- 25 Kasım 2014
- 2.794
- 21.351
Benim k*çım havada, 40K benim süsüme yetmezSen de kıskandın dimi kocan ayda 500k kazanamıyor ve aylık 40k kişisel harcaman yok diye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim k*çım havada, 40K benim süsüme yetmezSen de kıskandın dimi kocan ayda 500k kazanamıyor ve aylık 40k kişisel harcaman yok diye
aksksksnsn neyse ki bu sefer ucuz kurtuldun, baya değişik bir arkadaş idiHep ben seçiliyordum, konuya yetişemediğim için seni seçmiş
15 yaşında diyorlar doğru muaksksksnsn neyse ki bu sefer ucuz kurtuldun, baya değişik bir arkadaş idi
Sen milyor sen milyon sen o kadar parayı ne yaptın?Bu ne milyar milyor rakamlar Nowaybabe Ben elendim çıkıyorum topikten
Ben inanmadım. Linçlenince çevir kazı yanmasın yaptı. Çünkü çocuğu ile ilgili falan eski konuları var.15 yaşında diyorlar doğru mu
Kuzeni açmıştır o konularıBen inanmadım. Linçlenince çevir kazı yanmasın yaptı. Çünkü çocuğu ile ilgili falan eski konuları var.
Kim kimBirisi gelip özür metni yayınlamıştı
Dur bakayım kimdi Özelden ateşledimKim kim
Uzun zamandır elime bi kitap alıp okumadım zihin hiç okuyamamam. Yardımcı olamiycim.Hu huuu aranızda zihin okuyabilen biri var mı? Bir şey soracaktım ama akskjsksksn
Kıdının dişmanı kıdın bir zihin okumaya bile beceremiyorsunuz püüü. Bu arada burcun neydiUzun zamandır elime bi kitap alıp okumadım zihin hiç okuyamamam. Yardımcı olamiycim.
Tuzak soru dimiHu huuu aranızda zihin okuyabilen biri var mı? Bir şey soracaktım ama akskjsksksn
Boğa. Yükselenim de balık. Akrebin yanından bile geçmedim benden olmaz boşuna zorluyorsun skhdkskskKıdının dişmanı kıdın bir zihin okumaya bile beceremiyorsunuz püüü. Bu arada burcun neydi
Aaa yok ayol. Herkes hayatında zihin okuyabilen birinin varlığını ister, çok normal değil mi bu ahshshshhdTuzak soru dimi
Duvara koş ben de geç kaldım sjdhjdkskTuzak soru dimi
Derhal burayı terket anamldldmcncBoğa. Yükselenim de balık. Akrebin yanından bile geçmedim benden olmaz boşuna zorluyorsun skhdksksk
Bişey soracaktım dedin ya, ne soracaktın yazacaktım. Zihin okusam ne soracağını bilirdim çünkü, kaldım öyleAaa yok ayol. Herkes hayatında zihin okuyabilen birinin varlığını ister, çok normal değil mi bu ahshshshhd
Hem güzel hem zekiBişey soracaktım dedin ya, ne soracaktın yazacaktım. Zihin okusam ne soracağını bilirdim çünkü, kaldım öyle
Gördüm gördüm şöyle bi hayranımız olmadı be yak yakDuvara koş ben de geç kaldım sjdhjdksk