- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.771
Yükselenim kovaymis da ay burcuna bakmadım hiçYukselenin ya da ay burcun olabilir mi?
Bi bak ona daYükselenim kovaymis da ay burcuna bakmadım hiç
Ben kovayım hiç sevmem biriktirmeyi. Her şeyi atarımYükselenim kovaymis da ay burcuna bakmadım hiç
Tüm cocuklari tek tek sutladiktan sonra tüm marketleri fellik fellik dolaşıp anca oturdumOhoooo gunaydin tabi gunaydin
Hemen bakıyorumBi bak ona da
Ben cocuklari okula goturup geldim kahvaltimi yaptim, muge esliginde cay iciyorum. Az sonra ise gitcemTüm cocuklari tek tek sutladiktan sonra tüm marketleri fellik fellik dolaşıp anca oturdummüge esliginde kahvaltı yapcam gel beraber olsun
Yükselenim kova saniyordum bogaymisim benHemen bakıyorum
Tüh neyse yarınBen cocuklari okula goturup geldim kahvaltimi yaptim, muge esliginde cay iciyorum. Az sonra ise gitcemgec kaldin yani bebisim
Günaydın kuzum. Bildirim neden gelmiyor ama yaKızlar günaydın
Bana burdan bildirim gelmiyor unutmuşum ben burayı
Ayyy cok iyi olur canım .Günaydın kuzum. Bildirim neden gelmiyor ama yaAra sıra etiketleyeyim seni o zaman
Dedikodu yasak dedikodu yapamıyoruz zatenAyyy cok iyi olur canım .
Ben de anlamadım bildirim gelmemiş ,baya da yorum yapılmış .
Tühhh dedikodulardan geri kaldım
Dedikodu değil de bilgi alış verişi diyelim o zamanDedikodu yasak dedikodu yapamıyoruz zatenSadece geyik yapıyoruz
Bilgi alışverişine her zaman açığızDedikodu değil de bilgi alış verişi diyelim o zaman
Cimer e yazıp öğreniyorlarmışBen bu yükselenimi nasıl öğreneceğim ?
Anneme soruyorum kaçta doğdum diyorum “Sabah karşı.” diyor , babama soruyorum “ Ezan okunmamıştı .” diyor .
Ciddi değilsindir dimi ?Cimer e yazıp öğreniyorlarmışDoğum raporunu gönderiyormuş
Valla Twitter’da görmüştüm yapanlar varmışCiddi değilsindir dimi ?
Cimerde çalışanlar ne gülüyordurValla Twitter’da görmüştüm yapanlar varmış