Geyik ve dedikodu aşerenler come in💋

Ya şimdi bizim çok yaşlı çocuğu olmayan halamiz var.
Bu hâlânin parası dayimda.
Dayım da geçen sene bu halayı yakın yere taşıdı bakımı kolay olsun diye.
Şimdi diyor ki bakımı zor para yetmiyor köyüne dönsün bende kızdım ver parasını bana ben üzerine ekler bakıcı bulur yasatirim onu dedim.
Birde anneme yalanlar söylemiş annem de üzülmüş merak etme ben gider kavga ederim dedim

Ay yazık ya. Madem bakamayacaktı en baştan niye zıpladı. Yanlış anlama Cemoş ama o zaman parası tatlı geldi şimdi de malum şartlardan dolayı aldığı kuş kadar kalmıştır kadının, o yüzden istemez.

Yok canım ya yıllardır parası dayimda zaten.
Kesesini doldurdu şimdi başımdan gitsin diyor ama yine para onda olacak zaten.
Onun derdi uzakta olsun ama kartı bende olsun

İçimi kararttın kız Bak size fikir danışmam lazım. Şimdi Ekim in 5 inde benim oğlan okulla bir gezi yapıp, 1 gece kalacak. Biz de malum çocuksuz ne yapalım diye düşünmeye başladık. Fikir verin bana ne yapabiliriz. O kadar alışmışım ki çocukla gitmeye her yere çocuksuz olma fikri delirtti beni

Benim kız genelde anneannesi ne gidiyor kalıyor evde hazır kız çok ses yapsak da bişey olmaz diye sevişiyoruz

Yaw ben onu yapıyorum zaten çocuk uyuyunca Çocuk yokken dışarıda ne yapılabilir diye soruyorum
Çocuk uyuyunca da olsa ben bı tedirgin oluyorum yokken daha rahat
Yaa dışarıda biz yemeğe çıkıyoruz oradan alışveriş,oradan sinema.
Birde ABD bovling oynuyoruz.
Bizim burada barlar sokağı var canlı müzik oluyor her yerde oralara gidiyoruz.

Oğlun kaç yaşında? Ay bizede nasip olur mu böyle günler yaaa. Yaş yaşında olduğuna göre fikrim değişir. Eğer küçükse çok yoruluyorsunuzdur evde hiç bişey yapmama sadece yatma günü ilan edin derim. Şuan eşimle en çok ihtiyacım olan şey Ama böyle bir dinlenmeye ihtiyacınız yoksa olduğunuz yerde imkan varsa veya civar illerde 1 günlük tatil olur veya farklı aktiviteler falan.

Dur meyhaneye gidelim biz de Türkiye’deki gibi olmaz ama mybiglove Almanya’da bildiğin bir yer var mı? Orada daha fazladır buraya göre.Oraya geliriz olmazsa

6 yaşında. Ay ne yalan söyleyeyim evladım canım ciğerim ama bir gün de olsa bizim de ihtiyacımız var baş başa olmaya

6 yaşında. Ay ne yalan söyleyeyim evladım canım ciğerim ama bir gün de olsa bizim de ihtiyacımız var baş başa olmaya
Nerde bu okul Novay bu ne güzel bir okulmus 6 yaşındaki çocuğu 1 gün komple alan bizimkiler 3 saatlik gezi için bile veli istiyor vay arkadaş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…