- 2 Ocak 2017
- 3.082
- 17.633
Ooo minnoşlar Yakınlarda biri yok mu? Arada bırakıp kaçmaya. Benim yok o yüzden bugün mesaj gelince evde deli danalar gibi koştum sevinçtenBiri 6.5 diğeri 3
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ooo minnoşlar Yakınlarda biri yok mu? Arada bırakıp kaçmaya. Benim yok o yüzden bugün mesaj gelince evde deli danalar gibi koştum sevinçtenBiri 6.5 diğeri 3
İsviçre’de Kamp tarzı bir şey yapacaklarmış.Nerde bu okul Novay bu ne güzel bir okulmus 6 yaşındaki çocuğu 1 gün komple alan bizimkiler 3 saatlik gezi için bile veli istiyor vay arkadaş
büyük oluncada bu durumlar fena olur ya. Kaçış yok kesin anlaşılırDaha çok küçükler gelsin 16 yaşına herşeyi anliyo
Eskiden bizim yatak ses yapiyodu kız da 10 yaşlarında falan.büyük oluncada bu durumlar fena olur ya. Kaçış yok kesin anlaşılır
Türkiye'de olmadığından o kadar emindim ki zaten soruyu sorunca Çok güzel canım bence harika bir deneyim olur evladın için.İsviçre’de Kamp tarzı bir şey yapacaklarmış.
Annenin surat ifadesiEskiden bizim yatak ses yapiyodu kız da 10 yaşlarında falan.
Ama bişey yapmasak dönsek de ses yapıyo.
Bı gün annem bizde yaa anneanne ben hiç uyuyamıyorum aşağıdan takdir tıkır ses geliyo dedi
Ay evet çok heyecanlandım. Uzun zamandır baş başa bir şey yapamıyordukTürkiye'de olmadığından o kadar emindim ki zaten soruyu sorunca Çok güzel canım bence harika bir deneyim olur evladın için.
Bizimle aynı ilde hiç kimse yok maalesef o yüzden bize hayal Çok harika olur bence eşinle senin için başbaşa romantik bir gün ve kapanış
Annem varken de yatağa yatıyoruz ses annemde fark etti bu yatağa dokunsan ses yapıyo diyoAnnenin surat ifadesi
Senin bu alışverişlerinAnnem varken de yatağa yatıyoruz ses annemde fark etti bu yatağa dokunsan ses yapıyo diyo
Sonra anne yatak alalım dedim gittim aldım
Ayy çok fena Kadın ne diyeceğini şaşırmıştır. Bizde ebeveyn banyosu var ama o da sonrası için bir kurtulus değil mesela. Evde birisi varken kalkıp gecenin bir yarısı duşa girdiğimde illa ki o suyun sesi gidiyordur Çocuklar şimdi anlamiyorsada ileride kesin anlayacak. Misafirler için yapacak bişey yokEskiden bizim yatak ses yapiyodu kız da 10 yaşlarında falan.
Ama bişey yapmasak dönsek de ses yapıyo.
Bı gün annem bizde yaa anneanne ben hiç uyuyamıyorum aşağıdan takdir tıkır ses geliyo dedi
Benim eşim anlatırdı. Çocukken banyo, yattığı odanın yanındaymış. Gece bir ses gelirdi diyor fooşşşş diye sonra arkasından bir daha foşşşş o zaman anlardım ki annemle babamAyy çok fena Kadın ne diyeceğini şaşırmıştır. Bizde ebeveyn banyosu var ama o da sonrası için bir kurtulus değil mesela. Evde birisi varken kalkıp gecenin bir yarısı duşa girdiğimde illa ki o suyun sesi gidiyordur Çocuklar şimdi anlamiyorsada ileride kesin anlayacak. Misafirler için yapacak bişey yok
Yaa aşağıdaki komşunun banyo sesini bile duyuyoruz biz o yüzden banyo da sıkıntı yok herkes her dakika giriyor da kız uzun seneler aşağıdan ses geliyo zannettiAyy çok fena Kadın ne diyeceğini şaşırmıştır. Bizde ebeveyn banyosu var ama o da sonrası için bir kurtulus değil mesela. Evde birisi varken kalkıp gecenin bir yarısı duşa girdiğimde illa ki o suyun sesi gidiyordur Çocuklar şimdi anlamiyorsada ileride kesin anlayacak. Misafirler için yapacak bişey yok
Ben şimdi duyuyorum üst alttakini. Bir de 10 dan sonra ses yasak burda. Ama öyle böyle değil dediğin gibi yapamıyorsanız yapmayın kardeşim diyesim geliyorBiz eski evde üst komşumuzun tüm seslerini duyardık Yani normal kendi çapında sesler elbette olur ama neredeyse çıkıp abla bu kadar acı veriyorsa devam etmeyin bence demelik
Biz sarhoşken azıcık ses yükseliyor ben diyorum sessiz eşim diyor boşver onlar zaten yaşlıBiz eski evde üst komşumuzun tüm seslerini duyardık Yani normal kendi çapında sesler elbette olur ama neredeyse çıkıp abla bu kadar acı veriyorsa devam etmeyin bence demelik
Kulakları duymaz onların devamkeeeBiz sarhoşken azıcık ses yükseliyor ben diyorum sessiz eşim diyor boşver onlar zaten yaşlı
Yaşlı falan ama ben onlarin sesini duyuyorumKulakları duymaz onların devamkeee
Bizde de oluyor ama ses var ses var yaniBiz sarhoşken azıcık ses yükseliyor ben diyorum sessiz eşim diyor boşver onlar zaten yaşlı
Aha benim kayınpederle kayınvalide Ben hayatımda böyle sevişgen bir çift görmedimYaşlı falan ama ben onlarin sesini duyuyorum
Yaa yaşlıların ki hiç seksi gelmiyorAha benim kayınpederle kayınvalide Ben hayatımda böyle sevişgen bir çift görmedim