- 8 Nisan 2023
- 5.399
- 48.459
Dün diğer topice de yazdım. Hayaller: 500 k maaş, hayatlar: 500 T otobüs seferiAma aynı zamanda, kayınpederinin ve babanın da araba almaması lazım
Kimmiş o göster , linçleyeyimAşkım şakasına gülünmeyen adam gibi oldum şu andaDün bir konu vardı kocası aylık 500k kazanıyormuş, kendi kişisel gideri de 40k imiş ayda ama bir araba alamıyorlar kadına. Ben de bunu dedim diye bana, sen kazanamıyor ve harcayamıyorsan kıskanmaaa dedi arkadaş
Kendi kendini imha etti. Aldığım terapiden falan vurmaya çalıştıKimmiş o göster , linçleyeyim
Hoca sana taktı yaaa.Kendi kendini imha etti. Aldığım terapiden falan vurmaya çalıştı
Ah bilmez miyim
Aşkım söyle linçleyelimBen ne deli manyaklarla uğraştım yardıma gelmezsiniz 500 k duyunca linclersiniz tabii
Geçti artık ben tek başıma mücadele ettimAşkım söyle linçleyelim
Bu savaşçı kız savaştı benimleHoca sana taktı yaaa.
Ben ne deli manyaklarla uğraştım yardıma gelmezsiniz 500 k duyunca linclersiniz tabii
Sen eski kurtsun , leblebi niyetine yemişsindirGeçti artık ben tek başıma mücadele ettim
Çiğneyip tükürmüşsündürSen eski kurtsun , leblebi niyetine yemişsindir
Taşlı vücut corabimlan doverdim de yine de üslubumu bozmadımSen eski kurtsun , leblebi niyetine yemişsindir
Aynen aynenÇiğneyip tükürmüşsündür
Çorabın kaçar falan mazallah, bir şey değil çoraba yazıkTaşlı vücut corabimlan doverdim de yine de üslubumu bozmadım
Bu ne milyar milyor rakamlar1 ayda alması lazım tek başına aylık masrafın 40 k değilse benimle konuşma.
Zaten bizim de beynimiz yandı, konu öyle saçmaydı ama bana taktı nedense
Fakir dertleşir, zengin terapi alır möge aplaBen fakir ve de terapi alan bir kadınım diye mi gelmiyorsunuz topiğimeCemoos @Oksijensizsu Tavuk_suyu_ Khomyuk ailurophile Jane Doe
Sen de kıskandın dimi kocan ayda 500k kazanamıyor ve aylık 40k kişisel harcaman yok diyeFakir dertleşir, zengin terapi alır möge apla
Hep ben seçiliyordum, konuya yetişemediğim için seni seçmişZaten bizim de beynimiz yandı, konu öyle saçmaydı ama bana taktı nedense