Kadın geldiği gün hayran edinmiş. Biz yıllardır buradayız sapıklardan başka bir şey görmedik püüüü.Gördüm gördümşöyle bi hayranımız olmadı be yak yak
O da bizim beceriksizliğimiz ne diyeyimKadın geldiği gün hayran edinmiş. Biz yıllardır buradayız sapıklardan başka bir şey görmedik püüüü.
Bize ancak "tanıyamadım" desinlerGördüm gördümşöyle bi hayranımız olmadı be yak yak
Ya da fakir ve genişBize ancak "tanıyamadım" desinler
Mutlu sağlıklı bol oyunlu günleri olsunKızlaaaarrr bu arada bugün benim oğlumun doğum günüydü, 6 yaşına girdi minnoşum
Bana cadı gibi saçların var diyen de olmuştuYa da fakir ve geniş
Sağlıklı mutlu ana babalı yılları olsunKızlaaaarrr bu arada bugün benim oğlumun doğum günüydü, 6 yaşına girdi minnoşum
Çıta yükseliyorduuu ansjsjjsjd kendi saçı yoktur ondan öyle demiştir Mısır püskülüBana cadı gibi saçların var diyen de olmuştu
Benim de kızın dün ilk sallanan dişi çıktıKızlaaaarrr bu arada bugün benim oğlumun doğum günüydü, 6 yaşına girdi minnoşum
OyyyBenim de kızın dün ilk sallanan dişi çıktıKüçük bi kutu ayarladım yastığının altına koydu, diş perisi bunu alacak bana hediye getirecek dedi
O diş perisine hediye götürürBenim de kızın dün ilk sallanan dişi çıktıKüçük bi kutu ayarladım yastığının altına koydu, diş perisi bunu alacak bana hediye getirecek dedi
İnşallahOyyyinci gibi dişleri olsun inşallah
Kız sabah baktım kutuya diş yokO diş perisine hediye götürür
HahahhahKız sabah baktım kutuya diş yokKızım diş nerde diyorum peri aldı diyor uyanık ajskfkglh
Bana kezban diyen de olmuştu. Hayran edinmek benim neyime.Çıta yükseliyorduuu ansjsjjsjd kendi saçı yoktur ondan öyle demiştir Mısır püskülü
Kendi diyen kendi olur diye yapıştırsaydın cevabıBana kezban diyen de olmuştu. Hayran edinmek benim neyime.
Senin ağ baya genişmiş üstatBana kezban diyen de olmuştu. Hayran edinmek benim neyime.
Yarası olan gocunur da diyebilirdim. Ama ağır konuşamam ben.Kendi diyen kendi olur diye yapıştırsaydın cevabı
Oooo bi defa hiç tanımadığım biri gece herkes uyurken benim profile küfürler yazmıştı.Senin ağ baya genişmiş üstatBana en son işte terapi alıyorsun, gece çığlık çığlığa uyanıyorsun alt metin delisin diyen oldu