- 25 Kasım 2014
- 2.794
- 21.351
Veya kötü söz sahibine aittir. Daha soft diklenme çeşidiYarası olan gocunur da diyebilirdim. Ama ağır konuşamam ben.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Veya kötü söz sahibine aittir. Daha soft diklenme çeşidiYarası olan gocunur da diyebilirdim. Ama ağır konuşamam ben.
Kaçıktı o yaOooo bi defa hiç tanımadığım biri gece herkese uyurken benim profile küfürler yazmıştı.
Ayna aynaVeya kötü söz sahibine aittir. Daha soft diklenme çeşidi
Bir gece ansızın gelmişti.Kaçıktı o ya
Ay ben niye kaçırıyorum böyle komikli şeyleri yaaaBir gece ansızın gelmişti.
Bana kimse bulaşmıyor, bulaşan da başarıyla püskürtüldüBir gece ansızın gelmişti.
Sorma hem güldüm hem sinirle yorumlarını sildim. Aklına ne geliyorsa yazmıştı manyakAy ben niye kaçırıyorum böyle komikli şeyleri yaaa
Başka kimlere yazmıştı ya, Pare bile vardı sanki hedeflerdeSorma hem güldüm hem sinirle yorumlarını sildim. Aklına ne geliyorsa yazmıştı manyak
Millet deliye, biz akıllıya hasretSorma hem güldüm hem sinirle yorumlarını sildim. Aklına ne geliyorsa yazmıştı manyak
Pare beni koruduğu için ona dadanmıştı kıyamam visenya'ya yazmıştı bi de bana.Başka kimlere yazmıştı ya, Pare bile vardı sanki hedeflerde
Bir de kendi duvarında flood yapanlar çok komik oluyor ya, sarhoş gibi saçmalayanlar oluyorMillet deliye, biz akıllıya hasret
Ay ona çok gülüyorum yaaaa Destan yazıyorlar achbbmklBir de kendi duvarında flood yapanlar çok komik oluyor ya, sarhoş gibi saçmalayanlar oluyor
Aynen wattpad tadındaGeçen biri yazmıştı 10 tane falan ayrı ayrı paylaşmış bir de, öğretmenime aşıktım diye. Acıklı bi terk ediliş
Teselliyi din öğretmeninin kollarında mı bulmuştu, öyle bişeylerAynen wattpad tadında
Kadın hislenmiş bir şeyler paylaşmış ayıpGeçen biri yazmıştı 10 tane falan ayrı ayrı paylaşmış bir de, öğretmenime aşıktım diye. Acıklı bi terk ediliş
Oha o ne?Teselliyi din öğretmeninin kollarında mı bulmuştu, öyle bişeyler
Profilde içlenen üyeyi görmedin mi senOha o ne?
Çocuk değil miydi o ahzhxhxhProfilde içlenen üyeyi görmedin mi sen