kahve ısmarlardım sanaAnladım anladım da inanamadımmmm
Evet renklenmeye çalışıyorum demişti. Giyiyo musun renklileri OksiBiliyorum ya bir ara başörtülü kombinlerle kızı giydirmeye çalışıyordunuz.
Valla iltifat değilİltifat olarak alıyorum, yakınlarda olsan bi kahve ısmarlardım sana
Oksi de fıstık gibi maşallahhhhEvet renklenmeye çalışıyorum demişti. Giyiyo musun renklileri OksiOksijensizsu
Teşekkür ederimValla iltifat değilAma yakın olsaydım yine de kahveye hayır demezdim
En sevmediğim pembe renk bile giyiyorumEvet renklenmeye çalışıyorum demişti. Giyiyo musun renklileri OksiOksijensizsu
Profilindekine benziyorsunTeşekkür ederimDün selfie çekecektim, dişçiye gittim geldim. Diş şişmeye başladı sincap gibiydi yanağım inince artık
Siyahı kim sevmezEn sevmediğim pembe renk bile giyiyorumtabi sıyah herzaman favorım . Ya ben sevemiyorum gıyım kuşam işlerini ya aman halledecez bosver
Amaan cok onemli şeyler degılSiyahı kim sevmezSimsiyah olma ama renk patlatırsan dengelenir, halledersin sana güveniyorum
Psikiyatr yaramış kız sana, bayağı takıyordun o günAmaan cok onemli şeyler degıl
Ya aslında cok takmıyorum. Taksam şimdiye ohoo coktan degısrdım. Severdım yanı almayı gıymeyı ama yok sevemiyorum Arada bırılerı baskı yapıyo nenem gıbı gezme dıye bende aynen ya bı değişeyim diyorum gerı özume dönuyorumPsikiyatr yaramış kız sana, bayağı takıyordun o gün
İnanır mısın beni gençken ebru şallıya benzetenler oluyordu, yaş aldıkça daha güzellere benzetiyorlarProfilindekine benziyorsun
Benim de en sevdiğim şey mom jean pantolon tişört ve spor ayakkabı. Bu özel giyim kuşamları kim çıkarmış bilmiyorumAmaan cok onemli şeyler degıl
Valla heryerr spor giyim gıderım bol olsun yeterBenim de en sevdiğim şey mom jean pantolon tişört ve spor ayakkabı. Bu özel giyim kuşamları kim çıkarmış bilmiyorum