Kadın mı adam mı ne olduğu belli değilKadın hislenmiş bir şeyler paylaşmış ayıp
Başta anlattı depremden sonra gitti diye, sonra eskiden küçükken oldu dediÇocuk değil miydi o ahzhxhxh
Ne zamanProfilde içlenen üyeyi görmedin mi sen
1 ay olmuştur, bulayım mıNe zaman
Benim canım.Kızlar çok alakasız amaailurophile profil fotosunda ki sensin dimi
Ayy baktım şimdi, 2010lu değilim ben 2008liyim diye diklenmişÇocuk değil miydi o ahzhxhxh
Çocuk demiştim ahdhdhxhxhAyy baktım şimdi, 2010lu değilim ben 2008liyim diye diklenmiş
Çok güzelsinBenim canım.
Kimdi kız o hatırlıyorum sanki o hakareti aksklskdAy bana böyle hakaret eden olmadı şükür. Bır tek geçen biri sen oksıjensız kalmışsın yavrum dedi
Güzelin * güzel arkidişleri olur yavruÇok güzelsinJane Doe u da görmüştüm o da çok güzeldi Arkadaşlarımın güzel olması beni çok mutlu ediyor ansjjskdkdkd
Teşekkür ederimÇok güzelsinJane Doe u da görmüştüm o da çok güzeldi Arkadaşlarımın güzel olması beni çok mutlu ediyor ansjjskdkdkd
5 haftalık gebe cinsiyet soruyordu ya jsjdjdjKimdi kız o hatırlıyorum sanki o hakareti aksklskd
Sen de daşsın sus bakiyimGüzelim güzel arkidişleri olur yavru
Teşekkür ederimÇok güzelsinJane Doe u da görmüştüm o da çok güzeldi Arkadaşlarımın güzel olması beni çok mutlu ediyor ansjjskdkdkd
Hatırladım hatırladım. Bebe daha yeni düşmüş rahmine puhahaha5 haftalık gebe cinsiyet soruyordu ya jsjdjdj
Kız 40 mısın senBaby 20 yaşında bu arada kızlar bana kimliğini attı hepinizi 40 dıye kandırıyor bilginize
20 dıyom yaKız 40 mısın sen