- 25 Kasım 2014
- 2.794
- 21.351
Kadın mı adam mı ne olduğu belli değil hikaye tutarsız olunca vınladıKadın hislenmiş bir şeyler paylaşmış ayıp
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kadın mı adam mı ne olduğu belli değil hikaye tutarsız olunca vınladıKadın hislenmiş bir şeyler paylaşmış ayıp
Başta anlattı depremden sonra gitti diye, sonra eskiden küçükken oldu dediÇocuk değil miydi o ahzhxhxh
Ne zamanProfilde içlenen üyeyi görmedin mi sen
1 ay olmuştur, bulayım mıNe zaman
Benim canım.Kızlar çok alakasız ama ailurophile profil fotosunda ki sensin dimi
Ayy baktım şimdi, 2010lu değilim ben 2008liyim diye diklenmişÇocuk değil miydi o ahzhxhxh
Çocuk demiştim ahdhdhxhxhAyy baktım şimdi, 2010lu değilim ben 2008liyim diye diklenmiş
Çok güzelsin Jane Doe u da görmüştüm o da çok güzeldi Arkadaşlarımın güzel olması beni çok mutlu ediyor ansjjskdkdkdBenim canım.
Kimdi kız o hatırlıyorum sanki o hakareti aksklskdAy bana böyle hakaret eden olmadı şükür. Bır tek geçen biri sen oksıjensız kalmışsın yavrum dedi
Güzelin * güzel arkidişleri olur yavruÇok güzelsin Jane Doe u da görmüştüm o da çok güzeldi Arkadaşlarımın güzel olması beni çok mutlu ediyor ansjjskdkdkd
Teşekkür ederimÇok güzelsin Jane Doe u da görmüştüm o da çok güzeldi Arkadaşlarımın güzel olması beni çok mutlu ediyor ansjjskdkdkd
5 haftalık gebe cinsiyet soruyordu ya jsjdjdjKimdi kız o hatırlıyorum sanki o hakareti aksklskd
Sen de daşsın sus bakiyimGüzelim güzel arkidişleri olur yavru
Teşekkür ederimÇok güzelsin Jane Doe u da görmüştüm o da çok güzeldi Arkadaşlarımın güzel olması beni çok mutlu ediyor ansjjskdkdkd
Hatırladım hatırladım. Bebe daha yeni düşmüş rahmine puhahaha5 haftalık gebe cinsiyet soruyordu ya jsjdjdj
Kız 40 mısın senBaby 20 yaşında bu arada kızlar bana kimliğini attı hepinizi 40 dıye kandırıyor bilginize
20 dıyom ya Alla allaa inanmıyolar bak işte ya çıtır genç dahaKız 40 mısın sen