Geyik ve dedikodu aşerenler come in💋

Ya aslında cok takmıyorum. Taksam şimdiye ohoo coktan degısrdım. Severdım yanı almayı gıymeyı ama yok sevemiyorum Arada bırılerı baskı yapıyo nenem gıbı gezme dıye bende aynen ya bı değişeyim diyorum gerı özume dönuyorum🤣
Sen istemiyorsan boşver o zaman, o gün kendin istiyorsun sandım. Ben farklı anlamış olabilirim, önemli olan mutlu olman 🩷🫶

Ben de hep spor giyinirim yaw😂 türkiyedeyken öğretmenlik yaptığım zamanlar hariç hep spor😂
Ben meslek olarak da şanslı gruptayım, iş ayakkabısı giydiğim için. Çelik burunlu spor tarz oluyor, üzerine de yelek ohh misss. Gerçi o işi bırakıcam ama olsun, spor şıklık diye bir şey var 😍

Dolabım heves edip aldığım etekler elbiselerle dolu ama özel günler hariç giymiyorum.

Ben meslek olarak da şanslı gruptayım, iş ayakkabısı giydiğim için. Çelik burunlu spor tarz oluyor, üzerine de yelek ohh misss. Gerçi o işi bırakıcam ama olsun, spor şıklık diye bir şey var 😍
Ben yazın elbise giymeyi çok severim ama öyle klasik elbiseler değil, bildiğin altına spor ayakkabı ya da sandalet giyip çıkabileceğim elbiseler.
Kesinlikle spor giyimle de çok şık olunabilir. Sadece klasik giyim = şıklık gibi algılanıyor ama bence öyle değil.

Eklentiler

• 4B2D64E5-7AD0-412A-8EA0-59011FECA82C.jpeg
    4B2D64E5-7AD0-412A-8EA0-59011FECA82C.jpeg
    75,9 KB · Görüntüleme: 36
X