Sen istemiyorsan boşver o zaman, o gün kendin istiyorsun sandım. Ben farklı anlamış olabilirim, önemli olan mutlu olmanYa aslında cok takmıyorum. Taksam şimdiye ohoo coktan degısrdım. Severdım yanı almayı gıymeyı ama yok sevemiyorum Arada bırılerı baskı yapıyo nenem gıbı gezme dıye bende aynen ya bı değişeyim diyorum gerı özume dönuyorum
Davetlerde de şunu normalleştirseler süper olurValla heryerr spor giyim gıderım bol olsun yeter
Jean tişört spor ayakkabı, kışın sweat. Konfor insanıyım rahatsız giysiyle asla yapamamBenim de en sevdiğim şey mom jean pantolon tişört ve spor ayakkabı. Bu özel giyim kuşamları kim çıkarmış bilmiyorum
Ben de öyleyim kıyafetler bize hizmet etmeli.Jean tişört spor ayakkabı, kışın sweat. Konfor insanıyım rahatsız giysiyle asla yapamam
Dolabım heves edip aldığım etekler elbiselerle dolu ama özel günler hariç giymiyorum.Ben de hep spor giyinirim yawtürkiyedeyken öğretmenlik yaptığım zamanlar hariç hep spor
Ben meslek olarak da şanslı gruptayım, iş ayakkabısı giydiğim için. Çelik burunlu spor tarz oluyor, üzerine de yelek ohh misss. Gerçi o işi bırakıcam ama olsun, spor şıklık diye bir şey varBen de hep spor giyinirim yawtürkiyedeyken öğretmenlik yaptığım zamanlar hariç hep spor
Benim de numunelik, birisi evlenirse falan jeanle gitmeyeyim diyeDolabım heves edip aldığım etekler elbiselerle dolu ama özel günler hariç giymiyorum.
Şortlu tulumlar spor şıklık mesela.Ben meslek olarak da şanslı gruptayım, iş ayakkabısı giydiğim için. Çelik burunlu spor tarz oluyor, üzerine de yelek ohh misss. Gerçi o işi bırakıcam ama olsun, spor şıklık diye bir şey var
Eşimin işinden dolayı bazı davetlere katılıyoruz ama çok sık olmuyor Allahtan.Benim de numunelik, birisi evlenirse falan jeanle gitmeyeyim diye
En az 2 yılı var bakayım, belki de sadece home office olur. Ohhh missssŞortlu tulumlar spor şıklık mesela.
Geçen kızın gösterisine gittik ya, çoğu kişi günlük giyinmişti. Davetiyeye kokteyl yazmışlar şıkır şıkır giyindim bin pişman oldum hiç benlik değil yaEşimin işinden dolayı bazı davetlere katılıyoruz ama çok sık olmuyor Allahtan.
Dolabım heves edip aldığım etekler elbiselerle dolu ama özel günler hariç giymiyorum.
Ben yazın elbise giymeyi çok severim ama öyle klasik elbiseler değil, bildiğin altına spor ayakkabı ya da sandalet giyip çıkabileceğim elbiseler.Ben meslek olarak da şanslı gruptayım, iş ayakkabısı giydiğim için. Çelik burunlu spor tarz oluyor, üzerine de yelek ohh misss. Gerçi o işi bırakıcam ama olsun, spor şıklık diye bir şey var
Tam olarak beş dakika önce oldu
Olmaz mııı
Komedi yaTam olarak beş dakika önce oldu
O sondaki gidiş fena etkiledi beni